Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 95 Model ZJ Antar'ın Yeniden Doğuşu
Aracın üzerine eşşeği koyduktan sonra Ford 8.8'in arka şaft flanşı kalmıştı bunu da buluruz demiştim sipariş etmemiştim ve bulduk Ford Transitlerin flanşıydı aradığımız onuda bulduk ve taktık buyrun resmi ;
buraya kadar tamam difransiyelleri aracın...
bir başlangıç yapalım baştan sonra başımıza ne gelmiş neler yapmışız yazıya dökelim ki bizim gibi biri daha çıkarsa yanlış yoldan gitmesin yıpranmasın hırpalanmasın :D :D :D :D :D :D önceden tüm parçalarımızı temin etmiştim ayna mahruti oranlarını...
bu yaz elim falza değmedi ama snorkeli taktık dodikleri aracoın rengine boyatıp taktık birkaç güne de lastikleri ve difransiyelleri koyuyorum aracın üzerine
dodikleri idareten bushwacker yaptık 2012 den sonra yeni ürününü beklediğim ICELAND...
Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi
birkez daha maşallah geçen gün trafikte gördüm yolu değiştirmeden yakalayım dedim ama nafile :)
35'lerle ilk defa gördüm abi maşallah tam bir hayvan olmuş, herşeyiyle dört dörtlük...
Ynt: İLGİLENEN ÜYELEREİMİZE 6X6 ARAÇ
görünen o ki altyapı komple kırılmaz rockwell :D :D :D
Dağlara taşlara bunlar fena ama kamyon işte :(
Komple difransiyeller kullanılır boy uygunlukları sebebiyle mog difi yerine tercih edilebilir mog dan da kat be kat daha kuvvetlidir :)
CROW MARKA KOMPLE SET WIRELESS ALARM SISTEMI
Özellikler
Ev otomasyonu ve kontrol sistemi entegrasyonlu komple denetim
2 satır ve 16 karakterli geniş ekran LCD Display
60 zon kablosuz 4 zon kablolu toplam 64 zon
4 bağımsız bölge olarak programlama
100 kullanıcı şifresi
Bilgisayarla...