Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Vinçini Sık Kullanmayanlar Dikkat
İşin kötüsü düz yolda kalasak çağır çekiçi gelsin
kaldığımız yere yakın traktör kepçe ara telefon çekmez hava şartları geldimi hepsi birlikte geliyor o hafta donuma kadar ıslandım tamda birini daha defendere ısındırıyordum tamam dedim bu ilk ve son ::)...
Selam vinçimi yaklaşık bir sene hiç kullanmadım bu süre içinde derin su ve çamur yerlerden geçtim geçen hafta kalacağımı bile bile bir yere girdim nasıl olsa vinç vardı :) sonrasında kolu kilitleme konumuna alamadım ertesin gün aracı çıkardıktan sonra sorunun ne olduğunu anlamak için vinçi açtım...
Ynt: Firüs Başarı İle Yüklenmiştir (defender)
evet v8 bugün aldık eski halinin bir iki resmi olsun diye çektim başka yok
bundan sonrakiler kaporta boya vs devam ederiz
Ynt: Üstadlardan Bilgi V8 Defender
Dünkü gezide çekilmiş bir kare panjurun önünü kapatmadım distribütörde hiçbir koruma yok standart hali ile geçtikten sonra biraz tekledi birkaç sefer çalışması uzun sürdü sonra yola devam vd40 ın etkisini atlamamak gerek tabiki ;D sonuç olarak suyla çok...
Selam arkadaşlar bir kaç gezi sonrası bizim enişte 4x4 araçlara merak saldı oydu buydu derken defender v8 e karar verdik şuan ki durum çok kötü virüs tüm vücudu felç etmiş durumda ;D araç g4 renkte boyanıp aksesuarı takılacak buradan paylaşım yaparım
Ynt: Üstadlardan Bilgi V8 Defender
Selam araç sahibi ile görüşürseniz motor bilgisini verecektir
V8 olarak söyleyeceklerim bir süre 2.5 düz dizel kullandım sonra motorunu bd30 taktım planda yok iken v8 denk geldi aldım hangisini bırakacağım konusunda epey zorlandım v8 e karar kıldım gerin...
Ynt: Defender Motor Muhafaza Koruma Sacı 125 Tl
Atıf abinin dediği gibi fiyatı farklı olur ama alüminyum içinde bir fiyat belirlerseniz alternatif olur iyi çalışmalar
Ynt: Bd 30 Mtorlu Ve Lt 67 Şanzımanlı
bu marka lastik lastik kullanmadım kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar vardır
kullandığınız lastikler çok küçükmüş bunlar 3 cm daha yüksek aynı devrde hızınız tahmini % 6 gibi artar görüntüsü çok daha iyi olur
Ynt: Yeni Araç...190hp 320nm Tork..3900cc V8..86 Model Orjinal İngiliz Def 110
Selamlar ben 2.5 düz dizel bd30 100hp dizel kullandım şimdi v8 var sessiz gitmesi seriliği oldukça iyi yakıt diğer motordan farklı değil aynı lastik ve yükle
Bence 300tdi ye göre tek sıkıntısı suya bodozlama...
Derya ben dediğin kombinasyonla kullandım kalkışları 2 vitesle yapıyordu son süratinde çok büyük fark olmadı ama rampa ve tırmanışlarda pek tadı kalmıyor
Dişli oranlarıyla uğraşmak istenmiyorsa benim fikrim 255X8516 ile en iyi kombinasyon olur
33''...
Selam dediğiniz ölçüde lastik yok diye biliyorum dediğiniz 265/75/16 olabilir bu ölçü 32'' 80cm denk gelir biraz geniş ama bd30 da sıkıntı çıkarmaz 235X85 X16 da yükseklik aynıdır
80cm yükseklik sizce uygunsa boşuna tabanı geniş lastik kullanmayın bu...
Ynt: Defender'a Üzücü Giriş Ve Motor Veya Blok İhtiyacı
yağ soğutma v8 lerde radyatörün içinde yağ hortumlarının radyatöre bağlantısını görürsünüz
yada radyatörün önünde küçük bir radyatör olur her ikiside rahat farkedilir
Ynt: Defender'a Üzücü Giriş Ve Motor Veya Blok İhtiyacı
Geçmiş olsun üst üste gelmesi çok üzücü olmuş
motor dizel ise piyasada sıkıntısız komple motor bulabilirsiniz orijinal olduğu için motor numara sıkıntısı çıkarmaz
komple temiz bir motor bulun kalan parçalarıda yedek kullanırsınız
bir...