Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
slm öncelikle hoş geldim kano tutkunlarının olması biz kanocuları dolayısı ile sevndiriyor, biz antalyada kanocu arkadaşlarla kanoları aracın üstünde denize getiriyoruz hiç bir sıkıntı ve yasal olarak engel yok uygun taşıma barları veya sepetine sağlam bağlayım trafikte diğer sürücülerin...
slm mesaj eski ama bende yeni kanoculardan olmak istiyorum kanom yakında geliyor ama benimkisi balıkcı kanosu merakı olanlarla tavsiye ve mesajlarınızı bekliyorum
Merhaba Murat 45 yaşindayim siteye kono merakim sayesinde ulaştim antalyada yaşıyorum doğayı ve denizi çok seviyorum bu yüzdende memleketi terk edip antalyaya yerleştim iyiki gelmişim adeta bu şehire aşık oldum. Konu ile ilgili özelliklede balikçi konusu ile ilgili tavsiye ve mesajlarınızı...
slm ben murat antalyada yaşıyorum, bende kano işine merak saldım şimdi önce bir balıkçı kano arıyorum alır almazda gezilerimi buradan yazarım antalyadan da kano mereklılarınında tavsiyelerini beklerim