Arama sonuçlarınız

1. P

Radyo Sıkıntısı

Köyde evde net olarak radyo dinleyemiyorum. Halbuki evin önünde parkettiğim arabanın radyosunu açınca ne parazit ne bir şey var... Nasıl bir radyo ile bu sorunu çözebilirim (evde çatıya tesisat borusu içinden çekilmiş anten kablomda mevcut.). Olmadı eve de bir oto radyomu ayarlasam diye...

2. P

Benimde Artık Bir Cj'em Var

Ynt: Benimde Artık Bir Cj'em Var Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle binin...
  3. P

Psa Araçları Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

Ynt: Psa Araçları Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar PSA gurubu araçlardan kastedilen Citroen ve Peugeot marka araçlarmıdır ?

4. P

2007 Suzuki Grand Vitara 1.9 Ddıs Aldım

Ynt: 2007 Suzuki Grand Vitara 1.9 Ddıs Aldım Güle güle binin. Hayırlı uğurlu olsun...
  5. P

Kendi rotasını çizen FAS gezimiz (Kazablanka-Marakeş)

Ynt: Kendi Rotasını Çizen Fas Gezimiz (kazablanka-marakeş) Sayın hocam başlık ilgimi çekti okumaya başladım hiç ara vermeden tamamladım. Elinize sağlık... Ben gezmeyi sevmeyenlerdenim ama yabancı ülkelerdeki yaşamı ( bilhassa yerli ahalinin nasıl yaşadığını) gezenden dinlemeyi ve okumayı...

6. P

Suzuki Vitarada Harareti kontrolü İçin Yapılması Gerekenler

Ynt: Suzuki Vitarada Harareti Kontrolü İçin Yapılması Gerekenler Donanım haber formlarından Suzuki bölümünde suzuki g. vitara sevenler buraya diye bir bölüm var. Orada bu aracı iyi bilen ve tam sizin aradıklarınızı cevaplayan üyeler mevcut. Ben vakit buldukça okumaya çalıştım ama yetemedim...

7. P

Suzuki Vitarada Harareti kontrolü İçin Yapılması Gerekenler

Ynt: Suzuki Vitarada Harareti Kontrolü İçin Yapılması Gerekenler Oğuz bey bir kaç yerde yazdım tekrar olacak ama kullanıcı olarak yazmamak araca haksızlık olur. 1.6 motor 3 kapı aracı 19 ay oldu kullanıyorum. Bu araçtan evvel 6 ay niva kullandım. Daha evveliyatım ise yaklaşık 35 sene hep...
  8. P

Bolu'da Suzuki Ustası Tavsiyesi

Ynt: Bolu'da Suzuki Ustası Tavsiyesi Alıntı : (Aklıma takılanlar: - Nasıl olup ta bu kadar az kullanılmış? - 12500km'deki arabayı bir insan neden satar, satacaksa neden alır? İşin garibi bunlardan bir değil birkaç tane var.) -------- sahibinden.com da satılık arazi taşıtlarından...
  9. P

Bolu'da Suzuki Ustası Tavsiyesi

Ynt: Bolu'da Suzuki Ustası Tavsiyesi Ben almaya niyetlendiğiniz aracı bir buçuk yıldır kullanmaktayım. Aracı Ankaradan aldım. Notlarıma baktım ilk Suzuki servise uğradığımda 25500 km. deymiş araç ( satan yeni servis yapıldı demişti ancak kafam rahat olsun diye kontrola götürmüştüm ve yeni...

10. P

Nerede O Eski 34 Ler

Ynt: Nerede O Eski 34 Ler işi bitmiş demelerine 5 senem kaldı kalmadı...

11. P

Nerede O Eski 34 Ler

Otoban ve bölünmüş yollar yapılmadan evvel bilhassa gece yolculuğunda sürücülük zor olurdu. İzmirden bodruma varmak için 3-4 tane zorlu güzergah geçilirdi... İlki çamlık rampaları, pamuk zamanı yolu işgal etmiş vaziyetteki traktörler sebebiyle uzun söke ovası asfaltı, hemen sonrasında bafa gölü...
  12. P

Lada Niva Ve Bilmediklerim

Ynt: Lada Niva Ve Bilmediklerim Sn.bberksan'a katılıyorum. Çok başınızı vurursunuz nasıl yaptım ben bu işi diye...

13. P

Tecrübeli Arkadaşların Yardımına İhtiyacım Var...

Ynt: Tecrübeli Arkadaşların Yardımına İhtiyacım Var... Sayın mersoy, yeni kasa 3 kapı g.vitralarda yazdığınız gibi ilave vites düğmeleri yok ve tamamı manuel vites. Araç devamlı dört çeker ve bahsettiğiniz vites veya düğmelerin görevini araçta mevcut sensörler yerine getirmekteymiş. Miş diyorum...
  14. P

Ynt: Tecrübeli Arkadaşların Yardımına İhtiyacım Var... İki sene önce aynı durumdaydım sizinle. Hayatımda 4x4 aracın hiç yeri olmamıştı. Aklımın ucuna da gelmezdi. Ama dağda köyde yaptığımız eve inip çıkmalarda binek aracımın marşpiyerlerinin yere sürtmesi moralimi bozuyordu. Bunun yanında...
  15. P

Ynt: Tecrübeli Arkadaşların Yardımına İhtiyacım Var... Suzuki 1.6 üç kapı araç sizin tarifinize çok uyuyor gibi geldi bana... Ben 2007 modelini aldım 25.000 km. civarındaydı. Bir buçuk sene doldu şu anda 33.000 km.de. Allah kaza vermezse bu suzuki benim son aracım olur herhalde diyorum arada...

16. P

Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik...

Ynt: Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik... Allah rahmet eylesin.
  17. P

Araç Kamerası

Ynt: Araç Kamerası Sn. kuzay ayrıntılı anlatımlar yapmışsınız sağolun. Ama ben ne ayarları nede izlemeyi hala halledemedim. Bunda kabahat tamamen bende. Sadece hafta sonu biniyorum aracıma ve kamera da dolayısıyla sadece hafta sonları işbaşı yapıyor. Kameraya yolda yüklenen görüntüleri de...
  18. P

Lübnan Gezimiz (18-23 Mayıs 2011)

Ynt: Lübnan Gezimiz (18-23 Mayıs 2011) Çok güzeldi. Okumaya başladım bırakamadan bitirdim... Sadelik ve mükemmellik yanyana.

19. P

Araç Kamerası

Ynt: Araç Kamerası Sayın kuzay ayarları yazmışsınız ama henüz deneyemedim. Kamerayı ilk aldığım haliyle bu gün dönüşte kullandım. Ön cama sağ taraftaki koltuğa geçip vantuzu ile çok dikkatlice yerleştirdim, yazdığınız gibi hiç düşmedi (sadece kamerayı döndürerek çıkarıp aldım yanıma vantuz ve...
  20. P

Selektör yapana 1 yıl hapis cezası!

Ynt: Selektör Yapana 1 Yıl Hapis Cezası! Ben aksesuar bölümünde yeni başlık açtım dün sn.kuzay... Bilmiyorum uygun yerdemi ama bu kameralarda bir aksesuar kabul edilebilir diye düşündüm. Ayarlara ilişkin açıklamalarınız için teşekkürler... Aleti sarj edip ev dışında camlı bir bölüm var oraya...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri