Arama sonuçlarınız

1. fthars7

Satılık 2005 3k Grand Vitara-83.000km-hatasız-otomatik

Merhabalar, olabilir ilanı var mı aracınızın.?
  2. fthars7

Satılık 2005 Grand Vitara 1.6 At 3 Kapı

GÜNCEL... Almak istediğim arabanın fiyatı düştüğü için bende fiyatı 50.750 düşürdüm

3. fthars7

Grand Vitara LPG İle Yakıt Tüketimi

2005 1.6 Otomatik Grand Vitaram uzun yolda klima açık durumda 0.33 kuruş yakıyor bence lpg için yüksek bir değer
  4. fthars7

Suzuki Grand Vitara Satıp 2.7 Crdi Grand Cherokee Almak.??

Merhaba, hayırlı olsun aracınız güle güle kullanın. Yakın zamanda bana da nasip olur inşallah bende bayram ertesi mevcut aracımı satacağım sonrasında temiz bir GC Wj arayışlarına başlayacağım. Bu anlamda tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Bursadan birinin yazması beni...

5. fthars7

Merhaba evet araç hala satılık, ÖM gönderdim beyefendi...

6. fthars7

Eyvallah Ömer abi inşallah:)
  7. fthars7

Erdal bey teşekkür ederim yanıtınız için. Henüz aracım satılmadı o yüzden ciddi olarak niyetlenemedim araç bakmaya ama şu aşamada 2.7 GC ler hakkında bilgi edinmeye çalışıyorum. Yakıt konusunda çok çekincelerim yok aşağı yukarı belli ne kadar yakıt tükettiği... En önemli konu ise konuya cevap...
  8. fthars7

Merhabalar, yaklaşık 3 ay önce eşimin aşırı isteği üzerine aldığım yalnız bu süreç içerisinde çocuklu aile için kafi gelmeyen bagaj hacmi ve 3 kapılı olmasından dolayı rahat edemediğimiz Hatasız-Boyasız-Kazasız-82bin Km'deki-Lpg'li-Bakımları tam-Otomatik 1.6 Suzuki Grand Vitaramızı satmaya...

9. fthars7

Verdiğinizi bilgiler için teşekkür ederim. Bu araçlarla ilgili güvenilir bir ustanız var mı acaba nerede yaşıyorsunuz.?

10. fthars7

Merhaba, black pearl-vision paketlerinin detaylarını bilmiyorum bilen arakadaşlar cevap yazarlar muhtemelen. Acaba siz kaç yıl kullandınız bu araçları, herhangi bir kronik sorunu, ağır bakım/tamir masrafları oldu mu.? Aracım satılırsa bende niyetliyim 2002-2005 arası 2.7 GC almaya şimdilik...
  11. fthars7

Satılık 2005 Grand Vitara 1.6 At 3 Kapı

Teşekkür ederim, bir miktar pazarlığa açığım. Kolay gelsin

12. fthars7

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Herkese merhaba, Fatih ARSLAN Bursa'dan (2005-1.6 A/T 3kapı Grand Vitara-) aranıza ve gezenbilir'e yeni katıldım.
  13. fthars7

Suzuki Grand Vitara Tavsiyesi Lütfen

Merhaba 2005 model hasar kayıtsız-boyasız-82.000kmdeki-3kapı-otomatik-lpgli-ekstralı ve bakımları tam ve yeni olan aracımı satmayı düşünüyorum forumda konusunu açtım henüz malum sitede ilan açmadım ilgilenen olursa forum öm üzerinden iletişime geçebiliriz.
  14. fthars7

4.7 kaç model ilan bilgileri var mı.?

15. fthars7

Teşekkür ederim, 4.7 düşünmüyorum şimdilik sağolun... PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  16. fthars7

Malesef öyle... İzmir'de var mı sorabileceğimiz birisi.? Çok uzak değilim İzmir'e Karacabey'deyim bende PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. fthars7

O zaman arabadan önce ustayı bulmak lazım ama işte en zoru da usta bulmak bence.... Var mı bir tavsiyeniz bulunduğunuz yerden.? PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

18. fthars7

Evet güven meselesi tamamen sıkıntılı bir durum zaten; hele de motoru değişen, rektifiye gören bir araç için ama forumdan tanıdık birinin arabası denk gelirse belki o zaman olur. KJ leri de alternatifler arasına aldım bakıyorum ama önceliğim wj kasa GC yine umarım temiz bir araba denk gelir...
  19. fthars7

Satılık Suzuki Grand Vitara Ve Jimny Aranıyor.

Merhaba 2005 model hasar kayıtsız-boyasız-82.000kmdeki-3kapı-otomatik-lpgli-ekstralı ve bakımları tam ve yeni olan aracımı satmayı düşünüyorum forumda konusunu açtım henüz malum sitede ilan açmadım ilgilenen olursa forum öm üzerinden iletişime geçebiliriz. PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri