Arama sonuçlarınız

1. P

Araç Kamerası

Bu alet hakkında yazışmalarımızı buradan yapmak iyi olacak...

2. P

Selektör yapana 1 yıl hapis cezası!

Ynt: Selektör Yapana 1 Yıl Hapis Cezası! Ben elektronik alet satan semte gittim ( İzmrdeyim- Çankayada bit pazarında) orada daha önce alışveriş ettiğim bir dükkandan fazlada araştırmadan satın aldım. Markası cyber... sanırım sony üretimi... Sizde bulunduğunuz ilde bu tür dükkan olan yere...
  3. P

Ynt: Selektör Yapana 1 Yıl Hapis Cezası! Sarsıntı çekime zarar vermiyor. Aleti cama iyi tutturmak şart yoksa iner aşağıya veya göğüslüğe takmak lazım. Ben bir kere kullandım ama 50 civarında birer dakikalık dosya var. Onları bilgisayarda izlemek kolay. Dağdan inerken bir kaç yerde kapalı...

4. P

Ynt: Selektör Yapana 1 Yıl Hapis Cezası! Sn. kuzay, Alet sarj oldu ama ayarları yapamıyorum. Nette araştırdım sony firmasına ait bir cihaz ama ayar hususunda açıklama bulamadım. Mesela tarihi nasıl ayarladınız. Çekim süresini uzatmak için ne yapmak lazım...gibi çok soru var. Biraz ayar...
  5. P

Ynt: Selektör Yapana 1 Yıl Hapis Cezası! alet tartışmasız super...Bilgisayardan sarj olmadı benimki yazdığınız o adaptörden aldım bu gün ( 10 tl.). Şu anda prize takılı doluyor pili. Araçla ilk denememde cama iyi takmamışım ama genede çekimler hiç hatasız. Yolda düştü sağ ön koltuğun önüne...

6. P

Ynt: Selektör Yapana 1 Yıl Hapis Cezası! Aynı cihazdan aldım bir tane. Bende 8GB lik kart dahil 100 tl. ödedim. Cihaz araçta çakmaktan pilini dolduruyor ancak USB ile uğraştım bilgisayardan yapayım diye ama sarj edemedim. Kullanım klavuzuna bakınca da sanki USB ile bilgisayardan sarj için bir...

7. P

Hayaller Gerçek Olunca...

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Hayırlı uğurlu olsun yeni aracınız. Güle güle binin... Bir kutu lokum alın ve dağıtın ilk toplantıda... Eskiden adetti bu mutlaka biliyorsunuz. İyi bir şey olunca kişi yakınlarına ağız tadı diye lokum alıp ikram ederdi. Unutulan adetlerimizden. Sizin araç...
  8. P

Ynt: Selektör Yapana 1 Yıl Hapis Cezası! Sayın Kuzay, Çok güzel. Güle güle kullanın. Arabanızda monte edilmiş olarak fotoğraflamanız mümkünmü... Montajı kendinizmi yaptınız ve de netten aldıysanız adresi yazarmısınız lütfen.
  9. P

Kamplı Etkinlikler için Balta Tercihi

Ynt: Kamplı Etkinlikler İçin Balta Tercihi Aynı baltadan geçen yıl aldım, bahçede kullanmaktayım. Ustaların her ikiside iyi insandır. Kemeraltında başka sıcak demirci kalmadı ama hiç fırsatçılık yapmazlar. Kendi ürettikleri malların aynısından alıp sattıkları mal da vardır ama bu bizim imalat...

10. P

Grand Vitara 1.6 manuel benzin tüketimi

Ynt: Grand Vitara 1.6 Manuel Benzin Tüketimi En küçük sorun yok şükür. Orman içinde dağda ya basmazsa demektense çalışsın diyorum. El freni demir gibi ama korkanın anası ağlamaz deyip tekere de koyuyorum takozu... (Geçen sene aracı aldıktan kısa süre sonra aküyü hiç sıkıntı olmamasına rağmen...

