Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Sizce Hangisi Gerçekten Yardıma İhtiyacım Var
Derya herkesi kendin gibi sanıyorsun ;D görmesen de sok elini araya sorun nerede anla
sistemi bilmeyen alttan sorunu bulamayabilir
bence üstten viteslerin olduğu davlumbazı sökerse çalışma sistemi ve sorun daha rahat görülebilir
Ynt: Firüs Başarı İle Yüklenmiştir (defender)
Harbi şu defender olayı bela herkes şikayetçi ama vazgeçmeyi düşünen yok
belliki tüm bu uğraşlar çok hoş gözüküyor nasıl bulaşsam diye kafa kıran dolu afedersiniz tabiri caiz ise bağsurlu q..... gibi kaşıdıkça kanıyor rahatlatıyor
yeğende...
Selam Göktu abi natua dan aldık malzeme fiber kesme işi için ek işlem gerekebilir kaputun içi boşaltılırsa kenarlarda atıklık yapabilir içeriden bir çıta kullanarak sıkılırsa atıklık olacağını sanmam
Ynt: Hayaller Gerçek Olunca...
Emre sayfa ilk açılınca ilk dikkatimi arka kapının resmi çekti oldukça temizmiş bence
defenderin temizlik kriterlerinden biri kapı içleri ;D
'' bizden nazar olmaz '' kesinlikle katılıyorum
Yok Derya natua dan ancak kopyalama yapıyoruz :)
Bildiğin gibi değil gazı verdik enişteye sen defenderi al ben elimden geleni yaparım dedim benim araca zor vakit ayırıyordum şimdi 2 oldu ;D biliyorsun defenderde o kadar çok detay ve...
İyi dilekleriniz için teşekkürler bu hafta çok yoğun bir çalışma temposu vardı foto çekemedim tamponu ve yan basamak borularını tamamladık toz boya yaptırmaya bıraktık sepetin içine 40x40 aralıklı tel kafes kaynattık haftaya boyaya bırakırız...
Ynt: Hayaller Gerçek Olunca...
Geçmiş olsun Emre pedal dediğin gibi ise değiştirmene gerek hiç yok şimdi kullandığım aracın pedalında çok boşluk var ama henüz bir sıkın tı çıkarmadı
hemen bi tahtaya vurayım ;D
Teşekkürler arkadaşlar eksoz ile oynama yapmadık orijinal hali ama azda olsa derindenden gelen bi homurtusu var :)
bu hafta tampon, çeteleli saçların ve yan boruları tamamlayım mekanik değişimleri için tamirciye bırakacağız sepet ile son işimiz...
Hafta tatilleri defender le uğraşarak oldukça yoğun ve yorucu geçiyor başka bir şey için böyle uğraşmam herhalde
uğraştıkça ortaya güzel şeyler çıkıyor insanı resmen kamcılıyor :)
Bir ayrıntı olarak belirteyim elektrikçimiz beklediğimden iyi...
Ynt: Puma Motor Konusunda Yardim
Okunamıyor deyip onay vermeme gibi bir seçenekleri yok ya afif kusur deyip geçirir yada incelenmesi için mmo ya gönderir benim aracın motor numarasının olduğu kısım yağlı olduğu için silmesi zor gelmiş okunamıyor demişlerdi işin aslı motor numarası çok önemli...
Ynt: Puma Motor Konusunda Yardim
İşin aslı motor numarası tuv de çok önemsenen bir şey değil artık deforme olmuş veya bulamadıkları motor numarası için okunamadı deyip hafif kusur veriyorlar
tabi bunu kendi motoru varsayıp yapılıyor motorun orijinal olmadığı kanısına varıp inceleme...