Arama sonuçlarınız

1. Niyazi Zorlu

İlk Adımı Attım Sonunda - Ducato 12,6 M3 - Karavan Yaptırıyorum

Ynt: İlk Adımı Attım Sonunda - Ducato 12,6 M3 - Karavan Yaptırıyorum Hayırlı olsun,kazasız belesız mutlu gezler ve günler dilerim......

2. Niyazi Zorlu

Karavan Sevdası.bende Karavan Dünyasına Yakında Katılacam.

Ynt: Karavan Sevdası.bende Karavan Dünyasına Yakında Katılacam. Tüm iyi dileklere teşekkür ederim.Vahit Bey tabiki tanişabiliriz. Selamlar
  3. Niyazi Zorlu

Ynt: Karavan Sevdası.bende Karavan Dünyasına Yakında Katılacam. Teslim için kesin bir tarih yok.İlk teslimden itibaren tahmini 40 gün sonra bitmek üzere konuştuk.Bayram tatili sebebiyle iş biraz uzamış oldu.Tahminen işi zamanından önce bitirecekler.Sıkı ve düzenli çalışıyorlar.

4. Niyazi Zorlu

Karavan Kervanına Bende Katıldım. ..

Ynt: Karavan Kervanına Bende Katıldım. .. Hayırlı olsun.Kazsısiz belasız geziler.........
  5. Niyazi Zorlu

Ynt: Karavan Sevdası.bende Karavan Dünyasına Yakında Katılacam. herkese teşekkür ederim.

6. Niyazi Zorlu

Ynt: Karavan Sevdası.bende Karavan Dünyasına Yakında Katılacam.

7. Niyazi Zorlu

Ynt: Karavan Sevdası.bende Karavan Dünyasına Yakında Katılacam. Karavan içi yalıtım taş yünü yapıldı.Tavan ve duvar kaplaması yapıldı.
  8. Niyazi Zorlu

Ynt: Karavan Sevdası.bende Karavan Dünyasına Yakında Katılacam. Herkese teşekkür ederim.Temiz işçilik yapıyorlar.Görüyor inanıyorum........
  9. Niyazi Zorlu

10. Niyazi Zorlu

11. Niyazi Zorlu

12. Niyazi Zorlu

13. Niyazi Zorlu

Ynt: Karavan Sevdası.bende Karavan Dünyasına Yakında Katılacam. Karavanın imalatına başlandı,camlar takıldı,tente takıldı , elektrik ve su tesisat yapıidı.Ustalar çalışmalarına devam ediyor........
  14. Niyazi Zorlu

Ynt: Karavan Sevdası.bende Karavan Dünyasına Yakında Katılacam. Teşekkür ederim.Sayın hocam
  15. Niyazi Zorlu

Ynt: Karavan Sevdası.bende Karavan Dünyasına Yakında Katılacam. Tüm iyi dilekte bulunan arkadaşlara teşekkür ederim.Tüm arkadaşlara kazasız belasiz geziler mutlu günler dilerim...........

16. Niyazi Zorlu

Ynt: Karavan Sevdası.bende Karavan Dünyasına Yakında Katılacam. Teşekür ederim iyidileklerinize Yücel bey..
  17. Niyazi Zorlu

Ynt: Karavan Sevdası.bende Karavan Dünyasına Yakında Katılacam. Ankarada DEMİR karavanla anlaştım.Karavan yaptıracaklar görmelerinde ve kıyaslamalarında fayda var.
  18. Niyazi Zorlu

Ynt: Karavan Sevdası.bende Karavan Dünyasına Yakında Katılacam. Teşekkürler inşallah güzel olacak.Güzel bir imalat olacok güveniyorum.

19. Niyazi Zorlu

Akü Seçimi

Ynt: Akü Seçimi Akü bozulması halınde 1 tanesini kaybetmek sansi oldugunu düşünüyorum.aynı anda tüm akü sistemini kaybetmek olmasın düşündüm.Enerji üretimi teknik bir konu bana ifade edilenleri ben yazdım.Sprinter aküler kaliteli oldugu araştımam sonunda ikna oldum.
  20. Niyazi Zorlu

Akü Seçimi

Ynt: Akü Seçimi Ben yeni yapılan karavanıma kullanmak için Sprinter 90 amp.3 adet akü ve 150 watlık 3 adet panel aldım.bana verilen bilgi Sprinter 90 amp.akünün daha yüksek enerji ürettigi.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.