11. P

Ynt: Grand Vitara 1.6 Manuel Benzin Tüketimi İki haftadır dağda yabani çilek yemeğe gidiyoruz. Orman yollarında devamlı birinci vitesle gitmek gerekiyor, çok yerde de debriyajla. Yollar yağmurlarla kanala dönmüş durumda. Eğer çilek yemek için duracağım yer çok eğimliyse arabayı ne olur ne...
  12. P

Land Cruiser Hj 75 Pick-up Aracımın Arka Kasasını Kapatmak İçin Önerilerinizi Bekliyorum.

Ynt: Land Cruiser Hj 75 Pick-up Aracımın Arka Kasasını Kapatmak İçin Önerilerinizi Bekliyorum. Aracınız ne kadar güzelmiş... Maaşallah kırkbir kere... kazasız belasız binmeniz dileklerimle.

13. P

Avcıya Suv Tavsiyesi

Ynt: Avcıya Suv Tavsiyesi Balık avcılığını ne türde yapıyorsunuz ? Bot taşıdığınıza göre sadece kıyıcı değil denizede çıkmaktasınız. Ama şunuda düşünmek lazım: yolu olmayan kıyı kaldımı... yani bir binek araba ile bu hobinizle uğraşmaya devam etmeniz mümkün... Büyük bagaj olsa yetecek size...
  14. P

Ekrandaki Reklam Okumaya Mani Oluyor

Miles Smiles başlıklı banka reklamı ekranın tam ortasında yukarıdan aşağıya okumaya vede yazmaya mani olmakta. Reklamı yoketmekte mümkün değil... Bilginize sayın yönetimdeki arkadaşlar...
  15. P

1999 Üstü Niva Arıyoruz.

Ynt: 1999 Üstü Niva Arıyoruz. Mutlaka önce kullanın alacağınız aracı. Direksiyonuna oturmalısınız, vites geçişlerini yaşamalısınız, bir iki lakadan tümsekten geçmelisiniz... sonrasında karar sizin... Aman, bakarak araç almak yok hele atımlık barut azsa daha bir dikkat...

16. P

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi Avrupa ülkelerinin bir çoğunda domatesi kabağı tane ile alıyorlar. Meyveleride o şekilde. Bizde ise sebil gibi. Şükür üretebiliyoruz, saymadan da alıp yiyoruz. Akaryakıtta ise durum tam aksi. Bahsettiğiniz araçlar petrol üreticisi ülkelerde binilecek araçlar. Biz...
  17. P

Ynt: Grand Vitara 1.6 Manuel Benzin Tüketimi Aynı istasyonda dün gece ölçüm yaptım. ( pompacı tembihli, pompa otomatik attımı bırakıyor, her zaman aynı dolum yani) Fişe göre yazayım : 28,07 litre x 4.810 = 135,02 tl. ödenen para. Kilometreye baktım 278 km. ( Olsa olsa 30 km. yani yüzde onu...
  18. P

Vitara 1.6 Jlx Wagon ile Grand Vitara 1.6 Arasında Fark Var mı?

Ynt: Vitara 1.6 Jlx Wagon İle Grand Vitara 1.6 Arasında Fark Var Mı? 2006 ve sonrası Suzuki G.Vitara 1.6 araç var. Bunlar 3 kapı, manuel vites ve orjinal Japon... Çok güzel araçlar üstelik...

19. P

Gezenbilir İzmir; Foça Ilıpınar Şap Dağında Dağ Çileği Avında (03 Kasım 2013)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Foça Ilıpınar Şap Dağında Dağ Çileği Avında (03 Kasım 2013) Biraz erken gibi... Notlarıma baktım geçen yıl 31.12 günü dağ çileği yemek için dağdaymışız.. Bir ay öne çeksek de olmuyor ....
  20. P

Doğa Gezileri İçin 4x4 Tavsiyesi

Ynt: Doğa Gezileri İçin 4x4 Tavsiyesi İnip binmeler kalabalıksanız mutlaka sıkıntı yaratacaktır. Çok zaman iki kişi bindiğimizden dert etmiyorum ama misafir varsa hele eşyada çoksa sorun var demektir. Ama kadı kızında bile olurmuş bir iki kusur...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri