Arama sonuçlarınız

1. K

Ssangyong Kyron (yeni Araç)

Teşekkür ederim arkadaşlar. Aracın üzerinde sıfır bridgestone dört mevsim lastiği var. 245 70 16. Kışa doğru Bir set AT lastik almayı düşünüyorum. Ebatları aynı mı olmalı yoksa biraz farklı ölçüler olabilir mi? Konu hakkında bilginiz var mı Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. K

Teşekkür ederim arkadaşlar. Aracı Mersin den aldım. Yaşına göre km si iyi bence: 167 binde. Servis bakımlı temiz bir araç. Serviste birkaç şeyin fiyatını sordum. Fiyatlar çok makul geldi. Örneğin cam motoruna 260 tl fiyat söylediler. Sorun çıkmaz umarım ama çıkarsa servise götürmek mantıklı...
  3. K

Merhaba arkadaşlar İki yıldır almak için uğraştığım 4*4 aracımı bugün aldım. Gönlüme ilk Pajero düşmüştü, sonra Grand Vitaraya mantık olarak meyletme sürecini yaşadım, akabinde geçen hafta bir Kyron test etme fırsatı doğdu ve bingo. İşte bu. Biraz daha maddi limitleri zorlama ve çekik gözlü...

4. K

Arazi Araçlarıyla Ilgili Yeni Sorular

Teşekkür ederim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  5. K

Arazi Araçlarıyla Ilgili Yeni Sorular

Merhaba arkadaşlar Sitede bir çok araçla ilgili detaylı bilgiye ulaşılabiliyor. Ancak bazı araçlarla ilgili bilgiler yok. En azından bir başlık altında olmadığı için bulamıyor olabiliriz. Bu siteden epeyce yazışma okudum, ancak bunların çoğu 7-8 yıl önce yazılmış. Özellikle yakıt tüketimleri...

6. K

Pajero 3.0 Dubai Versiyonu

Merhaba Arkadaşlar; 1999 Mitsubishi Pajero 3.0 40.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 463291169 Linkteki ilanda yer alan araçla ilgili bilgisi olan var mı? -Fiyat uygun mudur? -Bu araçlarda nelere dikkat etmemiz gerekir? -Parça sorunu yaşanır mı? Yardımcı olursanız sevinirim Teşekkürler

7. K

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Selam Arkadaşlar Aranıza Mersin'den katılıyorum. Yaşım 38, makine mühendisiyim. Henüz bir arazi aracım yok. İlk araç olarak 2004-2005 model, otomatik vites Grand Vitara almaya karar verdim gibi. Yakın bir zamanda uygun bir araç bulmayı ümit ediyorum. Bulduktan sonra da genelde Torosların...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.