Arama sonuçlarınız

1. özgür.yörüker

Vinçini Sık Kullanmayanlar Dikkat

Ynt: Vinçini Sık Kullanmayanlar Dikkat İşin kötüsü düz yolda kalasak çağır çekiçi gelsin kaldığımız yere yakın traktör kepçe ara telefon çekmez hava şartları geldimi hepsi birlikte geliyor o hafta donuma kadar ıslandım tamda birini daha defendere ısındırıyordum tamam dedim bu ilk ve son ::)...

2. özgür.yörüker

Ynt: Vinçini Sık Kullanmayanlar Dikkat Ekstremleri çıkarır çıkarmaz çortladık ;D
  3. özgür.yörüker

Hayaller Gerçek Olunca...

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Kulağa çok hoş geliyor :)

4. özgür.yörüker

Selam vinçimi yaklaşık bir sene hiç kullanmadım bu süre içinde derin su ve çamur yerlerden geçtim geçen hafta kalacağımı bile bile bir yere girdim nasıl olsa vinç vardı :) sonrasında kolu kilitleme konumuna alamadım ertesin gün aracı çıkardıktan sonra sorunun ne olduğunu anlamak için vinçi açtım...
  5. özgür.yörüker

Bir V8 130 Kasa Defenderin Daha Restorasyon Operasyonuna Start Verdik Hayırlısıyla...

Ynt: Bir V8 130 Kasa Defenderin Daha Restorasyon Operasyonuna Start Verdik Hayırlısıyla... Zevkle takip edilecek modifikasyonlar kolay gelsin

6. özgür.yörüker

Firüs Başarı İle Yüklenmiştir (defender)

Ynt: Firüs Başarı İle Yüklenmiştir (defender) evet v8 bugün aldık eski halinin bir iki resmi olsun diye çektim başka yok bundan sonrakiler kaporta boya vs devam ederiz

7. özgür.yörüker

Ynt: Firüs Başarı İle Yüklenmiştir (defender) 1
  8. özgür.yörüker

Ynt: Firüs Başarı İle Yüklenmiştir (defender) devam
  9. özgür.yörüker

Ynt: Firüs Başarı İle Yüklenmiştir (defender) başlangıç

10. özgür.yörüker

Üstadlardan Bilgi V8 Defender

Ynt: Üstadlardan Bilgi V8 Defender Dünkü gezide çekilmiş bir kare panjurun önünü kapatmadım distribütörde hiçbir koruma yok standart hali ile geçtikten sonra biraz tekledi birkaç sefer çalışması uzun sürdü sonra yola devam vd40 ın etkisini atlamamak gerek tabiki ;D sonuç olarak suyla çok...

11. özgür.yörüker

Selam arkadaşlar bir kaç gezi sonrası bizim enişte 4x4 araçlara merak saldı oydu buydu derken defender v8 e karar verdik şuan ki durum çok kötü virüs tüm vücudu felç etmiş durumda ;D araç g4 renkte boyanıp aksesuarı takılacak buradan paylaşım yaparım
  12. özgür.yörüker

Üstadlardan Bilgi V8 Defender

Ynt: Üstadlardan Bilgi V8 Defender Selam araç sahibi ile görüşürseniz motor bilgisini verecektir V8 olarak söyleyeceklerim bir süre 2.5 düz dizel kullandım sonra motorunu bd30 taktım planda yok iken v8 denk geldi aldım hangisini bırakacağım konusunda epey zorlandım v8 e karar kıldım gerin...

13. özgür.yörüker

DEFENDER MOTOR MUHAFAZA KORUMA SACI 125 TL

Ynt: Defender Motor Muhafaza Koruma Sacı 125 Tl Atıf abinin dediği gibi fiyatı farklı olur ama alüminyum içinde bir fiyat belirlerseniz alternatif olur iyi çalışmalar
  14. özgür.yörüker

Bd 30 Mtorlu Ve Lt 67 Şanzımanlı

Ynt: Bd 30 Mtorlu Ve Lt 67 Şanzımanlı bu marka lastik lastik kullanmadım kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar vardır kullandığınız lastikler çok küçükmüş bunlar 3 cm daha yüksek aynı devrde hızınız tahmini % 6 gibi artar görüntüsü çok daha iyi olur
  15. özgür.yörüker

Yeni Araç...190hp 320nm Tork..3900cc V8..86 Model Orjinal İngiliz Def 110

Ynt: Yeni Araç...190hp 320nm Tork..3900cc V8..86 Model Orjinal İngiliz Def 110 Selamlar ben 2.5 düz dizel bd30 100hp dizel kullandım şimdi v8 var sessiz gitmesi seriliği oldukça iyi yakıt diğer motordan farklı değil aynı lastik ve yükle Bence 300tdi ye göre tek sıkıntısı suya bodozlama...

16. özgür.yörüker

Ynt: Bd 30 Mtorlu Ve Lt 67 Şanzımanlı Derya ben dediğin kombinasyonla kullandım kalkışları 2 vitesle yapıyordu son süratinde çok büyük fark olmadı ama rampa ve tırmanışlarda pek tadı kalmıyor Dişli oranlarıyla uğraşmak istenmiyorsa benim fikrim 255X8516 ile en iyi kombinasyon olur 33''...
  17. özgür.yörüker

Ynt: Bd 30 Mtorlu Ve Lt 67 Şanzımanlı Selam dediğiniz ölçüde lastik yok diye biliyorum dediğiniz 265/75/16 olabilir bu ölçü 32'' 80cm denk gelir biraz geniş ama bd30 da sıkıntı çıkarmaz 235X85 X16 da yükseklik aynıdır 80cm yükseklik sizce uygunsa boşuna tabanı geniş lastik kullanmayın bu...
  18. özgür.yörüker

Defender'a Üzücü Giriş Ve Motor Veya Blok İhtiyacı

Ynt: Defender'a Üzücü Giriş Ve Motor Veya Blok İhtiyacı yağ soğutma v8 lerde radyatörün içinde yağ hortumlarının radyatöre bağlantısını görürsünüz yada radyatörün önünde küçük bir radyatör olur her ikiside rahat farkedilir

19. özgür.yörüker

Defender'a Üzücü Giriş Ve Motor Veya Blok İhtiyacı

Ynt: Defender'a Üzücü Giriş Ve Motor Veya Blok İhtiyacı Geçmiş olsun üst üste gelmesi çok üzücü olmuş motor dizel ise piyasada sıkıntısız komple motor bulabilirsiniz orijinal olduğu için motor numara sıkıntısı çıkarmaz komple temiz bir motor bulun kalan parçalarıda yedek kullanırsınız bir...
  20. özgür.yörüker

LR Defender İlginç ve Beğendiğim Fotolar

Ynt: Lr Defender İlginç Ve Beğendiğim Fotolar sudaki halide başka ;D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz