Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: DUSTER ORJINAL LED STOPLAR(AKSESUAR SITESI)
Bu stoplar gayet hoş ama magalsef türkiyenin hiç bi yerinde yok.
dacia nature arkadaşımızın gönderidigi sitede güzel. look paket te olan ön tampon altı gri korumalık var..:)
ama türkiyemizde bu sitede oldugu gibi ayrı satılmıyo:(
Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?
bi uygulama daha eklemek istiyorum..açık mavi veya dacia yazısının tonuyla uyan mavi yapışkan yüzeyli film tarzı madde ile logoda güzel bi degişiklik yapılabilir:)
photoshop tır
bu bilginiz için saolun..biraz daha araştırma yapmalıyım. bu şekilde paslanmaya yol açıcagını bilmiyordum....Kaş yaparken göz çıkarmayalım :) tekrardan saolun bilginiz için
evet şasi boyası duymuştum bakalım....bi arkadaşım sizin dediginiz gibi bu boyayı önermişti..Bakalım hangisi saglıklıysa yaptıracagım...yaptırdıgım gibi sizleride bilgilendiricegim...
şöyle söyliyim..o uygulamada yapıcaklarımın listesinde 1 2 haftaya kadar yaptırmayı düşünüyorum.. silikonlu oldugu için çamurluk içine gelen taş parçası vb şeylerden koruyacagı fikrindeyim benim düşünceme göre...bende net bi bilgi içerisinde...
Yapıcagım uygulamalar:)
1- egzos(yapıldı)
2-plakalar(yapıldı app benzer gibi oldu)
3-phlips marka beyaz ampul seti(5000k 55w)
4-spoiler(53 plakalı bej duster daki hoşuma gitti tam kafamdaki spoiler:))
5-çamurluk içlerine siyah silikonlu boya...
Bende aranıza yeni katıldım:)
birçok degişiklikler yapılmış bende en kısa zamanda yaptıgım degişiklikleri size sunacagım saygılar:))