Arama sonuçlarınız

1. Nedeseminanırsın

Arabayla Büyükçe Balkan; Ufakça Bİr Avrupa Turu...

Selanik’ten çıktıktan sonra Makedonya’ya giriyoruz. Sınır kapısında para bozdurmayı ihmal etmiyoruz. Bu arada bunu para birimi Euro olmayan her farklı ülke için girişte yapıyoruz- Ve Üsküp’teyiz. Sabah kahvaltısı yapmayarak , kendimizi önceden hazırladığımız Üsküp’ün en meşhur köftecisine...

2. Nedeseminanırsın

Arabayla Büyükçe Balkan; Ufakça Bİr Avrupa Turu...

Zamanın birinde biz de sizin şu an denk geldiğiniz gibi bir Balkan Turu gezi yazısına denk gelip, neden olmasın diye düşünüp, kolları sıvamıştık. Bu konuyla alakadar çok fazla yazı okuduk, bilgi edindik ve bizden sonrakilere de bir fikir olması niyetiyle bu gezimizi kaleme alıyoruz. Planımıza...

3. Nedeseminanırsın

Araba İle Gürcistan Gezisi (trabzon-batum-tiflis) 2016

Aksine, aslında biz de çok yakın olduğunu farkettik :smiley: Tiflis gezisi de dahil gidiş dönüş 2500 km gibi bir şey...

4. Nedeseminanırsın

İsmini özellikle yazmadım çünkü Akaki Restorant olarak geçen yer bu isimle anılmıyor. İsmi değişmiş de olabilir Gürcüce yazdığı için ben de anlayadım haliyle. Tsereteli deki mc donalds a ve dolayısıyla metroya yakın bir yerde yolun karşı tarafında.

5. Nedeseminanırsın

Beğenmenize sevindim. Ben teşekkür ederim.
  6. Nedeseminanırsın

Merhabalar. İlginiz için ben teşekkür ederim. Yediğimiz ceza ile ilgili olarak polisler de benzer bir şey anlatmaya çalıştılar ama maalesef İngilize bilmediklerinden bir türlü anlaşamadık. Tiflis'teki restorant Tsereteli, 67'de. İşte resimleri... Evlere gelince, ilk kaldığımız evde biz...
  7. Nedeseminanırsın

Şehir manzarasına doyduğumuz bu mekandan ünlü Rustavelli Caddesi’ne ilerliyoruz. Burayı sindire sindire turladıktan sonra Tiflis’in bir başka simgesi olan Kartlis Deda Heykeli’nin bulunduğu tepeye tırmanıyoruz. Hava karardığı için çok fazla ilerlemek istemiyor ve geri dönüyoruz. Bu heykelin bir...

8. Nedeseminanırsın

19 Mayıs sabahı planladığımız saatte uyanıp sağlam yağmurlu yeşil bir günde Batum-Tiflis yolculuğuna çıkıyoruz. Yollar çoğunlukla tek gidiş-dönüş şeklinde. Gayet akıllı uslu keyifli seyrederken demiryolu geçiş kuralına –ne idi bir türlü anlayamadığımız:smiley:- uymadığımız için halihazırda...

9. Nedeseminanırsın

Buradan ayrılıp şehrin bir diğer ünlü meydanı olan Piazza’ya varıyoruz. Etrafıı çevreleyen tarihi yapıları, karşısında kocaman kilisesi, bir adet sahnesi ve yeme içme alanlarıyla güzel bir meydan… Ardından neredeyse tüm gezilerde adını sıkça duyduğum Shemoiklede Genacvale Restoranını buluyoruz...
  10. Nedeseminanırsın

Mesafeler yakın olduğundan, buradan yine yürüyerek dönüyoruz kaldığımız yere ve güzelce dinleniyoruz. 18 Mayıs sabahı yine erkenden kalkıp arabayla düşüyoruz yollara. İlk olarak kahvaltı yapacağımız bir yer bulup oturuyoruz. Hamur işleri burada da yaygın. Çalışanlarından birinin Türkçe de...

11. Nedeseminanırsın

TARİH: 16 Mayıs 2016 -21 Mayıs 2016 KİŞİ SAYISI: 2+1 :wink: VASITA: Otomobil GİDİLEN YERLER: Trabzon, Uzungöl, Batum, Tiflis, Gori DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER: Bu yazı uzun olabilir ve bol resim ihtiva edebilir. Resimlere tıklayarak büyük halini görebilirsiniz. Olay tarihinden ksa bir zaman...
  12. Nedeseminanırsın

Abhazya

Belki şartlar değişir gelişir ve Gürcü baskısına tanklı manklı Rus güçlerine rağmen yine de gideriz demek istedim ormanların denizle buluştuğu Abhazya ya...
  13. Nedeseminanırsın

Abhazya

Ayrıntılı yanıtınız için teşekkür ediyorum. Gayet aydınlatıcı oldu benim için. Yapabilir miyiz,dener miyiz şimdilik bilmiyorum ama bu doğa harikası yeri göemek için şimdiden sabırsızlanıyorum doğrusu.

14. Nedeseminanırsın

Abhazya

Yorumlarınız için teşekkürler. İnternette konuyla ilgili hiç bir paylaşım bulunmadığından tecrübelerden faydalanayım istedim. Abhazya için vize alıp Rusya üzerinden soçiden çift girişli vizeyle bu işi yapmaktan bahsetmişler sadece. Gürcistanın içinde bir yer olmasına karşın kimse bu yoldan...
  15. Nedeseminanırsın

Abhazya

Gürcistan kısmını daha önce yaptım zaten. Amaç Abhazya.
  16. Nedeseminanırsın

Abhazya

Merhaba. Gürcistana pasaportsuz aracımla gittikten sonra Abhazyaya geçmek istiyorum kara yoluyla. Nasıl bir yol izlemeliyim?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri