Arama sonuçlarınız

1. P

Ödemiş, Birgi ve Gölcük Gölü Gezisi

Ynt: Ödemiş, Birgi ve Gölcük Gölü Gezisi Birgi arkadaşlarımızın da yazdığı gibi çok güzel bir belde. Çakırağa konağının karşı tarafında, derenin kenarında bulunan Çınaraltı pansiyon konaklamak için mükemmel bir yer. Tertemiz odalar, kahvaltı veriyorlar, kışın akşam soba da kestane kebap...

2. P

4 x 4 Lastik Yenilenmesinde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ynt: 4 x 4 Lastik Yenilenmesinde Dikkat Edilmesi Gerekenler En sağlıklı hava basıncı ölçümü/kontrolü için ne yapmak gerekir ?
  3. P

3 kapı suzukı grand vitara

Ynt: 3 kapı suzukı grand vitara Hayırlı olsun aracınız. Güle güle binin. Madem aracınız ağır koşullar görmeyecek neden standart haline dokunmak istiyorsunuz. Bende aynı aracın 2007 modeli var. Hiç bir yerine dokunulmamış, bu kış her hava koşulunda dağa gittim geldim en küçük sıkıntı yaşatmadı...

4. P

SATILIK 3300 TD PATROL 87 MODEL

Ynt: SATILIK 3300 TD PATROL 87 MODEL http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=95091.0 Aynı araç için satıldı yazıldı bir kaç gün önce ? değilmi...?
  5. P

ARAÇ TAVSİYELERİNİZİ ALABİLİR MİYİM......

Ynt: ARAÇ TAVSİYELERİNİZİ ALABİLİR MİYİM...... Hem işimi göreyim hemde kafamdan araç bakmayı sileyim derseniz, bütçeyi yükselterek temiz ve az km. li bir Suzuki almanızı öneririm.

6. P

Kışın Ateş Yakmak

Ynt: Kışın Ateş Yakmak Arkadaşlar da yazmış ormanın içinde ormanlar (sık çalılık, ertutanlar, domuzyatakları) kuru çalı çırpı bulunacak yerlerdir ( ne kadar çok yağış olursa olsun). Onların içine girip toplanacak çalı çırpı ile ateşi başlatmak lazımdır. Yanınızda kibrit veya çakmak olması...

7. P

Kışın Ateş Yakmak

Ynt: Kışın Ateş Yakmak İyi çiğere sahip olmak gerekir. En ince çalı çırpı ve yapraklarla başlayın ateş yakmaya ve sabırlı olun. Üflemeye ara vermeden ince ince beslemeye devam edin belli bir ısıya yükseldiğinde ufak ateşiniz yaşta olsa çalı çırpı yanmaya başlayacaktır. Ateş yakmak ve izlemek...
  8. P

Sonunda LAda Nivayı Aldım

Ynt: Sonunda LAda Nivayı Aldım Güle güle binin inşallah...
  9. P

2006 Grand Vitara XL-7 '2.0 TD Enjektör Kaynatma Sorunu + Çözümü..!

Ynt: 2006 Grand Vitara XL-7 '2.0 TD Enjektör Kaynatma Sorunu + Çözümü..! Sayın vural, İzmir Suzuki yetkili servisinde önerdiğiniz Kubilay isimli beyefendi hangi serviste. Servisin ünvanını yazmakta sakınca varsa, Bornovadaki mi Gaziemirdeki yetkili servismi onu yazarmısınız. Teşekkür ederim.

10. P

Dağ Aslanı - Nissan Patrol - 3.3 Turbo Dizel

Maşallah... Allah nazardan saklasın. Güle güle binin... Hatasız kazasız.

11. P

ekonomik 4x4

Ynt: ekonomik 4x4 Geçen yıl bu zamanda Nivaya binmekteydim ( 2008 model 35 bin civarında km.si olan, temiz bir araçtı.). Mühim bir arızasına denk gelmedim ama iki haftada bir servisine uğramadan edemiyordum neden bilmiyorum. Mutlu olamadım açıkçası o arabayla. Altı ay kadar bindim nivaya sonra...
  12. P

Suzukinizi Anlatın (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukinizi Anlatın (Off-Road Araçları) Hafta sonu olsada köye gitsem derken şimdi hafta sonu olsada suzukiye binip köye dağlara gitsem der oldum. Sorun yaşatmayan mükemmel bir araba ; bende yeni tanıdım kendilerini.

13. P

yer fıstığım...yeniden topluyorum....

Ynt: yer fıstığım...yeniden topluyorum.... Güle güle kullanın, kazasız sorunsuz inşallah. Çok güzel, derli toplu, sade ama şık bir araç yaratmışsınız.
  14. P

Zıpkınla Balık Avı

Ynt: Zıpkınla Balık Avı Aralık ayı başından ocak ayı sonuna kadar levrek aciz haldedir. Hayvan yumurta dökmek için kıyılamıştır ve o uyanık, zeki hayvan adeta şapşal bir ot balığına dönüşmüştür. Yıllarca avlanan bir avcı bu durumu zamanla öğrenir ve o dönemlerde denize olta sallamaz. Hele bu...
  15. P

ARI KOVANI EDİNEBİLMEK,İÇİN BİLENLERDEN YARDIM TALEBİDİR

Ynt: ARI KOVANI EDİNEBİLMEK,İÇİN BİLENLERDEN YARDIM TALEBİDİR Sayın vadili, Ustaya ne kadar süre ihtiyaç duyuluyor. Acemiliği ne kadar sürede atabilir yeni başlayan.?

16. P

Otomatik Vites 5 Kapı Vitara Km'de Ne Kadar Yakıt Harcar ?..

Ynt: Otomatik Vites 5 Kapı Vitara Km'de Ne Kadar Yakıt Harcar ?.. Aynı istasyon aynı benzin pompası. Bu gün 91,- TL. ye doldu 180 km. yol gitmişim (100 km si şehir dışı). Önceki hafta 128 TL. ye fullenmişti, yaptığım km. ise 318 di ( 300 km si şehir dışı denebilir). ( GV. 2007 3 kapı)
  17. P

Jimny ile Kar ve Buz Maceraları

Ynt: Jimny ile Kar ve Buz Maceraları Maşallah... Alacağız biz de dört adet BF çare yok.
  18. P

2007 Grand Vitara icin AT lastik

Ynt: 2007 Grand Vitara icin AT lastik Suzuki 2007- 3 kapı GV. benim aracım. Ben ikinci sahibiyim. İlk sahibi LPG takmamış, bende taktırmayacağım. 100 km.de 9 litre benzin yakıyor. Eğer uzun yolda sakin kullanırsanız parasal olarak 40 kuruşa kadar iniyor benzin masrafı. Araç sürekli dört...

19. P

SU ALMA PROBLEMİ !!!

Ynt: SU ALMA PROBLEMİ !!! 977 bir murat 131 aracım vardı. Sahil kesimlerinde asfalt yol yoktu. Bodrumdan Yalıkavağa yaz ortasında gittiğinizde afrika çöllerinde yolculuk yapmış kadar olurdunuz. Daha çok, şimdi offroadda binilen williys cipler çalışırdı oralara. Murat araçların ön cam...
  20. P

kaz tüyü mont

Ynt: kaz tüyü mont Bir kaç yıl önce ucuzlukta nike marka kaz tüyü kapşonlu kaban aldım. Arabanın bagajında ihtiyaç halinde kullanmak için tutuyorum devamlı ( tekti, çok ucuzdu ama rengi kötü bir mavi). Bir iki defa yıkandı sorun çıkmadı. Kalın değil ancak soğukta iyi bir koruyucu, fazla...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri