Arama sonuçlarınız

1. özgür.yörüker

Hayaller Gerçek Olunca...

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Emre bu hafta lastiıkleri değiştirdim yazlık moda geçtim ;D 285x75 bf nin mt serisini taktım ses hızlanma sorunu kalmadı balans ayarını yapmadan 90 km kadar hiç bir ses titreşim yok

2. özgür.yörüker

Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu

Ynt: Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu Selamlar şu hub olayı banada çok farklı geldi. şimdi anlamadığım defenderde herhangi bir teker boşa düştüğünde orta kilit kullanıp ön ve arka şaftın dönme şartı oluşur yani önden 1 arkadan 1 teker in dönmesi şart hubların biri bile açık...
  3. özgür.yörüker

Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu

Ynt: Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu Uysalburak yapacağınız değişiklikler için kanunen uygunmu ve bunları işletecek kişiyi bulun yapılmasına musade edilen değişiklikleri yapıp bilgi aldığınız kişiye işlemleri yaptırın

4. özgür.yörüker

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Nasıl bir çamurdan bahsettiğimizle alakalı orman yollarında karşılaşmışınızdır yağmurda yolun üst kısmı yumuşar ama taban sağlamdır tabanı sağlam veya 15-20cm kısmı çamur olan bu tür yerlerde ince lastik sert zemini daha çabuk ulaşıyor kaymayı alıyor oynak...
  5. özgür.yörüker

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... şimdi gördüm stok bitiriyor galiba http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=102850.0;topicseen

6. özgür.yörüker

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Hidrolik olayını hiç düşünmedim çünkü ben 35 leri çeviriyorum ;D 265 tabanı çok tercih ettiğim için değil fikir olsun diye söyledim ama 235 konusunda performansı çok etkilemeden görüntüde iyi olur kanısındayım senin dediğin 7.50x16 arazide performans çok iyi...

7. özgür.yörüker

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... O kadar kesin konuşmayın defender den indiremeyebilirsiniz hele kamp ve deniz gezilerinde biraz sürat olsun istiyorsanız v8 i almanızı tavsiye ederim 235x85 r16 lastiği geçmezseniz 150 km kadar yolu var :) ve sessiz
  8. özgür.yörüker

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Selam Emre her nekadar %80 arazi desende bence kaplama lastikten vazgeç tahminimce normal den daha ağır olacaktır artı ses olayıda var mt tip lastik al bak rahatına ofsetli jantın hertürlü gideri var 265x75 r16 lastik standart ölçüsü ile aynı yükseklikte...
  9. özgür.yörüker

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... İstanbul da olan arkadaşlar yardımcı olurlar bence çok kötü durumda bir araç almayın ne kadar toplatsanızda biryere kadar toplam maliyetti daha yüksek oluyor orta halde bir araç almaya bakın aksesuar kısmına harcama yapın defenderin kendisinden fazla...

10. özgür.yörüker

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... İkinci araç olarak kullanacaksan kesinlikle defender hazır yapılmış veya toplatma kısmı size kalmış bir şey ustanız zamanınız varsa olabilir Defender ikinci araç ise tavsiye ettim tek araç olarak kullana birçok arkadaş var o işin hastalık tarafı ben hafta sonu...

11. özgür.yörüker

Defenderi Hidrolik Direksiyona Çevirme Hk.

Ynt: Defenderi Hidrolik Direksiyona Çevirme Hk. Aşağıdaki linkte takım varmış baktınızmı http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=102354.0
  12. özgür.yörüker

Defender 90 2.5 Düz Dizel Max.kaç İnç Yukseltebilirim

Ynt: Defender 90 2.5 Düz Dizel Max.kaç İnç Yukseltebilirim Ben 110 da 45mm yükseltme 35x10.50 mt 117 exreme ile hiçbir sıkıntı yaşamadım diferansiyel yüksekliği göz önüne alınırsa kasanın 2'' yüksek olması 90 için bence her şartta yeterli olur. Güç açısından düşünülürse max 33'' kalınmalı...

13. özgür.yörüker

Hangi Defender?

Ynt: Hangi Defender? Defender konusunda kendinizden çok emin değilseniz herkesin hemfikir olduğu düz dizel alıp denemeniz daha iyi ben düz dizel ile başladım sonra motor değişimi şimdide v8 defender i beğenirseniz yolunuzu kullandıkça çizersiniz
  14. özgür.yörüker

Defenderi Hidrolik Direksiyona Çevirme Hk.

Ynt: Defenderi Hidrolik Direksiyona Çevirme Hk. Elektirikli pompa iyimiş hangi marka veya modeller olarak bulabiliriz Teşekkürler.
  15. özgür.yörüker

Yeni Bir Defender 130 Da Sakaryadan Doguyor

Ynt: Yeni Bir Defender 130 Da Sakaryadan Doguyor Hayırlı ve gönlünüzce olsun

16. özgür.yörüker

2.2 Benzinli Hilüx Arıyorum Yardım Lütfen

Ynt: 2.2 Benzinli Hilüx Arıyorum Yardım Lütfen Selam numaram 533 372 62 97 ararsanız detay bilgileri vereyim
  17. özgür.yörüker

2.2 Benzinli Hilüx Arıyorum Yardım Lütfen

Ynt: 2.2 Benzinli Hilüx Arıyorum Yardım Lütfen Selam bizde dizel bakıyorduk bunlara da bi bakalım dedik bizim işimize gelmedi bu adam olur gibi görünüyor dediğiniz araç 11.500 e veriyorlar sitede 15000 tl ye lastik jant plaka yürür vaziyette olanı var
  18. özgür.yörüker

Defender Hakkında (acemi)

Ynt: Defender Hakkında (acemi) O konuda laf yok hele senin defendere gözümle gördüm vallah ;D

19. özgür.yörüker

Ynt: Defender Hakkında (acemi) Motor konusuna şimdiden girdiyseniz 2.5 düz dizelden vazgeçin hazırını alın motor işletmesi sıkıntı olabilir değiştirilse bile mekanik pompa her zaman önemli defender için
  20. özgür.yörüker

Ynt: Defender Hakkında (acemi) Sorun konusu beklentiyle alakalı temiz araç olursa sorun çıkarmaz o kesin ben aracı aldığımda bir çok parçasını değiştiririm bakımını yaparım aks bilya ve keçeleri burçları rotilleri yağlar vs. başlangıç noktasını bilmek isterim kendiniz uğraşacaksanız daha iyi...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.