Arama sonuçlarınız

1. S

Defender Ön Panjur...

Ynt: Defender Ön Panjur... Merhaba fotoyu cumartesi günü 4x4 ile ilgili siteleri gezerken gördüm ordan aldım ama inanın hangi site deseniz şuan hatırlamıyorum ama en güzel görüntü buydu.

2. S

Satılık - 1985 Model Koca Ayak Hilux

Merhaba Öncelikle hayırlı satışlar. Aracın iç resiimleride varsa daha teferruatlı görmek için ekliyebilirmisiniz. Sağlıkla Kalın.
  3. S

Defender Ön Panjur...

Ynt: Defender Ön Panjur... Merhaba Ben sizin yerinize panjurun takılmış ve boyanmış halini elkiyorum ilgilenen arkadaşlar olursa diye. iyi Çalışmalar.

4. S

Defender Ön Panjur...

Ynt: Defender Ön Panjur... Ok yinede düşünce güzel güzel bir iş çıkarmışsınız allah hayırlı işler versin bol satışlar dilerim. Sağlıkla Kalın...
  5. S

Ankara'ya Bir Defender da Benden.

Merhaba Hayırlı olsun kazasız belasız ve bol çamurlu günler dileğiyle sağlıkla kullanın. Sağlıkla Kalın...

6. S

Defender Ön Panjur...

Ynt: Defender Ön Panjur... Merhaba Güzel bir çalışma emeğinize sağlık.Ama bence fiyat biraz fazla işinize karışmak gibi olmasın ama :). Sağlıkla Kalın...

7. S

Karavan ve yatlar için az sarfiyatlı buzdolabı

Ynt: Karavan ve yatlar için az sarfiyatlı buzdolabı :) Serdar Bey öyle demeniz bile çok hoş sağolun size hayırlı satışlar diliyorum. Sağlıkla Kalın...
  8. S

Karavan ve yatlar için az sarfiyatlı buzdolabı

Ynt: Karavan ve yatlar için az sarfiyatlı buzdolabı Merhaba Hayırlı satışlar bunun bir fiyatı varmı yoksa ilk mesaj yazana hediyemi:) Sağlıkla Kalın....
  9. S

Defender Kaporta Sacı Basımı veya çıkma bulma Yardımı hk.

Ynt: Defender Kaporta Sacı Basımı veya çıkma bulma Yardımı hk. Merhaba Sayın dturan ilgi ve alakanıza çok teşekkür ederim banada maslak mekanik otodan hüseyin beyi tabsiye ettiler araç sahibinin işi yoğun olduğu için henüz görüşemedik .ama ünal ustayıda bir yere not ediyorum bakalım hele bir...

10. S

Ynt: Defender Kaporta Sacı Basımı veya çıkma bulma Yardımı hk. Merhaba Sayın takoser öncelikte ilginize çok teşekkür ederim evet hakılısınız bende o yüzden alıp toplamayı düşündüm en fazla 2 ay önce 12 ile 15 tl arası olan araçlar 2 ay içinde ne oldu bilinmez birden 17000-22,000 gibi fiyatları...

11. S

TÜM ARAÇLAR İÇİN EPC KATALOĞU

Ynt: TÜM ARAÇLAR İÇİN EPC KATALOĞU Merhaba Güzel paylaşım emeğinize sağlık çeviri isteyenler google tollbar indirsin oradan sayfayı türkçeye çevirebilirler ben denedim oldu:)
  12. S

Ynt: Defender Kaporta Sacı Basımı veya çıkma bulma Yardımı hk. Ok ilginize teşekkür ederim yarın ola hayırola sanırım esas sorun iyi bir kaporta ustası bulmakta

13. S

Ynt: Defender Yardımı hk. Sağolun sayın vosdost . Peki bildiğim kadarı ile kapı saçları aliminyum basılıyor motor kaputuda basıla biliyormu?
  14. S

Ynt: Defender Kaporta Sacı Basımı veya çıkma bulma Yardımı hk. Deanvefik bey boyacı arkadaş motor yeni abi yapıldı dedi ama müşterisi vardı tam konuşamadık yarın kısmet ise gidip bakıcam hatta fotograflarınıda çekerim motor sorunsuz dedi şanzımanda öyleymiş hatta araba çalışıyor abi ama 3-4...
  15. S

Ynt: Defender Kaporta Sacı Basımı veya çıkma bulma Yardımı hk. Sayın DeanVefikbey ilginize teşekkür edeim aracın fiyatını unutmuşum araca sahibi 5,000tl istiyormuş boyacı arkadaş aman abi al ben sana 4,500tl ye bağlarım dedi sanırım 4,000tl ye bitiririm araç için ayırdığım bütçe 13,000 ile...

16. S

Merhaba Uzun bir süredir defender almak için araştırma yapıyorum 2 adet çok güzel aracı işlerimin yoğunluğundan dolayı kıl payı ile kaçırdım. Dün bir arkadaşımın demesiye bir araca bakmaya gitik ama malesef o usta kendi için topluyormuş oda beni abi bak burada bir tane daha var adam satıyor gel...
  17. S

Aranıyor - Devamlı 4 Çeker Olmayan Bir Araç

Merhaba Ben kendim için defender bakıyorum buldumda fakat aracını alacağım ağabeyimiz bana bir devamlı 4x4 olmıyan bir araç bul fiyatı uygun yakıtı dizel olsun dediği için ona bakıyorum yoksa land Rover Defender i tek geçerim:)
  18. S

Merhaba Arkadaşlar öncelikle önerilerinize çok teşekkür ediyorum . Bu ararcı bir abimiz için bakıyorum bunları onada aynen ileticem 15,000 TL ye kadar bir araç arıyor .Dilerim yardımcı olabiliriz.Saygılar

19. S

Merhaba Ben devamlı 4x4 olmıyan ve pahalı da olmıyan bir arazi taşıtı arıyorum bununla gerekirse evimin tadilat malzemesini taşıyıcam yani kum çimento vs gibi çünkü kullanıcağım yerde yollar pek iyi değil tavsiyeniz ne olur arkadaşlar.
  20. S

TANIŞALIM

Ynt: TANIŞALIM Hoş geldiniz aracınızın ressimlerini bekliyoruz.:)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri