Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Sigorta Fiyatlarını İndirme Mücadele Duyurusu
Arkadaşlar değişen bu sigorta sistemine karşı yaptığınız haklı girişim için sizleri tebrik ederim
bu konuda acayip şekilde canı yananlardan biriyim şöyleki
90 model defender ime 180 tl sigorta öderken 3 ay önce teidaş tan aldığın 94 model...
Ynt: Defender Motor Muhafaza Koruma Sacı 125 Tl
Selam Derya böyle bir şey var belki ilgini çeker
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=98599.new;topicseen#new
Ynt: Nissan Bd 30 Motor Buldum, Hyundai Galloer'e Uyarmı?
aracın kendi şanzımanı üstünde kalıyor flanş ve prizdirek ayarı ile sorun olacağını sanmam fiyat olarak oldukça iyi motorun durumu iyi ise benim defenderde takılı
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Benim anlamadığım amaç ne insanları defender den soğutmaksa bence zor meraklanıp defender almak için fikir soranlara tüm kullanan arkadaşlar nasıl bir araç olduğunu elinden geldiği kadar anlatmaya çalışıyor sonradan pişman olmaması için defender kullanmaktan...
Ynt: Çeşitli Araçlara Dıştan Vidalı Geniş Dodikler
Selam sitenizdeki defender dodikleri cj serisinin dodiklerimi önler bana öyle gibi geldi
hayırlı satışlar
Ynt: Defender 130 Aliyordum
Selamlar ben bu işten bir şey anlamadım defendere 70.000 tl yi gözden çıkar aynı gün
fikir değiştir olay gerçekse şaşmamak imkansız
Ynt: Defender Sahibi Olmak Tecrübeli Arkadaşlar Bekleniyor
Arkadaşlar aracı bende sizin bildiğiniz kadar siteden biliyorum bi yanlış anlama oldu galiba
Ynt: Ekonomik Cj5?
Slamlar bende 3 sene önce 2000 ford motorlu wıllys vardı 400 yaktığını hatırlamıyorum v8 şuan defender var 500 600 arası yakıyor yeni nesil 4x4 leri araştırın 400 un altı yoktur sanırsam
Ynt: Defender Sahibi Olmak Tecrübeli Arkadaşlar Bekleniyor
Az önce gördüm bi arkadaş satıyor linki aşağıda
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=88750.80
Ahmet abinin de yazdığı gibi 12 bine bulsan bile anlamadan 20 bini bulur masrafı hele biraz aksesuara kaçarsan ucu acık
Ynt: Kar Zincirimi Kar Lastiğimi
Belirttiğiniz gibi ne zamam hangi yükseklikte karla karşılaşacağınızı kestiremiyorsanız uğraşması zor gelmez ise zincir garanti
Ama bence kar lastiği + zincir sorunsuz olur