Arama sonuçlarınız

1. cannnn

Duster İç Aydinlatma + Ambİyans Eklentİsİ

Herkesin bildiği gibi dusterın iç aydınlatması zayıf. bu yüzden resimlerde görüldügü gibi 3 lü led modül hem ayak altı hemde tavan aydınlatmalarına eklendi. Ayak altı için tavandan kablo çekildi. Ek olarak resimde görüldügü gibi kapılara mantar led ekledik.bununiçin gerekli olan ihtiyac mantar...

2. cannnn

2017 Yeni Duster Otomatik Edc Şanzıman Inceleme

Video: https://youtu.be/aoddLdNHIxQ
  3. cannnn

Duster'ı Sonradan Look Pakete Çevirme

Herkese merhabalar 34 GA 1013 plakalı aracımı sattıktan sonra yeni duster'a geçiş yaptım. Fakat gözüme takılan eksikleri vardı. Aslında daha farklı bir başlık açmak istiyordum ama gördüm ki sonradan duster ı sonradan look pakete çevrilmesi hakkında tatmin edici bilgiler bulamadım.Bu yüzden kendi...

4. cannnn

Duster Adventure Team

Herkese merhabalar, aşağıda belirtmiş olduğumuz linklerden bizleri takip edebilir,kafanıza takılan herhangi bir problemi yada sorunu bizlerle danışabilirsiniz -on facebook/ Duster Adventure Team | Facebook ( duster adventure team) -on instagram/ Duster Adventure Team (@dusteradventureteam) •...
  5. cannnn

Gezenbilir + Dacia Logo Sticker Hakkında

Dacia ailesi herkesin düşünüdügü ve tartıştıgı konuyu elimden geldigince şu yarım saat içinde düşüncelerimi photoshop a aktardım ve üç tane stıcker yarattım. sizlerde begenirsiniz inşallah. düşünceleriniizi bekliyorum ek olarak gezenbilir yöneticileri umarım logoyu bu şekilde izinsiz kullandım...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri