Arama sonuçlarınız

1. devit3

El Freni Işığı

Ynt: El Freni Işığı %90 fren yağı veya balatalar azalmıştır.normal birşey.

2. devit3

8 Aralık 2013 Kartepe Gezi Görselleri

Ynt: 8 Aralık 2013 Kartepe Gezi Görselleri Akın videoyu daha yeni gördüm,ellerine sağlık çok güzel olmuş. jlx için özür :) :),işin doğrusu vitaraların bir sürü versiyonu var,karıştırıyorum,acemiliğime ver :D :D
  3. devit3

Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim?

Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim? Patron esenler diyon ,karabayır diyon, bilen var bilmeyen var ;D ;D ;D

4. devit3

Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim? ulen işi gücü bıraktık takip ettiğimiz konuya bak yahu.tebrik ederim turbo böyle bir konuyla bu kadar takip edilip tıklandığın için, millet onca para harcar,araç yapar ,geziler yapar,ama bu kadar takip edilmez BRAVO..
  5. devit3

Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim? turbo arkadaşı sizin hudof üçlüsünün gezilerine davet edin. Birbirini yeni tanıyan 3 kişinin dostuluğunu ,muhabbettini ,arkadaşlığını ve özelliklede birbirine olan güvenlerini görsün. belki arkadaşın dünya görüşü bir nebze olsun...

6. devit3

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Hayırlı olsun ,doğru yolu bulan bir kişi daha ;) ;)

7. devit3

Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim? ;D ;D ;D buda iyiymiş,kendi kendime gülüyorum şuan ;D ;D ;D
  8. devit3

2010 4x4 Ler 30 Km, 2011 Sonrası 80 Km'de 4x2 Ye Mi Geçiyor ?

Ynt: 2010 4x4 Ler 30 Km, 2011 Sonrası 80 Km'de 4x2 Ye Mi Geçiyor ? Kerim bey soru ümit hocama sorulmuş ama bende birkaç kelime yazmak istedim.bu sorunuz biraz havada kalmış,ofroad yarışlarına katılsak denmiş de,ofroad yarışının hangi türü ?trail mi chalenge mi tropy mi,kaya etabımı? hepsinin...
  9. devit3

DUSTER DA NERDEN GELDİĞİNİ ANLAMADIĞIMIZ SESLERİN TELAFİSİ

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi Kaptan 4x4 arç alıyorsun,ne araziye çıkıyon ne çamura sokuyon.Tabi 4 çekeri kullanmayınca dura dura pas yapmıştır o :) :) Sen haftasonları Arman abiyle bana takıl,gidelim dağlara bayırlara bak bakalım ondan sonra ne ses kalacak ne...

10. devit3

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi Kaptan arabayı selçuk sürsün.sen arka bagaja otur öyle dinle sesleri .daha kolay bulursun. bizzat reno TSW de yapmışlığım vardır. ;D ;D

11. devit3

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi 2014 de 10 duster yapabilsek yetecek ;) ;)
  12. devit3

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Herkese günaydın ,iyi haftalar. Arman abi kartepe kesmedi galiba :D :D Kartalkaya falan,ondan sonra ağrı dağını zorlarsın gibime geliyor duster la ;D ;D

13. devit3

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi ;D ;D ;D ;D
  14. devit3

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi valla biz arman abiyle uğraşıyoruzda 4 aracı geçemedik daha Junior arman abiyi takip edin kendileri DUSTER ofroad-gezi organizasyonu istanbul sorumlusudur ;D ;D ;D Arman abi nereye biz oraya ;) ;) ;D ;D
  15. devit3

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi arman abi sana artık BFG -JUNİOR diyicez ;D ;D

16. devit3

Dijital Clinometre

Ynt: Dijital Clinometre teşekkürler..
  17. devit3

Dijital Clinometre

Ynt: Dijital Clinometre ne işe yarar bu alet :)
  18. devit3

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Güzel çalışmada ,genede uğraşmalı. ben mangal telinin yanında bir tane pürmüz(şaloma) taşıyorum.küçük tüpte 10 dk çayımızı yapıyoruz.pürmüzü takıp mangal ateşide 5 dakkada hazır..

19. devit3

Kış Lastiği

Ynt: Kış Lastiği Aramıza hoşgeldiniz,aracınızı güle güle kullanın. Yalnız kaptanın dediği gibi bir konu 3 başlık.başlığı silerseniz,bilgi kirliliği ve karmaşası olmaz.konular dağılmaz .teşekkürler..
  20. devit3

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi bir gün toplanalım ,ilk önce kbb a işitme testine ,oradan arabaları denemeye ;D ;D ;D yaşlı demeyin arman abime ,onun ruhu, içindeki duster aşkı daha 18 ;D ;D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri