Arama sonuçlarınız

1. alperagat

Sakarya Ayyıldız ve TS Gurubu Abant kış kampında (21-23 Aralık 2012)

Ynt: Sakarya Ayyıldız ve TS Gurubu Abant kış kampında (21-23 Aralık 2012) Hasan abi ellerine diline saglik. Cok guzel bir etkinlikti. Ocak'ta gorusmek uzere...

2. alperagat

Sakarya Ayyıldız ile Bileşim AŞ. ; Yörükyeri - Sülüklü Göl Geçişi (12 Kasım 2012)

Ynt: Sakarya Ayyıldız ile Bileşim AŞ. ; Yörükyeri - Sülüklü Göl Geçişi (12 Kasım 2012) sizlerde başka kimse geliyormu? Cuma akşamından çıkacak şekilde organize olalım o zaman :)
  3. alperagat

Sakarya Ayyıldız ile Bileşim AŞ. ; Yörükyeri - Sülüklü Göl Geçişi (12 Kasım 2012)

Ynt: Sakarya Ayyıldız ile Bileşim AŞ. ; Yörükyeri - Sülüklü Göl Geçişi (12 Kasım 2012) 1- alper 2- alper arkadas 3- Çağatay Belgen 4- Kadir abi Kadir abi cumadan yola çıkma şansımız olur mu?

4. alperagat

Ynt: Sakarya Ayyıldız ile Bileşim AŞ. ; Yörükyeri - Sülüklü Göl Geçişi (12 Kasım 2012) Programi yapalim. İstanbuldan ne zaman cikiyoruz. Trafikte kar lastigi varmis buarada. Kimler geliyor. 1- alper 2- alper arkadas 3- alper arkadas
  5. alperagat

Ynt: Sakarya Ayyıldız ile Bileşim AŞ. ; Yörükyeri - Sülüklü Göl Geçişi (12 Kasım 2012) %80 orda olacam. En gec sali sizi hberdar ederim...

6. alperagat

Ynt: Sakarya Ayyıldız ile Bileşim AŞ. ; Yörükyeri - Sülüklü Göl Geçişi (12 Kasım 2012) 22 aralik haftasi is icin bosnaya gitmem gerekiyor gibi tarih tam netlesmedi sizleri haberdar ederim. Bosna isi olmazsa minibus ve ben hazirim. Kar kastigi var diye biliyorum. Plmadi zincir kesin var...

7. alperagat

Ynt: Sakarya Ayyıldız ile Bileşim AŞ. ; Yörükyeri - Sülüklü Göl Geçişi (12 Kasım 2012) Kadir abi abant gölüne kuş bakışı bakan tepede kamp yapalım. Sanırım Örencik - Dereköy yaylasıydı. ben uludağdaki minibüsü getirebilirim...6 kişilik oturma yeri ve arkada kocaman yer var doldurmak için :)
  8. alperagat

Ynt: Sakarya Ayyıldız ile Bileşim AŞ. ; Yörükyeri - Sülüklü Göl Geçişi (12 Kasım 2012) 22 aralık haftasonu rezerv olmuştur.
  9. alperagat

ooo hep yazı yada laf kardeşim. yapın bir aksiyon...15-16 yada 22 - 23 aralık haftası olsun hatta derim...

10. alperagat

hasan abi grup için yol buldun mu? aralıkta yapalım bir tane güzel bir yürüyüş...akupunturlu :)

11. alperagat

bir düzeltme olacak. Hasan abi liderdi. üstadım daha çok fırın var dolaşıp sana ulaşabilmek için :) katkıların için çok teşekkürler...
  12. alperagat

Gezenbilir Bursa Uludağ Zirvesi Yolunda (06 - 07 Ekim 2012)

Ynt: Gezenbilir Bursa Uludağ Zirvesi Yolunda (06 - 07 Ekim 2012) Kadir abi merhaba, Arac reno trafic mininbüs. 5 kişilik. yarısı boş koltuksuz. sen kaçta yola çıkacanki. arkadasları sabah 5 gibi istanbuldan toplamaya başlayacam. sanırım 6:30 - 7 gıbı hasan abıyı almış oluruz. ordanda bursaya...

13. alperagat

Ynt: Gezenbilir Bursa Uludağ Zirvesi Yolunda (06 - 07 Ekim 2012) Bora gecmis olsun...
  14. alperagat

Ynt: Gezenbilir Bursa Uludağ Zirvesi Yolunda (06 - 07 Ekim 2012) Kafa dagınık :( Hasan abi özürler. Arabada yerimiz var...
  15. alperagat

Ynt: Gezenbilir Bursa Uludağ Zirvesi Yolunda (06 - 07 Ekim 2012) Arkadaslar gunaydin, Biz istanbul'dan 5 kisi geliyoruz. 1- harun kuten 2- omer dincer 3- ilke aydin 4- sibel yildiz 5- alper agat

16. alperagat

Ynt: Gezenbilir Bursa Uludağ Zirvesi Yolunda (06 - 07 Ekim 2012) arkadaşlar hepinize teşekkürler ederim. olursa ben şirketten reno trafic minibüsü alacağım. ama ticari olduğu için scr belgesi gerekiyor. polise yakalanmayı göze alırsam yola bu araçla çıkacam yoksa kendi aracımla ama biz...
  17. alperagat

Ynt: Gezenbilir Bursa Uludağ Zirvesi Yolunda (06 - 07 Ekim 2012) Ananemin önemli bir sağlık problemi var. O tarihe kadar farklı bir durum olmazsa arkadaşlar en az 2 kişi 4'te olabilir orada olacağım...
  18. alperagat

Gezenbilir; ERDAK 2. Aydos Dağcılık Şenliğinde (09 - 10 Haziran 2012)

Ynt: Gezenbilir; ERDAK 2. Aydos Dağcılık Şenliğinde (09 - 10 Haziran 2012) kadir abi bizi diskoya götür gibi olacak ama kadir abi bizi kış kampına götür...eylül/ekim'de kar bulacağımız yer yok mu? :)

19. alperagat

Ynt: Gezenbilir; ERDAK 2. Aydos Dağcılık Şenliğinde (09 - 10 Haziran 2012) KAdir abi senin sahp olduğun malzemeyi tamamlamam için kredi almam gerekir.:) kesinikle katılıyorum. yazın sineği böceği sıcağıyla uğraşmaktansa kış kampı çok daha keyifli...
  20. alperagat

Ynt: Gezenbilir; ERDAK 2. Aydos Dağcılık Şenliğinde (09 - 10 Haziran 2012) valla o tümüyle benim mandalığım :) arabamda 3 kişilik yer var bursa otogardan kim hangi ilden gelirse alırım :) 7 temmuz haftası başka bir program var ondan bana en yakın 14 temmuz uymakta. Kadir abi kesinlike...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri