Arama sonuçlarınız

1. özgür.yörüker

Defender Şase No

Ynt: Defender Şase No Bende öyle biliyordum bursa da kime sorsam cicek torna bu isi onlar yapiyor dedi sakin elleme dediler herkes te korkuyor zaten gittim dukkana sase numarasi vurulacak dedim atladik arabaya sanayiye geldik numaralari vurdu gitti bu isi kimin yaptiginin hic bir onemi yok

2. özgür.yörüker

Defender Şase No

Ynt: Defender Şase No Arkadaşlar benim sansima 2 sefer bu isle urastim birinde numara vurdurdum bu isi becerebilen herkes vurabilir size kim yaptı bu isi diye sormuyorlar veya bunu yapan yerin faturasını istemiyor trafik subedeki memur istenilen numaralar okunaklimi diye bakar ay seklinde bir...
  3. özgür.yörüker

Yan Basamak

Ynt: Yan Basamak Selam etli bir borudan 3 mm çapı 63 ten buyuk olmasın bizimkiler 50 kusurdu galiba boru bukmeciler var orada kivirtin eksozcular kalın boruyu kiviramiyor ve kalitesi iyi olmuyor saseye kaynak en kolay ve saglami mevcut basamaklarin bagli oldugu yerde u demir var oraya lama ile...

4. özgür.yörüker

Defender Şase No

Ynt: Defender Şase No Seiko arkadaşın dedigi sekilde mmo gidin en son 150 civari masrafı vardi mevcut numaranin okunamadigini onaylarlar yeni numara icin yetkili bir yer yok siz vurun veya bu isi yapabilecek arkadasiniz varsa yaptirin trafik sune son olarak bu numarayi onay icin mühür vuruyor
  5. özgür.yörüker

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Genelde bu işle uğraşanlar ulaşıyor bizim gibi son kullanıcıların denk gelmesi şans işi özelleşince bu kurumlardaki araçlarında çoğu satıldı kalan varmıdır bilmiyorum

6. özgür.yörüker

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Büyük çoğunluğu tedaş çıkması diye biliyorum

7. özgür.yörüker

Hayaller Gerçek Olunca...

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Bi ara yanına gelip yapılanları iyice incelemek lazım kopyalamak daha kolay olur :)
  8. özgür.yörüker

3.9 V8 1986 Defender Satılık

Ynt: 3.9 V8 1986 Defender Satılık +1
  9. özgür.yörüker

Hayaller Gerçek Olunca...

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Ne demeli bilmiyorum buradan bakılınca hayat sana güzel diyesim geliyor ;D

10. özgür.yörüker

Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum)

Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum) Mi ? Haydi hayırlısı görsel olarak oldukça iyi görüntüsü var güle güle kullanın

11. özgür.yörüker

Defender 110 Motor+şanzıman Lazım, Yardamcı Olursanız

Ynt: Defender 110 Motor+şanzıman Lazım, Yardamcı Olursanız Tahmini 1.5 yıl olmuştur bizim araçlardaki beygir gücü genelde yanlış yazılıyor eskiden hp gecen güç şimdi kW geçtiği için kurumdan çıkarken sallamışlar gitsin benim araç ruhsatta 80 kW geçiyordu resmi işlemlere göre gücü daha az motor...
  12. özgür.yörüker

Defender 110 Motor+şanzıman Lazım, Yardamcı Olursanız

Ynt: Defender 110 Motor+şanzıman Lazım, Yardamcı Olursanız Ben önceki aracıma bd30 işlettim işlemlerin bağlı olduğu emniyette yapılma şartı var diye hatırlıyorum muayene ve projenin nerde çizildiğinin önemi yok benim işlemleri yapan mühendis bundan sonra farklı motor tiplerine onay...

13. özgür.yörüker

Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum)

Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum) Mi ? Emniyetteki memurunda sorunun çözümünde yapıcı olması önemli sistemde görünenin doğru olduğuna ruhsata yanlış yazılmış kanısına varırlarsa işinizi kolay çözerler birde bu işlemi...
  14. özgür.yörüker

Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum) Mi ? Aynen katılıyorum diğerleri oldukça olağan
  15. özgür.yörüker

2 Aile 2 4x4 3 Çocuk Saroz Da Çadır Kampı.

Ynt: 2 Aile 2 4x4 3 Çocuk Saroz Da Çadır Kampı. yani

16. özgür.yörüker

Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum) Mi ? Hayırlı olsun güle güle kullanın
  17. özgür.yörüker

235/85 /16 Vs 265/75/16

Ynt: 235/85 /16 Vs 265/75/16 Selam konuyu baştan okumadım 285 taban için 7'' ve 8'' uygundur her iki ölçüyüde mevcutta kullanıyoruz benim jantlar 8'' 7 yapsammı diye düşünüyorum
  18. özgür.yörüker

Firüs Başarı İle Yüklenmiştir (defender)

Ynt: Firüs Başarı İle Yüklenmiştir (defender) Yani her türlü mokoko diyorsun ;D

19. özgür.yörüker

Firüs Başarı İle Yüklenmiştir (defender)

Ynt: Firüs Başarı İle Yüklenmiştir (defender) ;D Aynen öyle biz birçok işini kendimiz yaptık bu hale geldi mekanik işler için tamircinin kapısında 2 gündür el değmeden yatıyor :( böyle giderse mekanik işleride yapmak zorunda kalacağız gibi
  20. özgür.yörüker

89 Beyaz Defender110 Toplayamadan Satıcam Sanırım

Ynt: 89 Beyaz Defender110 Toplayamadan Satıcam Sanırım Biz kendimiz yaptık çok zor bir şey değil kaynak yapacak birini bulursan oldukça hesaplı oluyor linkte fotoğrafı var şeklini istediğin gibi yaparsın http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=103106.new#new

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri