Arama sonuçlarınız

1. özgür.yörüker

Goodyear G90 7.50x16 Lastik Ve Defender Jant

Selamlar lastik ve jantlar görüldüğü gibi çok iyi durumda büyük lastik taktığım için boşa çıktı arazi ve yol performansı mükemmel http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-lastik-arazi-lastigi-7-50x16-143275349/detay/

2. özgür.yörüker

Bd30 Motorlu Defender Ruhsata İşli

Ynt: Bd30 Motorlu Defender Ruhsata İşli Son durum güncellemesi yapalım http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-bu-defender-de-farki-yasayin-141588515/detay/
  3. özgür.yörüker

Bd 30 Motor Aranıyor

Ynt: Bd 30 Motor Aranıyor Selam ben Sakarya dan almıştım orada bulabilirsiniz bi görüşün 0535 227 27 23 0264 275 28 15 ismet çakır

4. özgür.yörüker

Defender 110 İle Aranızdayım

Ynt: Defender 110 İle Aranızdayım Hayırlı olsun gönlünüzce kulanırsınız inşallah
  5. özgür.yörüker

Discovery V8 Lastik Seçimi

Ynt: Discovery V8 Lastik Seçimi Selamlar 255x85 16 bildiğim kadarı ile en inçe ve max yüksekliği sağlıyor 4 mevsim ve kar aynı lastikte olabilir ama çamur kısmı zayıf kalır sizin aradığınız ölçü aşağıdaki markalarda var ikisinide kullanan arkadaş varsa farkı anlatabilir COOPER ST , BF GOODRICH AT

6. özgür.yörüker

Land Rover 2013 Buluşması

Ynt: Land Rover 2013 Buluşması Arkadaşlar İstanbul dışından gelenler için Avrupa yakası bence büyük sıkıntı olur İstanbul olacaksa asya yakasında bir yer veya Gebze Kocaeli taraflarıda olabilir

7. özgür.yörüker

Defender İçin Led Stop

Ynt: Defender İçin Led Stop Selam Ekrem resimlerde görüldüğü kadarı ile çok aykırı durmamış olmuşken geri vitesi de eklesen olur ben olsaydım orijinal stopları alıp takardım yeni olunca yeterli ışık veriyor geri çıkışlarda ise arka çalışma lambası en iyi çözüm
  8. özgür.yörüker

defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur Teşekkür ederim dosyayı aldım
  9. özgür.yörüker

Land Rover 2013 Buluşması

Ynt: Land Rover 2013 Buluşması Böyle bir şey olsaması zor ama başarılırsa mükemmel organizasyon demek bile hafif kalır

10. özgür.yörüker

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur Yanlışlıkla iki sefer gönderdim kusura bakmayın

11. özgür.yörüker

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur Özay bey mail niz geldi ama eki koymaya unutmuşunuz galiba
  12. özgür.yörüker

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur Özay bey mail niz geldi ama eki koymaya unutmuşunuz galiba

13. özgür.yörüker

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur Selam Özay bey 3.5 V8 in bilgilerini bende rica etsem ilginize teşekkür ederim ozguryoruker@hotmail.com
  14. özgür.yörüker

Sonunda Defender İme Kavuştum

Ynt: Sonunda Defender İme Kavuştum senin iş oraya doğru gidiyor gibi ;D dizeli özellikle iki konuda arıyorum derin su geçişi birde rampada bile hiç gaz vermeden tıkır tıkır gidişi v8 de olmuyor
  15. özgür.yörüker

Ynt: Sonunda Defender İme Kavuştum selam benim v8 de standart lastikleri var kartepe de orman yollarında 100 km gezdim 60 kr yaktı o lastiklerle 55 kr çok az yakmışsınız lastikleri değiştirseniz dahada düşecek demekki bence v8 in tadı düz yolda da sessiz gidince cıkar

16. özgür.yörüker

Ynt: Sonunda Defender İme Kavuştum Defender in hayırlı olsun güle güle kullan v8 iyidir ;D
  17. özgür.yörüker

130 Luk 3500 Cc V8 Defender Hakkında Acil Bilgi

Ynt: 130 Luk 3500 Cc V8 Defender Hakkında Acil Bilgi defender in kıracağı parça aks ları olur onlarında fiyatı da hesaplı arka aks ın tanesi 100 tl benim dizel araçta bd30 100 hp lik motor ve 35'' lik lastik var şu hana kadar bir şey kırmadım v8 de 7.50 16 lastik var asfaltta değil pati çektim...
  18. özgür.yörüker

130 Luk 3500 Cc V8 Defender Hakkında Acil Bilgi

Ynt: 130 Luk 3500 Cc V8 Defender Hakkında Acil Bilgi Selam v8 yakıt konusunda sizi korkutmasın birkaç gün önce100km / 22 lt gaz tüketti arazi ve rampa yolda uzun yolda 120 km hızı geçmemek şartı ile 17 lt düşeceğini sanıyorum

19. özgür.yörüker

Çeşitli Araçlara Dıştan Vidalı Geniş Dodikler

Ynt: Çeşitli Araçlara Dıştan Vidalı Geniş Dodikler Web : Pazariki.com yukarıda yazıyordu ama buraya bakan yok gibi
  20. özgür.yörüker

Arkadaşlar Samuyla Aranızdayım

Ynt: Arkadaşlar Samuyla Aranızdayım Selam arkadaşlar önceki aracım wıllys ti makasların dingil altında olması genelde sorun şanzıman motor ve şaseyi ayrı ayrı yükseltmiştim ama sonradan gördüğüm bazı araçlarda makasları dingilin üstüne alan arkadaşlar vardı oldukça iyiydi

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri