Arama sonuçlarınız

1. cannnn

Dacia Duster Bfg 215 70 16 Lastik..

Ynt: Dacia Duster Bfg 215 70 16 Lastik.. aaaaa hepsini ben alacaktım tüh...

2. cannnn

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Süleyman Bey zoruma giden bir şey olmadı. Sadece şahin benzetmesi saçma geldi o kadar. o yuzden uzatmak istemedim.Kaldi ki zaten siz açık ve detaylı bir sekılde aksesuarlarımı eleştirdiniz.Bana diycek bişey kalmadı. Dedigimiz gibi zevk...
  3. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Teşekkür ederim mustafa abim :)

4. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Teşekkür ederim mustafa abim :)
  5. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? geceleri spontone gezılerde veya dolaşmalarda önümü rahat görebılmem için yapılmıştır.Şahin dekiler gösteriş amaçlı yıkat parlat mahallede dursun hesabı degıl hocam yapmış olmak içim yapılmamıştır hakkını vermek amaçlı duster da veriyor

6. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? zevk meselesi

7. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Vallahi yan durmasını düzeltemedim ekranınızı yan çevirirseniz sorun çözülüyor :P :D Duster Adventure Team kamp etkınlıgımızden bir kare saygılar:)
  8. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Herkese selamlar Uzun bir aradan sonra yaptıgım degişikler oldu.(Plasti dip kaplama ve tavan bar, sisler) Herkese keyifli sürüşler DUSTER ADVENTURE TEAM
  9. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Herkese selamlar:) Uzun süredir yoktum geri döndüm umarım keyifler iyidir :) Olmadıgım zaman diiliminde aracıma uyguladıklarım; çift çıkış egzoz ikiside aktif look paket görünümü için maşpiyelleri gri boyama iç aydınlatma kare App plaka...

10. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? La Havle burda yapma abi ya :D

11. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Susturucudan önce yapılmışşsa muayene de sorun çıkaracagı kesin
  12. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? hayırlı olsun:)

13. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Musa abi hoşgeldin ve hayırlı olsun araban :) Kapı basamakları aydınlatma çok hoşuma gitti Wanted abinin de yaptıgı uygulama hoşuma gitti aklımda vardı nasıl durucagını düşünüyodum gayet güzel duruyo :)) Amerikan park uygulaması:)
  14. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? herkese selam :) Sonunda fırsat oldu sisleri baglattık kapaklarını söktük havanın güzelligini ile birlikte bir iki resim çektim
  15. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Kış yaklaşıyor bunun beraber lastikler degişti artı hella lar eklendi :D

16. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Vallahi abi bizim artik catlamaya parcalanmaya basladi o derece yani degistirmek farz oldu
  17. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Degistir.abi valahi cok fark ediyo bizde kaygan zeminlerde cektik ani hizlanmada teker sariyo vs. bayram suprizi yap :D
  18. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Aracim 2011 model 77 binde degisti tesekkur ederim sagolun:))

19. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Takim 800 tl
  20. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Bi farki yok km dolayisiyla lastik degismesi gerekiyodu almisken bitaz farkki olsun diye boyle alindi:) ek olarak Suv grubu lastikler altinda alinmistir.Once ki orjinal lastikler suv modeli mi bilmiyorum ama

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.