Arama sonuçlarınız

1. oguzhan3434

Tek Kabin Çif Kabin Dönüşümü

Ynt: Tek Kabin Çif Kabin Dönüşümü sizin aracinizdan ornek verdiginiz foto gibi olmaz.birisi tek kasa sizinki 2 kasadan olusuyor.zaten bir diger olay da arka kapilarin yerleri montajlar vs. 110 normal olani alip keserseniz daha kolay olur gibime geliyor.yada tek kasa olani alicaksiniz arkada...

2. oguzhan3434

Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5

Ynt: Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5 Abi cok sevindim.araba cok guzel cok begendim gercekten tertemizmis.turbolara dikkat edelim calistirirken stop ederken biraz daha bekle sanzuman vs isinmadan dip gaz yapma baskada bi sorunu olmaz bunun omurluk bir araba almissin gule gule...
  3. oguzhan3434

Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :))))))

Ynt: Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :)))))) Hatirli olsun.detaylari whatsapp dan yaz hemen :) Sent from my iPhone using Tapatalk

4. oguzhan3434

Ynt: Tek Kabin Çif Kabin Dönüşümü Sizin tek kabin nasil onu merak ettim aslinda 2 tip var birisi hafif yuk digeri agir yuk diye gecer.resim olarak ekliyorum benim def im bu.eger sizinki de boyle ise cok kolay olacak isimiz.. Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. oguzhan3434

Aliexpersten Alı Veriş Yaparken Dikkatli Alıveriş Yapın

Ynt: Aliexpersten Alı Veriş Yaparken Dikkatli Alıveriş Yapın Serit led seklinde var istersen verebilirim.aklim diger senle birlikte aldigimiz led bar lara gitti :) Sent from my iPhone using Tapatalk

6. oguzhan3434

Ynt: Aliexpersten Alı Veriş Yaparken Dikkatli Alıveriş Yapın yeni dukkani aciyoruz abi bahsetmistim wolfpack diye.orda satisi ve montaji yapilicak ordan alabilirsin abi.sahsi olarak kendime istemedim Sent from my iPhone using Tapatalk

7. oguzhan3434

Adım Adım Defender'a Doğru

Ynt: Adım Adım Defender'a Doğru Yardimci olacak tanidigim var , evraklariyla birlikte 10-11 e maal oluyor araba.. Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. oguzhan3434

Ynt: Tek Kabin Çif Kabin Dönüşümü Yasalda bi sikinti yok sadece cift kabin icin kasaya kapi acmak gerekecek oda cok masrafli olir size tavsiyem antalyadan tavan alip komple kapatmaniz veya o tavanin ortasindan bi parca cikartip 110 cift kabin ama tek kapi seklinde yapmaniz daha uygun fiyatli...
  9. oguzhan3434

Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl?

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? maslakta cesur oto elektrigin karsisinda dosemeci var land rover konusunda bir numara kimse yaptigi koltuga sonradan yapilmis diyemez.ingiltereden merak edip gelmisler o kadar soyliyim ben size.. Sent from my iPhone using Tapatalk

10. oguzhan3434

Adım Adım Defender'a Doğru

Ynt: Adım Adım Defender'a Doğru Ihaleden araca girme zaten piyasaya yabanci sayilirsin hic bulasma yapili bir araba al bin daha ucuza gelir.eger sanayide ustaysan cevren varsa vs alinir ihaleden arac yoksa bulasma.istanbulun neresindesin ? Defender i olan arkadaslarla bulus haberles konus biraz...

11. oguzhan3434

Ynt: Aliexpersten Alı Veriş Yaparken Dikkatli Alıveriş Yapın Bugun yine siparislerim geldi led ufak gunduz farlari 5 takim istedim ama hic bi sikinti olmadi 15 gunde geldi.burda onemli olan ups ile istememek cunki onlarin masrafi daha fazla urunleri mumkun oldugunca gumruge sokuyorlar.ptt ile...
  12. oguzhan3434

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Kimse defender ucuz bir eraba demedi :) alirken sizin sartlariniza uyuyormu tek kriter bu.15-25 arasi duz dizeller var 25-35 200tdi bd30 puma . 35 ve ustu 300tdi var. her butceye uyar. masraf cikartirmi ? Tabiki her araba gibi masraf acabilir...

13. oguzhan3434

Ynt: Aliexpersten Alı Veriş Yaparken Dikkatli Alıveriş Yapın Telsiz biraz sikinti olabiliyor sizde pek urunun pesine dusmemissiniz anlasilan.ben ufak tefek seyler siparis ediyorum bir arkadasimla led bar siparis ettim hic sikinti olmadan geldi urunler.ama bu telsiz belki gumrukte takildi bence...
  14. oguzhan3434

1990 Model Defender Aracima Takoz Yukseltme Uygulamasi Nasil Yapilir ?

Ynt: 1990 Model Defender Aracima Takoz Yukseltme Uygulamasi Nasil Yapilir ? Varsa resimlerini yuklerseniz ben yaylara talibim.basma varmi diye merak ediyorum sadece Sent from my iPhone using Tapatalk
  15. oguzhan3434

Gösterge Panosu

Ynt: Gösterge Panosu Elinizde suan neler var resimleyerek bi paylassaniz guzel olurdu Sent from my iPhone using Tapatalk

16. oguzhan3434

1990 Model Defender Aracima Takoz Yukseltme Uygulamasi Nasil Yapilir ?

Ynt: 1990 Model Defender Aracima Takoz Yukseltme Uygulamasi Nasil Yapilir ? Yaylarda basma yok ise istanbul ici elden alabilirim. Sent from my iPhone using Tapatalk
  17. oguzhan3434

Defender İçin Çıkma Motor Arıyorum

Ynt: Defender İçin Çıkma Motor Arıyorum Hadi bakalim insallah bulursun :) Sent from my iPhone using Tapatalk
  18. oguzhan3434

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Tamamdir iletisim bilgilerinizi yazarsaniz araci geldiginde haber veririm. Sent from my iPhone using Tapatalk

19. oguzhan3434

Defender İçin Çıkma Motor Arıyorum

Ynt: Defender İçin Çıkma Motor Arıyorum Istanbulda ustamiz var elinde nissan bd30 motor var.dilerseniz gorusturebilirim. Sent from my iPhone using Tapatalk
  20. oguzhan3434

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Arac suan maslakta cesur oto soner ustada tesisati elden geciriliyor eski sahibi tarafindan bir suru kablo cekilmis onlari temizliyoruz.pompa emjektor vs serdal usta bakiyor , diger motor ve surur aksam icin bahcesehir birlas dan ayhan ustaya...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri