Arama sonuçlarınız

1. özgür.yörüker

Defender Hakkında (acemi)

Ynt: Defender Hakkında (acemi) Selam ustanızın dedikleri genel anlamda doğru hangi araç olursa olsun yorgun km fazla bir araç her zaman uğraştırır. bir yerini yaparsınız baş bir tarafı patlar Defenderin bakım ve tamiri daha kolaydır biraz beceriniz ve takımınız varsa birçok işi kendiniz...

2. özgür.yörüker

Bugün Cj-5'imi Aldım Fakat ;

Ynt: Bugün Cj-5'imi Aldım Fakat ; Hayırlı olsun anlattıklarınız debriyajın bitmiş olduğunun belirtisi kaçıran araç doğal olarak ta yakıtı arttırır
  3. özgür.yörüker

Defender 130 Lpg Yada Dizele Dönüşüm

Ynt: Defender 130 Lpg Yada Dizele Dönüşüm Selam aracınız hayırlı olsun benim aracın mevcut sistemine boru mikser taktılar gazı ikiye ayırıp beslediler ebay da orj mikserleride var gaz beyninin kaliteli ve iki karbüratöre yeter garantisini alın kolay gelsin

4. özgür.yörüker

Hayaller Gerçek Olunca...

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Aynen öyle Nejat abi bende bu paralara almıştım ama bunların yanında çok iyi durumda ona rağmen birkaç masraf oldu çok derine inmeden bunlarda neler çıkar belli değil dağıtıp sıfırdan toplanması gerek
  5. özgür.yörüker

Bende Yeni Aldıgım Defenderimle Aranıza Katılma Mutlulugunu Yaşıyorum...:)

Ynt: Bende Yeni Aldıgım Defenderimle Aranıza Katılma Mutlulugunu Yaşıyorum...:) Hayırlı olsun her zaman zevkle yardım edecek bir LR ci bulursunuz

6. özgür.yörüker

Yurt Dışından Motor Getirme Hakkında

Ynt: Yurt Dışından Motor Getirme Hakkında Bir yolunu bulup getirseniz bile maliyeti çok uçuk olabilir

7. özgür.yörüker

Yurt Dışından Motor Getirme Hakkında

Ynt: Yurt Dışından Motor Getirme Hakkında Bildiğim kadarı ile ikinci el ürün resmi olarak gümrükten geçmesi imkansız kullanılmış makinalar getiriliyor ama hangi prosedür kullanılıyor hurda olarak getiriyor olabilirler
  8. özgür.yörüker

Arazi Aracı Alımı İçin Yardım!!!

Ynt: Arazi Aracı Alımı İçin Yardım!!! +1 o kriterlerde akla gelen başka araç yok
  9. özgür.yörüker

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Arkadaşlar belki görmemişinizdir http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21227.msg1295706#msg1295706 Adapazarı nda ihale var bu ayın 12.de 4 araç

10. özgür.yörüker

Gezenbilir Land Rover Buluşması Görselleri (7 - 8 Aralık 2013)

Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması Görselleri (7 - 8 Aralık 2013) Arkadaşlar standart defender lastik durumu kar için çok kötü düz yolda gazı kestiğimde ters dönüyordu ;D mahmuzlu zincirle daha yüksek kar ve dik rampalarda arkada kayık takılı şekilde mükemmel yol tutuşu sağlıyor...

11. özgür.yörüker

Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması Görselleri (7 - 8 Aralık 2013) Selam Ender konuyu çok güzel özetlemişsin bence hepimizin duygularını yazıya dökmüşün Belirttiğin gibi bu gezinin tekrarını rövanşını fazla uzatmadan yapamayı isterim
  12. özgür.yörüker

Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması Görselleri (7 - 8 Aralık 2013) Bir kaç kare

13. özgür.yörüker

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Kolay gelsin Emre seni uyku tutmaz artık. Bende arabamda her şey var sanıyordum :o Sen yinede Derya kadar abartma ;D
  14. özgür.yörüker

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Selam moralini bozmak istemem ama dediğiniz fiyatlara binilecek 110 bulmanız bence çok zor
  15. özgür.yörüker

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Emre hayırlısı olsun gönlünce kullanman dileğiyle

16. özgür.yörüker

Gezenbilir Land Rover Buluşması (7-8 Aralık 2013)

Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması (7-8 Aralık 2013) Odun olayı önemli sonuçta 5 yada 6 kişinin etrafında duracağı şekilde ateş yakılacak olsa her türlü halledilir kalabalık olacağız ateşte bi okadar büyük olmalı testere hatta motorlu olursa süper olur kuru ağaçları balta nacak vs. ile...
  17. özgür.yörüker

Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması (7-8 Aralık 2013) Bu sabah Adapazarı yolundan görülen Kartepe'nin etekleri beyaza bürünmüştü motorlu testeresi olan varsa getirsin ancak kurtarır ;D
  18. özgür.yörüker

Defender Alıyorum.2 Araç Arasında Kaldım.yardım Lutfen

Ynt: Defender Alıyorum.2 Araç Arasında Kaldım.yardım Lutfen Selam td veya v8 alırsan motor değiştirme derdin olmaz

19. özgür.yörüker

Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması (7-8 Aralık 2013) Cumartesi, pazar kar yağışı netlesşiyor :o http://freemeteo.com/default.asp?pid=23&gid=744059&la=17
  20. özgür.yörüker

Defenderi Olmayan Defender Sevdalıları

Ynt: Defenderi Olmayan Defender Sevdalıları Selam benim diyebileceğim 2.5 dizel duman atar rampada bayılır ama 200km 1 lt yağı sağlam motor yakmaz

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.