Arama sonuçlarınız

1. kaanrevan

Salgın sebebiyle neler değişebilir?

Bu tarz yerlerde hijyen problemleri yaşanıyor mu hocam?

2. kaanrevan

Salgın sebebiyle neler değişebilir?

Arkadaşlar geçen sene çok isteyip bir türlü çocukların da küçük olmasından dolayı henüz hiçbir tecrübesi olmayan bir kamp gönüllüsüyüm. Bu sene ilk defa başlamayı planlıyorduk. Kafamda bazı soru işaretleri var. Bu başlığı onun için açtım. İnsanlar yaklaşık 2 aydır evlerinde. Birçok kişi elbette...
  3. kaanrevan

Araç içi yatak mı Araç üstü Çadır mı?

Hocam peki çadır için nasıl bir yatak seçiminiz oluyor? Biz biraz sıcağı seven bir aileyiz. Serin günlerde yatak seçimine göre sıkıntı yaşanabiliyor mu? Yani çok kaliteli bir yatak mı gerekiyor üşütmemek açısından? Toplam maliyeti çıkartıp ona göre karar vereceğim aslında.

4. kaanrevan

Sanırım araç içinde şu an için yatmayı alternatifler arasında çıkarttık gibi.
  5. kaanrevan

Hocam fresh&black dediğiniz tam olarak nedir? Sanırım daha serin bir ortam ve yüksek tavan seçeneği veriyor bizlere. Acaba kurulum açısından avantajı var mı?

6. kaanrevan

Hocam tam da o kısma bakıyordum. Arpenaz 4.1 brandalı olan 890 tl şuanda. Acaba nasıl olur derken siz yazdınız. Çok teşekkür ederim. Peki hocam 2-3 günlük kamplar için kurulumu çok mu zahmetli oluyor bu çadırın? Bir de çoğunlukla çadır kamplarda kalıyorsunuz sanırım?

7. kaanrevan

Teşekkür ederim bilgiler için. O zaman şöyle yapabiliriz sanırım. Öncelikle bir deneme açısından biz araç içinde 1 gecelik konaklamayı deneyelim. Hem normal çadırda da kullanılabilecek bir yatak alıp deneyebiliriz. Aslında araç üstü çadırı ve araç içini şunun için düşündük. Eşim biraz bu...
  8. kaanrevan

Arkadaşlar merhaba. Uzun yıllardır hayallarini kurduğumuz bu hayata aslında ilk defa başlayacağız. Bu nedenle öneri ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. Salgın olmasa aslında bu sene Nisan ayı gibi başlayacaktık bir şekilde. Ama nasip olmadı. İnşallah bir an önce tüm ülke ve dünya kurtulur bu zor...
  9. kaanrevan

Çeki Demiri Prosedüründe En Son Durum

Merhaba. Ben de sadece 2 adet bisikleti pratik ve güvenli taşımak için çeki demiri taktırmak istiyorum. Aracım bir hackback otomobil. Acaba çeki demirini taktırdıktan sonra gidilen muayene de çeki demirinin elektrik tesisatına bakılıyor mu? Yani ben herhangi bir römork çekmeyeceğim, veya stop...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri