Arama sonuçlarınız

1. oguzhan3434

Defender Motor Tavsiyeleriniz

Ynt: Defender Motor Tavsiyeleriniz Owww hadi iyi gunlerrrrrr...... Sent from my iPhone using Tapatalk

2. oguzhan3434

Range Rover 2006 2.7 Tdv6 20 İnch Jant Arıyorum

Ynt: Range Rover 2006 2.7 Tdv6 20 İnch Jant Arıyorum Janti bulursaniz 4 mevsim lastikleriniz 1700tl sifir ayarinda Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. oguzhan3434

Ynt: Defender Motor Tavsiyeleriniz 1,500 tl ye alip gerekli islemleri 3-4bin tl arasi harcayip omurluk bir araba yapabilirsiniz.300tdi parasida vermemis olursunuz Sent from my iPhone using Tapatalk

4. oguzhan3434

Ynt: Defender Motor Tavsiyeleriniz Bd30 cok basarili atmosferik mekanik 100hp fiyati uygun bir motordur. Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. oguzhan3434

Warn 8274 winch

Ynt: Warn 8274 winch Guncel Sent from my iPhone using Tapatalk

6. oguzhan3434

Düz dizel Defender BD30 dönüşümü

Ynt: Düz dizel Defender BD30 dönüşümü Az kaldi :) Sent from my iPhone using Tapatalk

7. oguzhan3434

Warn 8274 winch

Warn in ilk modellerinden olan yarislarda kullanilan cok hizli bir modeldir.yeni tip vincler ile karsilastirmayin hem cok seri hemde cok saglamdir.yeni tiplerde halat uzunlugu 27-30 metredir.bu vincte tambur yoktur 50-60 metre sarabilirsiniz.vincin ici sanzuman gibidir bozmak kirmak imkansiz 87...
  8. oguzhan3434

Ynt: Düz dizel Defender BD30 dönüşümü Statik boya evren 2 de var derya abi Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. oguzhan3434

88 Model Defender 110 Bagaj Kapısı..

Ynt: 88 Model Defender 110 Bagaj Kapısı.. Antalyada bi arkadaslar var sacdan basiyorlar,bide ankarada yanasip i arayin Sent from my iPhone using Tapatalk

10. oguzhan3434

Defender 130 Lpg Yada Dizele Dönüşüm

Ynt: Defender 130 Lpg Yada Dizele Dönüşüm http://www.aracproje.com.tr/index.php?sayfa=motor-degisikligi-projesi tam bilgiler burda yaziyor.motor degisikliklerinde desibel ine kadar olcumleri yapiliyor bazi memurlar yapilamaz diyip kesip atiyor fakat yapiliyor sadece is detaylarda bitiyor...

11. oguzhan3434

Ynt: Defender 130 Lpg Yada Dizele Dönüşüm Alicaginiz aracla lpg olmasin yeter eger var ise sokturup muayneye goturup sokuldugune dair tespit yaptirmak gerekir.bu islemden yaklasik 6 ay sonra dizel motor icin islemlere basliyabiliriz Sent from my iPhone using Tapatalk
  12. oguzhan3434

Ynt: Defender 130 Lpg Yada Dizele Dönüşüm Bilgiler guncel.benzinden dizele donusum icin bu islerle ugrasan arkadasim var dileyenlere anahtar teslim bu isi yapio verebilirim Sent from my iPhone using Tapatalk

13. oguzhan3434

Ynt: Düz dizel Defender BD30 dönüşümü Bende arastiriyorum abi Sent from my iPhone using Tapatalk
  14. oguzhan3434

Sonunda Bende Aldım

Ynt: Sonunda Bende Aldım Sanki cok onemli bisey yaptin :) ne acelen vardi az daha yasasaydin gencligini mert kardesim :) Sent from my iPhone using Tapatalk
  15. oguzhan3434

Sonunda Bende Aldım

Ynt: Sonunda Bende Aldım Kocaman bir aileye hos geldiniz :) Sent from my iPhone using Tapatalk

16. oguzhan3434

Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5

Ynt: Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5 Adam disco yu alinca nasida piyasadan uzaklasti :)) td5 bu serdar dunyevi dertleri bitti umut abinin :) Sent from my iPhone using Tapatalk
  17. oguzhan3434

Tire'de Kaza

Ynt: Tire'de Kaza Allah rahmet eylesin,mekanlari cennet olsun.bu olaydan ders cikartmaliyiz bence onceligi aksesuara veriyoruz ama kac kisinin arabasinda rollgage var ? Halbuki basitte olsa 1 boy profil boruya bakar.750-1000tl arasi masraf cikar en babasi.deger mi sizce ? Bi vinc aliyoruz 1500...
  18. oguzhan3434

90 Gün Asya

Ynt: 90 Gün Asya Kazakistan icin vize almaniza gerek yok pasaportunuzla gittiginizde 30 gun izin veriliyor zaten.onemli olan 1 hafta dolmadan o an hamgi sehirdeyseniz yabancilar subesine gidip ordan bir evrak alicaksiniz.2,500 tenge gibi bir fiyati var (10-15$ civari).dogu turkistan kazakistan...

19. oguzhan3434

Ynt: Düz dizel Defender BD30 dönüşümü Abi piano millerine talibim :) gelismelerden de dk dk seni haberdar ederim :p Sent from my iPhone using Tapatalk
  20. oguzhan3434

Defender Yeni Model Göğüs(konsol)

Ynt: Defender Yeni Model Göğüs(konsol) Urunu satan istedigi fiyati soyler.madem burasi ozgur bir forum bizde fikirlerimizi soyliyelim: 750-1000 tl arasi olsa cok satarsin bundan usta :) bide fiber malzeme sanirsam ormana gittik biraz sert vurduk malzemeye kirilirmi ? Bana sanki biraz ince...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri