Arama sonuçlarınız

1. cannnn

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Hakliisiniz yarin aksam konuyu acmis ve iki uc ornek koyucam

2. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Ben photshop programi kullaniyorum yarin aksam gezenbilir ile dacia yi bi sekilde birseyler yapmayi deniycem ve size sunucam
  3. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Bence acalim abiler :)) denemeye deger :))

4. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? i Mantikli bi dusunce cok guzel olur aslindaa
  5. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? fena durmuyor amaBöyle birşey yapsam çok mu aşırıya kaçarım acaba ? Photoshoptur:)

6. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? 7den 70e herkes kullaniyor o zaman ;D

7. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Serviste takilan ledlerle ilgili bi bilgim yok sizden duyuyorum garantiden cikar mi bilmem bi bilgim yok.. Duygulariniza tercuman olduguma gore Sizn zevkiniz ve ruhunuz genc olmali cunku benim yasim 21 en genc uyeyim :) :) :)
  8. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Evet boyle olabilir:) fari acmisken icine mercek yerlestirmek nasil olur acaba ;D
  9. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? el beceriniz varsa siz sökün bu forumda sanırım bir arkadaşımız bi link paylaşmıştı o linkte tamponun nerelerden sökülecegi resimli olarak gösteriyordu

10. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? attıgım resimlerin boyutu büyük oldugu için görülmüyor heralde tazelemem gerektigini düşündüm ;D FRENCH duster

11. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Teşekkür ederim çok sagolun :)
  12. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Soyle soyliyim ben avrupa yakasi avcilarda oturuyorum esenyurt renault bayisine gittim bana siyah zeminli 4*4 farlarini 360tl ye biraktilar. Fakat bir sitede tanesini 150 tl ye bulmustum sisli maslak bolgesinden satilikti.benimde o akllimda...

13. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Haklisin olgun abi universite ogrencisi oldugumdan sinavlar felan bide hava sartlari kotuydu vs. Simdi bosum oynuyorum oyle kisa ve oz olsun diye kisa kestim videoyu:)) farkli bi bulusta soz daha fazla kayit yaparim :D
  14. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? FrenchDuster...:) uzun bir sesszlikten sonra yeniden sizlerleyim dacia ailesi hayırlı akşamlar:) bir iki foto ile sizlerleyim ek olarak türkiyede ilk ve hiçbir dacia modelinde olmayan led 3.stop yapılmıştır orjinalinden ödün vermeden ve F1...
  15. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

16. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? hımm bakalım artık ne olucak bi sene sonra 2 kat attım bende ve vallaha çamur çıktı çamurluktan ses olarak bi artısı olduguna inanıyorum bende tam test etmedim yani taşlı yola felan girmedim içeri tekerlek taş attıgı zaman anlarım tam...
  17. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? aracın resmi zaten var 56. sayfada yani bi önceki sayfada orda görebilrsiniz..
  18. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Vallaha ben sürdüm 2 kat attım çok ta güzel oldu normal boya sürer gibi bol bol sürdüm dış görünüş olarakta çamurluklar daha büyük duruyo araba biraz daha güzelligini belli ediyo tavsiye ederim

19. cannnn

Dacıa Duster sarı sis farı

Ynt: Dacıa Duster sarı sis farı saolun
  20. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? fırça ile uyguladım dogrudan çamurlugun üstüne sürdüm çokta güzel oldu dedigim gibi iki kat hemen kuruyo zaten hızlı hızlı sürmek gerekiyo bide :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri