Arama sonuçlarınız

1. oguzhan3434

Satılık Defender 'masai' Boru Tampon

Ynt: Satılık Defender 'masai' Boru Tampon Takas dusunurmusunuz ? Sent from my iPhone using Tapatalk

2. oguzhan3434

Tahoe Diferansiyelden Ses Geliyor

Ynt: Tahoe Diferansiyelden Ses Geliyor sonucta gres yagi kalin kaliyor.o seveple tavsiye etmem ama gecici bir cozum olabilir.laf aramizda 5.2 jeep im vardi baya uzun sure o sekilde kullanmistim sonucta arazi aracimdi o benim bi sikinti yaratmadi.disliler arasindaki hafif boslugu alir ugultuyu...
  3. oguzhan3434

Tahoe Diferansiyelden Ses Geliyor

Ynt: Tahoe Diferansiyelden Ses Geliyor Disliler rende gibi olmustur biraz.bir muddet daha idare edeyim diyorsaniz yagin icine gres yagida koyun tavsiye edermisin dersen etmem ama idareten kisa bir sure icin olabilir.difaransiyeli acmadan da kimse net nisey soyliyemez belki rulman belki istavroz...

4. oguzhan3434

Defender 130 Lpg Yada Dizele Dönüşüm

Ynt: Defender 130 Lpg Yada Dizele Dönüşüm lpg varmi aracinizda ? Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. oguzhan3434

Defender Motor Tavsiyeleriniz

Ynt: Defender Motor Tavsiyeleriniz Duz dizele bd30 rn350 sanzuman ile montaji yaptik gayet saglikli suan denemeleri yapiliyor.bilgi icin low2garage :) Sent from my iPhone using Tapatalk

6. oguzhan3434

Düz dizel Defender BD30 dönüşümü

Ynt: Düz dizel Defender BD30 dönüşümü Ne 255 i yahu :) ince yuksek lastik :) 35/11,5 gibi :p Sent from my iPhone using Tapatalk

7. oguzhan3434

Ynt: Düz dizel Defender BD30 dönüşümü Onda extreme vardi,mt takasli diyordu. Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. oguzhan3434

Ynt: Düz dizel Defender BD30 dönüşümü Ben sana mt ariyorum lastiklerine talibim :) illa bf mi ? Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. oguzhan3434

Ynt: Defender Motor Tavsiyeleriniz Bizde 6ileri sanzumani ile var bu arada puma :) Sent from my iPhone using Tapatalk

10. oguzhan3434

Aracımızı Satmak İstiyoruz..

Ynt: Aracımızı Satmak İstiyoruz.. Fiyat nedir ? Km orjinal mi ? Sent from my iPhone using Tapatalk

11. oguzhan3434

Ynt: Defender Motor Tavsiyeleriniz 300tdi iyi bi motordur.150bin km de bir turbo degisirsin 1200tl bakimlari zamaninda olursa sikinti yaratmaz.yedek parca fiyatlari da puma ile benzer cok fark yok.puma motor kullanan arkadaslarda var bi sikinti cikarmadi bildigim kadari ile.bence piyasaya bakin...
  12. oguzhan3434

Yardım- Bisiklet Turu İçin Güvenilir Bisikletçi Önerisi

Ynt: Yardım- Bisiklet Turu İçin Güvenilir Bisikletçi Önerisi Hayta bike dan omer hayta ile iletisime gecin kendisi siki defendercidir.bu zamanda durust biri demek yeterli olur sanirim :) Sent from my iPhone using Tapatalk

13. oguzhan3434

2.5 defender devirdaim kayis numarasi yolda kaldım acil

Ynt: 2.5 defender devirdaim kayis numarasi yolda kaldım acil 10a1050 galiba kodu tam hatirlayamadim Sent from my iPhone using Tapatalk
  14. oguzhan3434

Ynt: Düz dizel Defender BD30 dönüşümü Belkide elektrikci sana gelir :) Sent from my iPhone using Tapatalk
  15. oguzhan3434

Yeni Bir Defender'cı Geldi!

Ynt: Yeni Bir Defender'cı Geldi! burdaki herkesi ayhan ustaya bagladim hepsi memnun :) sizide bekleriz :) Sent from my iPhone using Tapatalk

16. oguzhan3434

Ynt: Defender Motor Tavsiyeleriniz Facebooktan low2garage diye aratabilirsiniz. Sent from my iPhone using Tapatalk
  17. oguzhan3434

Ynt: Yeni Bir Defender'cı Geldi! lpg olabilir benzin pompasindan olabilir bujilerden olabilir pis yakittan olabilir bir cok sebep var.bence benzinde yapiomu ona bakin,lpg de deneyin.en ucuz yoldan gidersek benzin katkisi ile baslayalim :) sirasiyla buji - kablolari - distiribitor - pompa - diye...
  18. oguzhan3434

Ynt: Yeni Bir Defender'cı Geldi! Hayirli ugurlu olsun gule gule kullanirsin insallah :) en ufak sorununda bana yazabilirsin elimden geldigince yardimci olurum :) her ailede kotu cocuklar olur sen onlardan olma :) ailemize hosgeldin Sent from my iPhone using Tapatalk

19. oguzhan3434

Ynt: Defender Motor Tavsiyeleriniz Ayni yerde 2 adet var demislerdi.yoksada bulunur sikintili bi motor degil Sent from my iPhone using Tapatalk
  20. oguzhan3434

Ynt: Defender Motor Tavsiyeleriniz bu fiyata motor var.ustaligi vs dahil bu fiyatlara yapilabilir.defender sayfasinda yapilan bir arac var suan bizim garajimizda derya arkadasimizin araci detaylari ordan gorebilirsiniz.suan motoru takildi aku vs tesisatini da gozden gecirip marsa basicaz az bir...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri