Arama sonuçlarınız

1. cannnn

Zenon Far yaptırmak istiyorum yardım lütfen

Ynt: Zenon Far yaptırmak istiyorum yardım lütfen saolun bilginiz için vazgeçtim baya zahmetli bir iş ön lastiklerin sökülüp çamurluklar açıldıktan sonra sis farına ulaşıyomuş ve piyasadakı saglam markalar epey bi pahalı:)

2. cannnn

Ynt: Zenon Far yaptırmak istiyorum yardım lütfen sayın öztürk arabama bir çok şey yaptım ve yapıyorum ama dedigin bilgiye saygı duyuyorum haklısın.hem bu trafik kurallarını düşünerek hemde sislerin degişi mi için ön çamurluk yani davlumbazların sökülmesi gerekiyo oldukça zahmetli bi iş vazgeç...
  3. cannnn

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Aracıma yaptıgım uygulama şasi boyası ile çamurlukları boyadım daha önce bahsettigim uygulamayı sonunda yaptım gayet hoş oldu ses bakımından sanki biraz daha tok oldu araba 2 kat atıldı ön ve arka çamurluklar. saygılar duster ailesi:)

4. cannnn

Ynt: Zenon Far yaptırmak istiyorum yardım lütfen sis farları için zenon farları h1 h7 saygılar
  5. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? duster için sis farı zenon h kaç? h1 mı h7 mı bi yardımcı olursanı sevinirim saygılar :)

6. cannnn

Dacıa Duster sarı sis farı

Ynt: Dacıa Duster sarı sis farı duster için sis farı zenon h kaç? h1 mı h7 mı

7. cannnn

duster'a xenon far

Ynt: duster'a xenon far duster için sis farı zenon h kaç? h1 mı h7 mı
  8. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? saolun :) evet haklısınız parklarda ufak bi degişiklik yaptım ama sonra çıkarıp plaka lambalarına taktım:) bende kararsızım yoksa philips beyaz ampul seti alıcam ama karşı tarafın gözünüde almıyım diorum hala düşünme aşamasındayım :)
  9. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? .

10. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? yeni nesıl philips marka parklar için led ampul nasıl park ampulu anlamadım yolu aydınlatıyo sayılrı:))

11. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? yeni uygumalar yaptım sizinle paylaşıyım dedim duster ailesi:) dacia logo uygulaması, tavana köpek balıgı(egzos ve plakalar daha önce yapılmıştı zaten)
  12. cannnn

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi hayırlı olsun aracınız :)

13. cannnn

Ynt: Zenon Far yaptırmak istiyorum yardım lütfen iyi akşamlar duster ailesi:) Benim niyetim zenondan ziyade philips marka beyaz ampul(5000k) düşünüyorum fakat watt olayından emin degilim demek istedigim aracın üstündeki sisler ve normal farlar 55 watt mıdır? daha yüksek watt alıpta sigortada...
  14. cannnn

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi :D :D :D
  15. cannnn

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi olguncandan bey haklısınız tabi ben burdaki en genç üyeyim....dediklerinize katılıyorum ama bunu deme amacım şudur; gönül ister ki güzel buluşmalar olsun güzel sohbetler burda oldugu gibi insanlarında yüzyüze konuşup fikir paylaşımaları olsun:) biraz da gövde...

16. cannnn

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi bu site gercekten guzel hem arabam hakkinda bilmedigim seyleri ogreniyorum hemde fikir sahibi oluyorum... bu kadar kisiyi facebook ta daciaduster fan club basligi altinda kapali grup altinda toplasak fena olmaz etkinlik bile duzenlenebilir:)))))) saygilar iyi...
  17. cannnn

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi ÇOk saolun:))
  18. cannnn

Duster Fan Club Türkiye

Ynt: Duster Fan Club Türkiye Can çer 34 GA 1013 2011 4*2 laurent beyaz İSTANBUL(avrupa yakası) benide unutmayın sakın :)

19. cannnn

Dacıa Duster sarı sis farı

Ynt: Dacıa Duster sarı sis farı PEki merak ettigim bi unsur daha var... normal farlar ile sis farları 55 w mı? ona göre philips beyaz ampul seti alıcam
  20. cannnn

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi BEnde aranıza yeni katıldım:) 146.Cannn-Dacia duster 1.5 dci Laurent 4*2 BEYAZ--İSTANBUL

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri