Arama sonuçlarınız

1. özgür.yörüker

Yeni Oyuncagımı Sizlerle Paylaşıyorum

Ynt: Yeni Oyuncagımı Sizlerle Paylaşıyorum Görüntü oldukça iyi güzel çalışma kolay gelsin

2. özgür.yörüker

Sigorta Fiyatlarını İndirme Mücadele Duyurusu

Ynt: Sigorta Fiyatlarını İndirme Mücadele Duyurusu Arkadaşlar değişen bu sigorta sistemine karşı yaptığınız haklı girişim için sizleri tebrik ederim bu konuda acayip şekilde canı yananlardan biriyim şöyleki 90 model defender ime 180 tl sigorta öderken 3 ay önce teidaş tan aldığın 94 model...
  3. özgür.yörüker

DEFENDER MOTOR MUHAFAZA KORUMA SACI 125 TL

Ynt: Defender Motor Muhafaza Koruma Sacı 125 Tl Selam Derya böyle bir şey var belki ilgini çeker http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=98599.new;topicseen#new

4. özgür.yörüker

Nissan Bd 30 Motor Buldum, Hyundai Galloer'e Uyarmı?

Ynt: Nissan Bd 30 Motor Buldum, Hyundai Galloer'e Uyarmı? aracın kendi şanzımanı üstünde kalıyor flanş ve prizdirek ayarı ile sorun olacağını sanmam fiyat olarak oldukça iyi motorun durumu iyi ise benim defenderde takılı
  5. özgür.yörüker

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Benim anlamadığım amaç ne insanları defender den soğutmaksa bence zor meraklanıp defender almak için fikir soranlara tüm kullanan arkadaşlar nasıl bir araç olduğunu elinden geldiği kadar anlatmaya çalışıyor sonradan pişman olmaması için defender kullanmaktan...

6. özgür.yörüker

Çeşitli Araçlara Dıştan Vidalı Geniş Dodikler

Ynt: Çeşitli Araçlara Dıştan Vidalı Geniş Dodikler Selam sitenizdeki defender dodikleri cj serisinin dodiklerimi önler bana öyle gibi geldi hayırlı satışlar

7. özgür.yörüker

Defender 130 Aliyordum

Ynt: Defender 130 Aliyordum Selamlar ben bu işten bir şey anlamadım defendere 70.000 tl yi gözden çıkar aynı gün fikir değiştir olay gerçekse şaşmamak imkansız
  8. özgür.yörüker

Defender 130 Aliyordum

Ynt: Defender 130 Aliyordum Her işte bir hayır vardır güzel 130 lar var satılık o dediğiniz maliyete çıkacağınıda sanmam
  9. özgür.yörüker

Defender Sahibi Olmak Tecrübeli Arkadaşlar Bekleniyor

Ynt: Defender Sahibi Olmak Tecrübeli Arkadaşlar Bekleniyor Arkadaşlar aracı bende sizin bildiğiniz kadar siteden biliyorum bi yanlış anlama oldu galiba

10. özgür.yörüker

Ynt: Defender Sahibi Olmak Tecrübeli Arkadaşlar Bekleniyor yeni bir Defender ci daha olacak yardım etmek her defender cinin boynunun borcu

11. özgür.yörüker

Ekonomik Cj5?

Ynt: Ekonomik Cj5? bu tür araçları kullanacaksan 500 600 arası yakıtı gözden çıkar sonra kullanırken keyfin kaçmasın
  12. özgür.yörüker

Ekonomik Cj5?

Ynt: Ekonomik Cj5? Slamlar bende 3 sene önce 2000 ford motorlu wıllys vardı 400 yaktığını hatırlamıyorum v8 şuan defender var 500 600 arası yakıyor yeni nesil 4x4 leri araştırın 400 un altı yoktur sanırsam

13. özgür.yörüker

Cj5 Alacağım Yardımmm

Ynt: Cj5 Alacağım Yardımmm Selam kaportadan da anlayan biri baksa iyi olur biraz sıkıntılı gibi duruyor
  14. özgür.yörüker

Cj5 Kullanıcılari İzmirden Yeni Bir Üyeniz Var ;)

Ynt: Cj5 Kullanıcılari İzmirden Yeni Bir Üyeniz Var ;) Hayırlı olsun kolay gelsin
  15. özgür.yörüker

16GY899 1992 LR Defender 110 2.5D

Ynt: 16gy899 1992 Lr Defender 110 2.5d Selam Mustafa kardeş verdiğin karar senin için hayırlı olur inşallah

16. özgür.yörüker

Ynt: Defender Sahibi Olmak Tecrübeli Arkadaşlar Bekleniyor ;D ;D ;D Reklamın iyisi kötüsü olmaz
  17. özgür.yörüker

Ynt: Defender Sahibi Olmak Tecrübeli Arkadaşlar Bekleniyor Az önce gördüm bi arkadaş satıyor linki aşağıda http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=88750.80 Ahmet abinin de yazdığı gibi 12 bine bulsan bile anlamadan 20 bini bulur masrafı hele biraz aksesuara kaçarsan ucu acık
  18. özgür.yörüker

Ynt: Defender Motor Muhafaza Koruma Sacı 125 Tl V8in adı kötü gazda oldukça iyi sezsiz benim aklımı çeldi ne diyeyim bd30 sarmaz oldu Derya

19. özgür.yörüker

Ynt: Defender Motor Muhafaza Koruma Sacı 125 Tl Derya bu nedir sürekli aksiyon ;D
  20. özgür.yörüker

Kar Zincirimi Kar Lastiğimi

Ynt: Kar Zincirimi Kar Lastiğimi Belirttiğiniz gibi ne zamam hangi yükseklikte karla karşılaşacağınızı kestiremiyorsanız uğraşması zor gelmez ise zincir garanti Ama bence kar lastiği + zincir sorunsuz olur

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.