Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar
Öncelikle pompalı musluğun verimli olmamasına çok üzüldüm. Çünkü ben de römork çadırım için bu ürünü düşünüyordum. Hiç elektriğe ve aküye ihtiyaç duymadan çalışabilmesi beni cezbetti. Sevinip ürünü tam satın alacakken sizin iki mesajınızı gördüm. Hayal kırıklığına uğradım.
Sizin su...
Merhabalar
Öncelikle pompalı musluğun verimli olmamasına çok üzüldüm. Çünkü ben de römork çadırım için bu ürünü düşünüyordum. Hiç elektriğe ve aküye ihtiyaç duymadan çalışabilmesi beni cezbetti. Sevinip ürünü tam satın alacakken sizin iki mesajınızı gördüm. Hayal kırıklığına uğradım.
Sizin su...
Merhabalar
Sizin su...
Yine bu forumda okuduğum bilgiyi paylaşıyorum. Timur usta ile telefonda konuştum. Çok bilgili ve iyi niyetli biri gibi geldi bana. Şansınız deneyin isterseniz 0532 431 49 67
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yine bu forumda okuduğum bilgiyi paylaşıyorum. Timur usta ile telefonda konuştum. Çok bilgili ve iyi niyetli biri gibi geldi bana. Şansınız deneyin isterseniz
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba
Bir süredir eşim ve 12 yaşındaki oğlumla birlikte geziler yapacağımız çekme karavan araştırıyoruz.
Öğrendiklerimiz kadarıyla 750 kg altı mümkünse yabancı bir marka düşünüyoruz. Ancak sarı sitede yer alan ilanlardaki karavanların eski model oldukları için O1 belgesi yok.
Bu belge olmadan...
Tüm doğa severlere merhaba
Uzun yıllar deniz ve yelkenle boş zamanlarımı doldurdum. eşimin ilgisi sebebiyle yeni ilgi alanım kamp ve karavan oldu. Bu platforma katıldığımız için mutluyum.