Arama sonuçlarınız

1. alperagat

Gezenbilir; ERDAK 2. Aydos Dağcılık Şenliğinde (09 - 10 Haziran 2012)

Ynt: Gezenbilir; ERDAK 2. Aydos Dağcılık Şenliğinde (09 - 10 Haziran 2012) bana sadece haftsonları uymaka. uludağ düşünürseniz valla arabayı dolmuş yaparız :) biz istanbuldan 2 kişi geliriz. siz izmir'den 3 kişi gelirsiniz. gardan alır gideriz kamp yerine sizleri...valla istersen 4 temmuz...

2. alperagat

Gezenbilir; ERDAK 2. Aydos Dağcılık Şenliğinde (09 - 10 Haziran 2012)

Ynt: Gezenbilir; ERDAK 2. Aydos Dağcılık Şenliğinde (09 - 10 Haziran 2012) evet nerede buluşuyoruz bir daha...sn tezzmertek uludağ olmazmı? bu sefer söz biraz daha ilerden geri döneceğim :)
  3. alperagat

Teknik Malzemeler ve Uçak Seyahati

Ynt: Teknik Malzemeler ve Uçak Seyahati benim bildiğim kamp ocaklarında kullanılan gazları uçağın hiçbiryerine almıyorlar..diğer kesici aletleri kargo bölümünde taşınmasında sorun yok.

4. alperagat

ERDAK - 2. Aydos Dağcılık Şenliği (09 - 10 Haziran 2012)

Ynt: ERDAK - 2. Aydos Dağcılık Şenliği (09 - 10 Haziran 2012) hasan abiyi alır gelirdim ama 9 haziran ctesi şirket toplantısı var. yoksa orada olup grup sonuncusuda olsa peşinizden gelirdim... :)
  5. alperagat

Gezenbilir; 16. Geleneksel Etudosd Dedegül Dağcılık Şenliği'nde (19 - 20 Mayıs 2012)

paktun olmayi, pakmayacaksun. bende baktım çıkamayacam o zirveye bakmadan çıktım :)

6. alperagat

Gezenbilir; 16. Geleneksel Etudosd Dedegül Dağcılık Şenliği'nde (19 - 20 Mayıs 2012)

arkadaşlar hepinize tüm etkinlik boyunca verdiğiniz destek ve dostluk için çok teşekkürler... benimde ilk zirve tecrübemdi. bir dağın zirvesinde olmayı burda anlatabilmek inanın çok zor. harun abi benle birlikte arkada kaldı ve benim yürüyüş tempom onun yürüyüşünü bozduğu için küçük bir oyun...

7. alperagat

16. Geleneksel Etudosd Dedegül Dağcılık Şenliği (19 - 20 Mayıs 2012).

Ynt: 16. Geleneksel Etudosd Dedegül Dağcılık Şenliği (19 - 20 Mayıs 2012). şimdi eminönünden aldım semaveri...kömürle çalışıyor. çay var. :)
  8. alperagat

Ynt: 16. Geleneksel Etudosd Dedegül Dağcılık Şenliği (19 - 20 Mayıs 2012). fotoları göremiyorum... jetta yerine fluance'la geleceğiz onun bagajı ve içi daha geniş...birde daha yüksek...arabada sıkışsakta kampta serer yatarız :)
  9. alperagat

Ynt: 16. Geleneksel Etudosd Dedegül Dağcılık Şenliği (19 - 20 Mayıs 2012). vura çıka gideriz...

10. alperagat

Ynt: 16. Geleneksel Etudosd Dedegül Dağcılık Şenliği (19 - 20 Mayıs 2012). çay kahve için semaver getirsem kullanabilir miyiz? kömürle çalışıyor...

11. alperagat

Malzemelerim Çantama Sığmadı

Ynt: Malzemelerim Çantama Sığmadı Kadir abi seninle kis kampi yapmak icin sabirsizlaniyorum...
  12. alperagat

Ynt: 16. Geleneksel Etudosd Dedegül Dağcılık Şenliği (19 - 20 Mayıs 2012). yaprak tokat'tan geliyor ama yarın akşama yetişmez...bol bol biber dolması yeriz :)

13. alperagat

Ynt: 16. Geleneksel Etudosd Dedegül Dağcılık Şenliği (19 - 20 Mayıs 2012). zetinyağlı dolma getirmek serbest mi? :)
  14. alperagat

Malzemelerim Çantama Sığmadı

Ynt: Malzemelerim Çantama Sığmadı valla çanta ne kadar büyürse o kadar gereksiz şey dolduruyorsun...
  15. alperagat

Ynt: 16. Geleneksel Etudosd Dedegül Dağcılık Şenliği (19 - 20 Mayıs 2012). Murat, Hasan abi yolu daha iyi biliyor. o mesajı görsün cevap verecektir. eğirdir üzerinden geçiyoruz diye biliyorum...

16. alperagat

Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaş ( Mayıs 2012'de)

Metin bey haklı olarak yazdığım yazıyı üzerinize almışsınız. ama aslında sizin yazdığınıza bir cevap yada eleştiri değildi... Murat beyle Uludağ'da bir kamp yapmıştım. Orada doğayı temizleme konusundaki çabası ve üst üste taşıdığı malzemeleriyle tırmanış/yürüyüşteki performansını görünce...
  17. alperagat

Ynt: 16. Geleneksel Etudosd Dedegül Dağcılık Şenliği (19 - 20 Mayıs 2012). kamp alanı zirve arası kaç km...ne kadar sürüyor (benim yürüşümle değil tabi. bir hafta sürer benle takılırsanız :) ) yanımıza Uludağ Kampından farklı bir malzeme almak gerekir mi? Kask gibi...
  18. alperagat

Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaş ( Mayıs 2012'de)

murat sen trekking yapmamalısın kesinlikle katılıyorum. yanında yürüyenlerin kıskanc bakışlarından nazar değer sana...

19. alperagat

Ynt: 16. Geleneksel Etudosd Dedegül Dağcılık Şenliği (19 - 20 Mayıs 2012). bizim araçta Hasan abi ve ben olacağız... Murat kamp alanında farklı bir yere çadır kuracağımız için mutlaka bizim araçla gelmen gerekecek diye düşünüyorum. Otobüsler kalkamadan seni ve bir kişiyi daha alır yola çıkarız...
  20. alperagat

Ynt: 16. Geleneksel Etudosd Dedegül Dağcılık Şenliği (19 - 20 Mayıs 2012). inşallah efem...bu sefer azimliyim :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri