Arama sonuçlarınız

1. cannnn

DUSTER ORJINAL LED STOPLAR(AKSESUAR SITESI)

Ynt: DUSTER ORJINAL LED STOPLAR(AKSESUAR SITESI) Bu stoplar gayet hoş ama magalsef türkiyenin hiç bi yerinde yok. dacia nature arkadaşımızın gönderidigi sitede güzel. look paket te olan ön tampon altı gri korumalık var..:) ama türkiyemizde bu sitede oldugu gibi ayrı satılmıyo:(

2. cannnn

Dacıa Duster sarı sis farı

Ynt: Dacıa Duster sarı sis farı hımm..sagolun bilginiz için.
  3. cannnn

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? bi uygulama daha eklemek istiyorum..açık mavi veya dacia yazısının tonuyla uyan mavi yapışkan yüzeyli film tarzı madde ile logoda güzel bi degişiklik yapılabilir:) photoshop tır

4. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? bu bilginiz için saolun..biraz daha araştırma yapmalıyım. bu şekilde paslanmaya yol açıcagını bilmiyordum....Kaş yaparken göz çıkarmayalım :) tekrardan saolun bilginiz için
  5. cannnn

Dacıa Duster sarı sis farı

Ynt: Dacıa Duster sarı sis farı benimde philps marka beyaz ampul takmaya niyetim var fakat sis farlarını degiştirmek için tamponun sökülmesi şart mı

6. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? evet şasi boyası duymuştum bakalım....bi arkadaşım sizin dediginiz gibi bu boyayı önermişti..Bakalım hangisi saglıklıysa yaptıracagım...yaptırdıgım gibi sizleride bilgilendiricegim...

7. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? şöyle söyliyim..o uygulamada yapıcaklarımın listesinde 1 2 haftaya kadar yaptırmayı düşünüyorum.. silikonlu oldugu için çamurluk içine gelen taş parçası vb şeylerden koruyacagı fikrindeyim benim düşünceme göre...bende net bi bilgi içerisinde...
  8. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? böylede güzelde polis abiler sıkıntı:)
  9. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? evet biraz öyle oldu hızlı girdim :)))) saolun:) saolun :)

10. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? arasıra degişiklik iyidir

11. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? bi kaç foto:)
  12. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Yapıcagım uygulamalar:) 1- egzos(yapıldı) 2-plakalar(yapıldı app benzer gibi oldu) 3-phlips marka beyaz ampul seti(5000k 55w) 4-spoiler(53 plakalı bej duster daki hoşuma gitti tam kafamdaki spoiler:)) 5-çamurluk içlerine siyah silikonlu boya...

13. cannnn

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Bende aranıza yeni katıldım:) birçok degişiklikler yapılmış bende en kısa zamanda yaptıgım degişiklikleri size sunacagım saygılar:))

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.