Arama sonuçlarınız

1. özgür.yörüker

Defendere Antifiriz Konulması

Ynt: Defendere Antifiriz Konulması Benim bildiğim suyun geçtiği tüm akşamlarda sıkıntı olabilir yıpramış, sorunlu bölgeler antifiriz i görünce kacak yapmaya başlıyor aslında bu yerler herhan kaçak yapmaya müsait yıpramış, pas ve oksit kaplı olduğu için antifiriz doldurunca sızıntı başlıyor...

2. özgür.yörüker

Defender Göğüs İçi Plastiği Piyasa Fiyatının Üçde Bir Fiyatına...sıfır Otokar

Recep bey ürünü aldım teşekkürler. Birde renk resimlerde pek iyi çıkmamış resimde görülenden daha iyi
  3. özgür.yörüker

Vinç İçin Uzaktan Kumanda Montajı

Ynt: Vinç İçin Uzaktan Kumanda Montajı Ayrıntılı bilgilendirme için teşekkürler

4. özgür.yörüker

Bd30 Motorlu Defender Ruhsata İşli

Ynt: Bd30 Motorlu Defender Ruhsata İşli Kusura bakmayın buraya yazmayı unuttum araç satıldı

5. özgür.yörüker

Land Rover 2013 Buluşması

Ynt: Land Rover 2013 Buluşması Zafer abi bu ara işler yoğun diyordun pek siteye bakamıyorsun diye bende seni aramayı düşünüyordum

6. özgür.yörüker

Yeni Araç...190hp 320nm Tork..3900cc V8..86 Model Orjinal İngiliz Def 110

Ynt: Yeni Araç...190hp 320nm Tork..3900cc V8..86 Model Orjinal İngiliz Def 110 Hayırlı olsun güle güle kullan
  7. özgür.yörüker

Defender 1992 Model 300 Td

Ynt: Defender 1992 Model 300 Td Hayırlı satışlar ilk resimlerde araç renkten dolayı olsa gerek pek hoş durmuyordu ama yakın ve detay resimlerde oldukça iyi görünüyor niyeti olan arkadaş varsa bence değerlendirsin

8. özgür.yörüker

Ynt: Land Rover 2013 Buluşması Şimdi gördüm kaçırımmı hiç ;D

9. özgür.yörüker

Ynt: Land Rover 2013 Buluşması Menekşe yaylası 7-8 Aralık 2013 1- Derya Turan 2- Burak Dokur 3- Ender KURUTLU 4- Nejat ve saz arkadaşları 5- Özgür Yörüker
  10. özgür.yörüker

Kısmetse Ben De Defender Sahibi Olacağım

Ynt: Kısmetse Ben De Defender Sahibi Olacağım köle derken yan camları nıye kapalı değil

11. özgür.yörüker

Ynt: Land Rover 2013 Buluşması bi sessizlik var ;D ama unutma yoktur sanırım
  12. özgür.yörüker

Defender 2,5 Düz Dizel mi? 2,5 Benzinli mi?

Ynt: Defender 2,5 Düz Dizel Mi? 2,5 Benzinli Mi? :D :D :D
  13. özgür.yörüker

Off Road Araçlar Yasal Mevzuatları

Ynt: Off Road Araçlar Yasal Mevzuatları polis ile bir sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum tüv de sağdece çeki demiri çok göze çarpıyorsa ve vinç ile bir sıkıntı çıkabilir oda kontrol eden kişiye göre değişir bu ikisini sorun ederlerse 4 vida sökersiniz

14. özgür.yörüker

Off Road Araçlar Yasal Mevzuatları

Ynt: Off Road Araçlar Yasal Mevzuatları Selam aslında hepsinin işli olması gerekiyor polis çevirmesinde sorun olacağını sanmam ama tuv de sorun olabilir ben defenderle sorun olmadan geçtim bu birazda aracın markası ile ilgili
  15. özgür.yörüker

Ynt: Kısmetse Ben De Defender Sahibi Olacağım servis ne kadar anlayacak oda var masraf açıp açmayacağı aracı iyice incelemeden anlaşılmaz tak diyede kolay kolay yolda bırakmaz kullandıkça sorunlarını anlarsınız uygun oldukça yaptırırsınız yakıt konusu 400 kr pek inandırıcı gelmedi tuv...
  16. özgür.yörüker

Ynt: Kısmetse Ben De Defender Sahibi Olacağım .

17. özgür.yörüker

Defender 35" Lastik Sorunu En Acilinden Yardım :)

Ynt: Defender 35" Lastik Sorunu En Acilinden Yardım :) Selam Onat kardeş tam olarak olmasa da dediğine yakın bir kombinasyonu 2 gün önce yaptım 35X10.50X16 mt117 1,2,3,4 üncü vitesler fena değil ama 5 vites 100 km sonra bayıyor Bursa Kocaeli arası deneyebildim sorun olursa 5333726297 arayabilirsin
  18. özgür.yörüker

Defender 110 İle Aranızdayım

Ynt: Defender 110 İle Aranızdayım

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz