Arama sonuçlarınız

1. P

Ankara Suzuki Servis

Ynt: Ankara Suzuki Servis Camcının işler artsın diye evlerin camına sapanla taş atması gibi bir şey yazdığınız. Böyle şeyler nadirende olsa yapılabilir ancak yetkili servislerde olacağına inanmak zor. Ancak kanı bozuk biri servis yetkililerinden habersiz yapabilir böylesine bir sefilliği...

2. P

Koltuk Sayısı

Ynt: Koltuk Sayısı Geçen yıl bu aylarda muayeneye gittim. Ruhsatta 5 yazıyor arka 3 kişilik ancak 2 adet kemer ve başlık var ( Suzuki gv. 2007). Suzukiden araç 4 kişiliktir diye yazı getirtmiş ve ruhsat değişikliği için hazırdım. Ama o haliyle gittim vizeye teknisyen ruhsata işlenmesi gereken...
  3. P

A/t Mi M/t Mi?

Ynt: A/t Mi M/t Mi? Bir seçenekte ben sunayım ( olurda aradığınızı bulamazsanız değerlendirirsiniz..). Bridgestone Dualer AT lastik takılı 11 aydır aracımda. Kışın iyiydi yazında kullanmaya devam ettim, hiç sorun çıkarmadı( bu lastiğin yerli üretimi olmasına rağmen bana Japon imalatı olanlar...

4. P

Grand Vitara'nın Dijital Göstergesini Anlamadım

Ynt: Grand Vitara'nın Dijital Göstergesini Anlamadım Benimde gösterge bir litre benzinle kaç km gider modunda ve burada yazılanları not alarak 100 km. de kaç litre yakar moduna çevirmeye çalıştım ancak olmadı. Kitabına da baktım gene değiştiremedim. Nerede hata yapıyorum acaba ?
  5. P

İç Lamba Açık Kalması Ve Akünün Boşalması

Dün arabanın bagajına bir şey koyayım diye uzaktan kumandayla açayım dedim tık yok. Önce kumanda pili bitti herhalde dedim ve anahtarı kullanarak sol kapıyı açtım. İç ışık yanmayınca galiba akü dedim. Arabayı çalıştırmak istedim gene tık yok. Komşu geldi o sırada ne oldu hayırdır diye galiba...

6. P

Suzuki mi Satıyorum.

Ynt: Suzuki Mi Satıyorum. sayın citizen, aracınızı satışı için sahibinden.com sitesine ilk fırsatta ilan koyun. Ben aldığı araca en az on yıl binen kesimdenim. Adı geçen site hakkında bir malumata da sahip değildim ancak 2012 yılı başında arazi aracı sevdası başlayınca siteyi öğrendim. Sahip...

7. P

Kasko Değeri Belirleme Sorunu

Ynt: Kasko Değeri Belirleme Sorunu Motorlu taşıtlar vergisi 26 no.lu genel tebliğinin 2. maddesini inceleyiniz. Bağlı olduğunuz taşıt vergi dairesine dilekçe ile yapacağınız başvuru ile sorunu aşabilirsiniz diye düşünüyorum ama gene de halledemezseniz siz direkt olarak Sigorta ve Reasürans...
  8. P

Karadut Suyu

Ynt: Karadut Suyu Zamanı geldi ekşi karadutun... Bir kaç gün sonra pazarlarada gelir ama temmuz yirmi dedimi bitecektir. Bu kadar lezzetli meyve olabilirmi dedirten bu şifalı dutu bulabilen şanslı saymalı kendini.
  9. P

Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik

Ynt: Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik Allah rahmet eylesin.

10. P

Formda vitaracı mı kalmadı ki ?

Ynt: Formda Vitaracı Mı Kalmadı Ki ? Ay sonunda iki yılı dolacak bendeki tek kapı 2007 model g.vitaranın. 30.000 bakımını geçen yıl mayısta yaptırmışım başkaca servisle görüşmem olmadı. Yılı doldu ancak onbin km. nin dolmasına daha çok var, genede gelmem lazımmı diye aradım servisi. Hem de...

