Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Defendere Antifiriz Konulması
Benim bildiğim suyun geçtiği tüm akşamlarda sıkıntı olabilir yıpramış, sorunlu bölgeler antifiriz i görünce kacak yapmaya başlıyor aslında bu yerler herhan kaçak yapmaya müsait yıpramış, pas ve oksit kaplı olduğu için antifiriz doldurunca sızıntı başlıyor...
Ynt: Defender 1992 Model 300 Td
Hayırlı satışlar ilk resimlerde araç renkten dolayı olsa gerek pek hoş durmuyordu ama yakın ve detay resimlerde oldukça iyi görünüyor niyeti olan arkadaş varsa bence değerlendirsin
Ynt: Off Road Araçlar Yasal Mevzuatları
polis ile bir sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum tüv de sağdece çeki demiri çok göze çarpıyorsa ve vinç ile bir sıkıntı çıkabilir oda kontrol eden kişiye göre değişir bu ikisini sorun ederlerse 4 vida sökersiniz
Ynt: Off Road Araçlar Yasal Mevzuatları
Selam aslında hepsinin işli olması gerekiyor polis çevirmesinde sorun olacağını sanmam ama tuv de sorun olabilir ben defenderle sorun olmadan geçtim bu birazda aracın markası ile ilgili
Ynt: Kısmetse Ben De Defender Sahibi Olacağım
servis ne kadar anlayacak oda var masraf açıp açmayacağı aracı iyice incelemeden anlaşılmaz
tak diyede kolay kolay yolda bırakmaz kullandıkça sorunlarını anlarsınız uygun oldukça yaptırırsınız yakıt konusu 400 kr pek inandırıcı gelmedi tuv...
Ynt: Defender 35" Lastik Sorunu En Acilinden Yardım :)
Selam Onat kardeş tam olarak olmasa da dediğine yakın bir kombinasyonu 2 gün önce yaptım
35X10.50X16 mt117 1,2,3,4 üncü vitesler fena değil ama 5 vites 100 km sonra bayıyor
Bursa Kocaeli arası deneyebildim sorun olursa 5333726297 arayabilirsin