Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 1993-1998 Grand Cherokee Komple Ön Difransiyel
41:11 oran,
Rotlar,
Diskler
Kovan içi komple
Akslar
fren merkezleri hariç herşeyiyle komple satlık alan direk aracına takıp lastikleri giydirecek o kadar :)
Ynt: Cherokee High Output Komple Motor Şanzıman
çok şükür ki maddi hasarla sonuçlandı, araçta satılacak koltuklar ve koltuklar işe yarar durumda göğüs ve göstergeler ön difransiyelin dişlileri ve aksları sağlam, şaftlar kullanılabilir, camların büyük bir kısmı şimdilik aklıma gelenler bunlar...
Çok yakın bir arkadaşıma ait olan kaza yaptığı, parça olarak beklettiği aracın komple parçaları satlıktır.
Düşük kilometrede garantili komple motor,şanzıman ve elektrik aksamı satlıktadır komplesine 4000 lira düşünülüyor. Resimleri bu akşama eklenecektir.
irtibat 05338466131
Henüz 1000km bile yapmadığım 33'' Marshall KL71 lastiklerimi satıyorum satma sebebim 37'' lastik kullanacağım içindir fiyat olarak 1000 lira düşünüyorum resimleri en kısa sürede upload edeceğim öyleki lastiklerin renkli şeritleri bile duruyor takas olarak farkını vererek sadece 37'' lastik kabul...
Aracımın ön diferansiyeli swap yapacağım için satlıktır, şuan aracım üzerinde kullanılmaktadır diferansiyel komple satlıktır (Direksiyon sistemi - Diskleriyle herşeyiyle takım olarak) fiyat olarak 1000 lira düşünüyorum.
Numara: 05338466131
Ynt: 95 Model ZJ Antar'ın Yeniden Doğuşu
Teşekkürler, sıradakiler listesinde dediğiniz gibi dodikler ve ön arka çelik tamponlar var birde snorkel port bagaj düşünmüyorum
Sadece kitin maliyeti 3200$'a geldi
Ynt: Satılık - Chevy Suburban 84 Blazer
ilk günden beri takip ettiğim araç harika alıcısına hayırlı olsun, bügün durum olsa araca bakmadan aldım derdim :)