11. P

Lastik Seçimi

Ynt: Lastik Seçimi Ben Suzukiye bridgestone Dueler 694 A/T lastik ( 225*70 R16) taktırdım geçen sene eylül ayında. Sekiz aylık kullanımda hiç bir şikayetim olmadı. İyi lastik.. Dördüne çelik siboplar dahil 1.240,- TL. ödemişim ( 4 taksitte).
  12. P

Branda Sabitleme

Ynt: Branda Sabitleme Kullandığım ip serçe parmağı kalınlığında kenevirden örülme. Elle olabilecek en gergin hale getirdik her ikisini ve istenen oldu. Aslında boş olan köşelerden alttan ve üstten olmak üzere iki ip daha bağlanabilir ( brandanın alt ve üstünde 2 adet X yaratılmış olacak) ve...

13. P

Branda Sabitleme

Ynt: Branda Sabitleme Tamamen böyle...
  14. P

Branda Sabitleme

Ynt: Branda Sabitleme Son derece basit ama tarif edilemeyecek kadar da işgören bir uygulama. Yapılan şu : X işaretini iki parça iple yaratıyorsunuz. Çarpının bir ayağı gerili brandanın altında diğeri ise üstünde yer alıyor. Rüzgar üstten vurunca alt ip, alttan vurunca üst ip gem vazifesi...
  15. P

Branda Sabitleme

Köyde evin önündeki otoparkımız güneşin böğründe. Önceki hafta sonu demirciye korkuluklara kaynattırdığım yuvalara giren ayakları sabitleyerek 5x1.80 ölçüsündeki kaput bezinden brandayı dört köşesinden gerdim. Ancak öyle bir rüzgar alıyorki branda, gece hep huzursuz uyudum. Korkum brandanın...

16. P

Ölü Bir Fare İle Karşılaştık Profesyonel Acil !! Yardım Lütfen....

Ynt: Ölü Bir Fare İle Karşılaştık Profesyonel Acil !! Yardım Lütfen.... Sayın ttogan, Bu cihazları hangi zararlı ve haşereye karşı kullandınız. Köy evimizde Akrep, büyük örümcek ve yılan konusunda dikkatli olmak zorundayım. İlaçlama yapmak istemiyorum ancak çare yok deyip yaz başı enaz iki...
  17. P

Araç Kamerası

Ynt: Araç Kamerası Kamerayı cama bağlı ayağa oturtarak kablosunu çakmak yerine takınca çalışmaya başlıyor (kontak açılınca). Ben almak için camı kırarlar diye her seferde söküp torpidoya koyuyorum. Bendeki kartlar 8 GB.lik. Bir saatlik yola tam denk geliyor. Kart dolunca otomatik olarak en...
  18. P

Suzukiden Bir Kurtarma Videosu

http://www.dailymotion.com/video/x1aswfm_golun-ortasinda-mahsur-kaldilar_news?start=22

19. P

Hgs Kaçak Geçişe İtiraz Hk

Ynt: Hgs Kaçak Geçişe İtiraz Hk Bankaya kredi kart numarası vererek işi kökünden çözmek mümkün. Onlar belli bir limit (30 TL. olabilir) altına inince otomatik yükleme yapıyorlar. Böylece bu konu kafadan silinmiş oluyor.
  20. P

Dostlar Abiler Kardeşler 93 Den 2006

Ynt: Dostlar Abiler Kardeşler 93 Den 2006 1.6 gv 2007 manuel vites modelini kullanıyorum. Önümüzdeki temmuzda iki yıl olacak. Offroad ile alakam yok ama dağ köyünde evim var, her hafta sonu oraya gider gelirim, dağda nereye istersen götüren bir araç. Asfaltta ise taksi. Yakıt normal...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri