Arama sonuçlarınız

1. P

7 kişilik discovery ruhsatta neden 5 kişilik yazıyor?

Ynt: 7 Kişilik Discovery Ruhsatta Neden 5 Kişilik Yazıyor? Geçmiş olsun. Ruhsatta yazılı koltuk sayısı ile TUV' un o araç için kabul ettiği sayı farklı ise en kestirme yol sizin yolmudur. Yani bu haliyle vizeye girelim, ağır kusur alalım, sonra ruhsat yenileme yapıp tekrar vizeye gidelim. (...

2. P

İki katilin savaşı..!..Ve inanılmaz Kareler..!!

Ynt: İki Katilin Savaşı..!..ve İnanılmaz Kareler..!! yazın yılan yakaladığı fareyi, kışın fare yuvasını bulduğu yılanı yermiş... yazdığınız gibi doğanın kanunları adil.
  3. P

2011 Nivada Hararet Sorunu

Ynt: 2011 Nivada Hararet Sorunu Altı ay Niva kullandım, en çok dikkat ettiğimde hararet konusuydu. Araçtaki 2 büyük fan, hararet göstergesi ortayı biraz geçince hemen devreye girer ve harareti çok kısa sürede olması gereken yere geri çekerdi. Çok sıcak havalarda dağda öğlen vakti dolaştığım...

4. P

Yeniden zuzu sahibi oldum..

Ynt: Yeniden Zuzu Sahibi Oldum.. Hayırlı uğurlu olsun...
  5. P

Grand Vitara 3k İçin Lastik Tavsiyesi

Ynt: Grand Vitara 3k İçin Lastik Tavsiyesi Hayırlı olsun aracınız. Ben 2007 olanını kullanıyorum. Üzerindeki ve stepnesindeki lastikler orjinal bridgestone 225*70*R16 H/T. Ancak 215*70*R16 ve 225*65*R17 ölçülerini de bu araçlara takmak mümkün diye not almışım. Aracınızın sol kapı içine...

6. P

G.vitara 1.6 Servis Masrafı

Ynt: G.vitara 1.6 Servis Masrafı Netten motor yağını sorguladım : 4 lt. 5W/30 castrol EDGE' nin fiatı 120 TL. civarında.... Bizim araçlar 4,5 litre aldığına göre sadece yağ 135,- TL. tutmakta ucuz fiyatla... Bence normal bir ödemeydi 360,00 TL. ( KDV hariç 305,- TL.).

7. P

Ynt: G.vitara 1.6 Servis Masrafı 4,5 litre kaliteli yağ - polen filtresi- hava filtresi- yağ filtresi- 4 tekerin açılması balataların temizliği- motorun temizlenmesi- tüm kontrollerin yapılması aklıma gelenler. Allah kaza vermezse 15.000 km. (ben 2,5-3 yılda yaparım) veya bir sene bu bakımla...
  8. P

Arabayı almak için yetkili servise yaptırdığım ekspertiz sırasında aracın yağına suyuna da bakılmış ve sıfır araç durumunda 30.000 km. bakımına kadar binin başka bir şeye ihtiyaç duymazsınız demişlerdi. 10 ay oldu aracı alalı ve km. 29.500 e geldi. Yetkili servise gittim önceki gün. 30.000...
  9. P

Yeni Vitaram

Ynt: Yeni Vitaram Hayırlı, uğurlu olsun aracınız.

10. P

G.vitara 1.6 Ve Dağ Kaplanı İhtiyarlar

Ynt: G.vitara 1.6 Ve Dağ Kaplanı İhtiyarlar Vitara köyde evin otoparkında, altta ise amca bağında aşı yaparken...

11. P

Nif Alabalık Çiftligine Binek Arabası İle Gidiş..

Ynt: Nif Alabalık Çiftligine Binek Arabası İle Gidiş.. Sayın zirvelerin sesi gezindiğiniz güzergahlar çok güzel yerler. Yerleşik düzene geçmeden önce ben de çok dolaştım oralarda ailece. Dağteke köyüne ise defalarca su doldurmaya gitmişliğim vardır ama oradan yukarıya devam edip Çınardibini...
  12. P

Babalar Ve Oğulları Birde Köpekleri Kampımız

Ynt: Babalar Ve Oğulları Birde Köpekleri Kampımız Maşallah...Kırkbir kere.

13. P

Ynt: G.vitara 1.6 Ve Dağ Kaplanı İhtiyarlar Sağolun... :)
  14. P

Ynt: G.vitara 1.6 Ve Dağ Kaplanı İhtiyarlar Sağolun sayın ttogan. Evet bende altmış yaş üstüyüm. Ama onlar ( Allahım nazarlardan korusun) çok üstünler. Yolu besleyen amca ile komşuyuz da. Evler yakın ayrıca bağı bizim eve bakıyor. Ben dinlenmek için bahçede oturduğumda bağını ve genellikle...
  15. P

Ynt: G.vitara 1.6 Ve Dağ Kaplanı İhtiyarlar Amin...cümlemizinkini. Sizin aracınızda çok güzel bir araç. Ben yıllarca dağları hep binek oto ile dolaştım. Asfalt olmayan köy yolu kalmadı artık, tek sıkıntı orman yollarına girememekti.

16. P

Ynt: G.vitara 1.6 Ve Dağ Kaplanı İhtiyarlar Bozuk satıh kontrolu için arabadan indiğimde çektiğim foto:
  17. P

Ynt: Nif Alabalık Çiftligine Binek Arabası İle Gidiş.. Benim tarif ettiim alabalık çiftliği sizin aradığınızmı bilemiyorum ancak Yiğitlerden dağa asfalt yol var ve o yol Kurudere- Alankıyı diye adlandırılan yerlerden geçerek Bayındıra iniyor. Yiğitler tarafından giderseniz dağa tırmanırken...
  18. P

Ynt: Nif Alabalık Çiftligine Binek Arabası İle Gidiş.. Kemalpaşayı geçin eski Ankara yolundan devam edin. Yiğitlere gelince Bayındıra doğru tırmanmaya başlayın. Yol asfalt ancak dikkat etmek lazım sol taraf ciddi uçurumlarla dolu ve 10 yıl önce gittiğimizde bariyer yoktu. Balık çiftliği...

19. P

Ynt: G.vitara 1.6 Ve Dağ Kaplanı İhtiyarlar Biz iki kişi portakallarımızı bitirince bindik arabaya beşyüz metre kadar ileride diğer iki amcaya ulaştık. Sola viraj yapan bir yere oturmuşlar, ön taraf tamamen açık ama aşağısı bir ağaç denizi ve göz alabildiğine yeşil orman uzanıyor. Muhteşem bir...
  20. P

Cumartesi günü köyde bahçede çalıştım. Yalnız gittim bu hafta sonu, öğlen geçti karnım açıkmış evde de bir şey yok hazırda, gideyim bakkaldan bir şeyler alayım dedim. Alışverişi yaptım elde torba eve dönerken cami yanında oturan köyün yaşlılarından üç amcanın bir tanesi hoşgeldin nasılsın...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri