Arama sonuçlarınız

1. murat2371

Deniz Kayağı Tanışma Alanı

buda benim kano deniz yakın bisikletle getiriyorum bazen uzak yerlere aracın üstüne atıyorum
  2. murat2371

slm öncelikle hoş geldim kano tutkunlarının olması biz kanocuları dolayısı ile sevndiriyor, biz antalyada kanocu arkadaşlarla kanoları aracın üstünde denize getiriyoruz hiç bir sıkıntı ve yasal olarak engel yok uygun taşıma barları veya sepetine sağlam bağlayım trafikte diğer sürücülerin...

3. murat2371

Antalya ve çevresi kayakçılar

slm mesaj eski ama bende yeni kanoculardan olmak istiyorum kanom yakında geliyor ama benimkisi balıkcı kanosu merakı olanlarla tavsiye ve mesajlarınızı bekliyorum
  4. murat2371

Merhaba Murat 45 yaşindayim siteye kono merakim sayesinde ulaştim antalyada yaşıyorum doğayı ve denizi çok seviyorum bu yüzdende memleketi terk edip antalyaya yerleştim iyiki gelmişim adeta bu şehire aşık oldum. Konu ile ilgili özelliklede balikçi konusu ile ilgili tavsiye ve mesajlarınızı...

5. murat2371

Merhabalar :) Trekking Vs Için Kafa Dengi Arkadaş Arıyorum:) ?

Bende yeni uye oldum bu siteye çok güzel bilgiler ve paylaşimlar var herkese teşekürler

6. murat2371

Facede bir çok sayfalar var onlara katil
  7. murat2371

İstanbulda bir çok doğa sporları külüpleri toplulukları var önce onlara kaydini yap gerisi gelir
  8. murat2371

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

slm ben murat antalyada yaşıyorum, bende kano işine merak saldım şimdi önce bir balıkçı kano arıyorum alır almazda gezilerimi buradan yazarım antalyadan da kano mereklılarınında tavsiyelerini beklerim

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.