Arama sonuçlarınız

1. devit3

Yeni Dacia Duster Broşürü

Ynt: Yeni Dacia Duster Broşürü hayırlı olsun ,gle güle kullanın.

2. devit3

Dacia Duster At Lastik Secimi

Ynt: Ynt: Dacia Duster At Lastik Secimi Aynen öyle ;Selçuk bey riva da benim aracı sürdü,3 gün sonra bfg leri taktı.Şimdi kendisini asfalta indiremiyoruz,vurdu kendini dağlara bayırlara ;D ;D
  3. devit3

8 Aralık 2013 Kartepe Gezi Görselleri

Ynt: 8 Aralık 2013 Kartepe Gezi Görselleri Doğal güzelliklerin korunması için ücretli olması çok güzel ,yoksa oralar yol geçen hanına döner.bira ve pet şişeleri seyreder gelirdik..

4. devit3

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Aramıza hoşgeldiniz,aracınızı güle güle kullanın..
  5. devit3

satılık pirelli sottozero kış lastiği 215/65/16

Ynt: Satılık Pirelli Sottozero Kış Lastiği 215/65/16 abi bu karda sattın sattın ,satamazsan artık onları nüfus kütüğüne yazdır artık ;D ;D olmadı Nurullaha ver,o kesin satar ;D ;D

6. devit3

Yeni Duster

Ynt: Yeni Duster kasap sevdiği deriyi yerden yere vururmuş :D :D bizim duster aşkımızda öyle bir şey...

7. devit3

Yeni Duster

Ynt: Yeni Duster geçen benim çamurluğu sürtmüştüm .onu yaptırırken kaportacı saçın çok ince olduğunu,yalnız iç kısımlarda zift benzeri bir yalıtım malzemesi olduğundan kalın gibi gözüktüğünü söyledi..
  8. devit3

Yeni Dacia Duster Broşürü

Ynt: Yeni Dacia Duster Broşürü viteslerin sertliğine bir süre sonra alışıyor insan.3-5 hiç karışmıyorda 5den 6 ya geçerken 4e takabilirsiniz,alışana kadar..
  9. devit3

Dacia Duster At Lastik Secimi

Ynt: Dacia Duster At Lastik Secimi Selçuk bey ağzınıza sağlık BFG AT leri bende 4 aydır kullanıyorum ama soranlara sizin gibi güzel anlatamadım hiç. Neyse kaç haftadır iyi bir mangal partisi yapamadık.şöyle karların üstünde güzel bir köfte sucuk partisi yapmak lazım .hep gezenbilir olmasın bu...

10. devit3

Yeni Duster

Ynt: Yeni Duster Kaporta zaten mukavvadan biraz hallice :) :) şayet sunroof koyarlarsa birerde şemsiye hediye ederler artık :D

11. devit3

Gezenbilir Land Rover Buluşması Görselleri (7 - 8 Aralık 2013)

Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması Görselleri (7 - 8 Aralık 2013) avatarlık,karpostallık bir resim olmuş . harika görünüyor karın içinde,allah kazasız belasız güle güle kullanmak nasip etsin..
  12. devit3

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği alta pek kopacak bir şey yok,benim tek korkum arka tamponu bırakacağım birgün ;D ;D

13. devit3

Gitti Cabbar Geldi Babür(vx 80)

Ynt: Gitti Cabbar Geldi Babür(vx 80) Hakkı senin herkülede gzb de bir başlık aç artık.herkül bunu hertürlü hakediyor ;D ;D
  14. devit3

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Kızacak bir şey yok kaptan ,sonuçta bizim bfg at ler toprak ve çamur ağırıklı 4 mevsim tarzında lastikler.normal bir kar lastiğinin performansını beklemek mantıksız olur.Ama kar performansı benim beklentilerimin çoğunu karşıladı.(kaldığım yer hariç ;D ;D ;D.gerçi...
  15. devit3

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği kaptan ogün tam konuşamadık ,aramızda tek kar lastikli sen vardın.yorumlarını daha detaylı bekliyoruz.birde ilk aracın takıldığı yerden (isim vermiyorum ;D ;D) nasıl rahat geçebildinmi?

16. devit3

Gezenbilir Land Rover Buluşması Görselleri (7 - 8 Aralık 2013)

Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması Görselleri (7 - 8 Aralık 2013) Güzel ve güzel olduğu kadarda zor bir kamp olmuş.bizde pazar günü 6 araç tv vericilerinin oraya çıktık.Gündüz -5 dereceydi,geceyi düşünemiyorum... http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=99636.0
  17. devit3

Ynt: 8 Aralık 2013 Kartepe Gezi Görselleri benim beklediğimden çok çok iyi :)
  18. devit3

Ynt: 8 Aralık 2013 Kartepe Gezi Görselleri http://www.youtube.com/watch?v=VorMNeTktqc&feature=youtu.be

19. devit3

Ynt: 8 Aralık 2013 Kartepe Gezi Görselleri bendekiler bu kadar :)
  20. devit3

Ynt: 8 Aralık 2013 Kartepe Gezi Görselleri :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri