Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?
Süleyman Bey zoruma giden bir şey olmadı. Sadece şahin benzetmesi saçma geldi o kadar. o yuzden uzatmak istemedim.Kaldi ki zaten siz açık ve detaylı bir sekılde aksesuarlarımı eleştirdiniz.Bana diycek bişey kalmadı. Dedigimiz gibi zevk...
geceleri spontone gezılerde veya dolaşmalarda önümü rahat görebılmem için yapılmıştır.Şahin dekiler gösteriş amaçlı yıkat parlat mahallede dursun hesabı degıl hocam yapmış olmak içim yapılmamıştır hakkını vermek amaçlı duster da veriyor
Vallahi yan durmasını düzeltemedim ekranınızı yan çevirirseniz sorun çözülüyor :P :D
Duster Adventure Team kamp etkınlıgımızden bir kare
saygılar:)
Herkese selamlar
Uzun bir aradan sonra yaptıgım degişikler oldu.(Plasti dip kaplama ve tavan bar, sisler)
Herkese keyifli sürüşler
DUSTER ADVENTURE TEAM
Herkese selamlar:)
Uzun süredir yoktum geri döndüm umarım keyifler iyidir :)
Olmadıgım zaman diiliminde aracıma uyguladıklarım;
çift çıkış egzoz ikiside aktif
look paket görünümü için maşpiyelleri gri boyama
iç aydınlatma
kare App plaka...
Musa abi hoşgeldin ve hayırlı olsun araban :)
Kapı basamakları aydınlatma çok hoşuma gitti
Wanted abinin de yaptıgı uygulama hoşuma gitti aklımda vardı nasıl durucagını düşünüyodum gayet güzel duruyo :))
Amerikan park uygulaması:)
herkese selam :)
Sonunda fırsat oldu sisleri baglattık kapaklarını söktük havanın güzelligini ile birlikte bir iki resim çektim
Degistir.abi valahi cok fark ediyo bizde kaygan zeminlerde cektik ani hizlanmada teker sariyo vs. bayram suprizi yap :D
Bi farki yok km dolayisiyla lastik degismesi gerekiyodu almisken bitaz farkki olsun diye boyle alindi:) ek olarak Suv grubu lastikler altinda alinmistir.Once ki orjinal lastikler suv modeli mi bilmiyorum ama