Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence yine de görüşüldüğünde fren sistemi vs gibi bahsedip günceli takip etmeleri konusunda ikaz edilebilir. Rekabet olmadan TR piyasasında kaliteli karavanı daha ucuza bulamayız.
Forumu bir süredir takip ediyorum. Bu konuyu ben wc duş iptal ederek halletmeyi düşünüyorum. Önde 4 kişilik açılır kapanır masa ve ebeveyn yatak, arkada 2 çocuk için ranza, arada sadece küçük bir mutfak ve dolap 750 geçmez.
Selamlar. 2000li yılların başlarında Avrupa birliği uyum yasaları çerçevesinde yapılan değişiklikler ile polisin arama yetkisi sınırlandırıldı. Halka açık yerlerde ve araçlarda polisin arama yetkisi hakim kararı şartı getirildi. Önceleri polis herhangi bir araca dur diyerek arama yapamıyordu...
Özür dilerim ben yeni başladım siteye. Gündoğdu Karavan Hk hiç yorum görmedim. Anladığım kadarıyla 2017 tarihli üretime başlamışlar. Gövde görüntüsü ailemin çok hoşuna gitti. Acaba kullanan ve yorum yazan var mı?