Arama sonuçlarınız

1. oguzhan3434

Çifte Vatandaşlık

Ynt: Çifte Vatandaşlık Onemli olan 2 nokta var birisi oncelikle esinizin annesine almanyada dava acmasi 2. Si turk vatandasligindan cikmaniz. Su sekilde oluyor : esiniz dava acacak dicek ki ben orda yasamak okumak ve calismak istiyordum fakat annem kendi yasantisina uygun oldugu icin donus...

2. oguzhan3434

Azap Satışta

Ynt: Azap Satışta Tesekkur ederim. Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. oguzhan3434

Wj Yardım Lasdik Ölçusu

Ynt: Wj Yardım Lasdik Ölçusu Sase ayni kupa farkli yerden yuksekligi ayni olmasi gerekir lastik ebatlari ayni cunki Sent from my iPhone using Tapatalk

4. oguzhan3434

Azap Satışta

Ynt: Azap Satışta Ustadim satisiniz ile alakasi yok ama su popup tavani nasil yapiyorsunuz bunu ucreti ile yapan bir yer varmi ? Yapiliyorsa ortalama fiyat nedir nelere dikkat etmek gerekir yapilmiyorsa malzemeler nedir :)? Takribi ne fiyat turar nerelerden alinir yaparken neye dikkat etmek...
  5. oguzhan3434

1998 Gc Zj 5,2 Ön Şaft Boşluk Tamiri!!!!!

Ynt: 1998 Gc Zj 5,2 Ön Şaft Boşluk Tamiri!!!!! Bahar oto nun daha once yaotigi araclari bir arastirin gitmeden once :) erkan bey biraz hasta biri bu konularda bi kac kez gorusme firsati buldum kendisiyle bisey yapmasada benim aracima cok teshiste bulundu adres verdi git burda yaptir dedi.bu...

6. oguzhan3434

Range Rover P38 98 Model Aracımın Bitmeyen Sorunlarına Yardımmm

Ynt: Range Rover P38 98 Model Aracımın Bitmeyen Sorunlarına Yardımmm Genelde klima suyu iceri vermez sunroof un gider borulari tikanmistir o sebeple suyu iceri verir.cevresindeki plastik ( conta ) gide degistirmek gerekebilir.anladigim kadari ile bu su baska sikintilarda yaratiyor.aracin...

7. oguzhan3434

4*4 low2 garage

Ynt: 4*4 low2 garage Sucuklar senden derya abi :) Allah is karsiligi versin de guzel bi dua olmus sagolasin. Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. oguzhan3434

Wj Yardım Lasdik Ölçusu

Ynt: Wj Yardım Lasdik Ölçusu 4inch ortalama 10 cm yukseklik saglar.ofsetli jant veya spacer uygulamasina gidin sikinti yasamazsiniz. Biz zj de 265/75/16 kullaniyorduk 2 inch yukseltme ile. Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. oguzhan3434

Ucuz Karavan Yapmak İstiyorum

Ynt: Ucuz Karavan Yapmak İstiyorum Bence su ufak sucularin kullandigi daewoo damas tarzi araclara yonelin.icine ufak bir operasyon ile izalasyon kopugu,hem oturabilicegin bir tahta ustu sungerli hemde yatirdiginda yatak olabilicek bir sistem gelistirmelisin.ufak bir invertor cok zorlamamak...

10. oguzhan3434

4*4 low2 garage

Ynt: 4*4 low2 garage Sagolasin.samimi olarak tum camia yi bekliyoruz is icin degil yerimizi gormeye cayimizi corbamizi paylasmaya.. Sent from my iPhone using Tapatalk

11. oguzhan3434

Araç Arka Koltuğu

Ynt: Araç Arka Koltuğu Huma otoda vardi.internet sitesinden bakabilirsin.discovery koltuklari var bu ise uygun menteseleri vs uzerinde. Sent from my iPhone using Tapatalk
  12. oguzhan3434

Wj Yardım Lasdik Ölçusu

Ynt: Wj Yardım Lasdik Ölçusu 4" yukseltme ile kucuk durabilir ama takilir evet. Sent from my iPhone using Tapatalk

13. oguzhan3434

4*4 low2 garage

Ynt: 4*4 low2 garage Iyi dilekleriniz icin sağolun hepinizi beklerim gerek fiyatlariyla gerek isciligi ile camia ya merhem olmayi hedefliyoruz. Sent from my iPhone using Tapatalk
  14. oguzhan3434

4*4 low2 garage

Ynt: 4*4 low2 garage Iletisim icin simdilik 0 (545) 654 81 95 ayhan ustanin numarasidir.daha telefon baglatmadik.epoksi atildi tezgahlar geldi.acilisa az kaldi :) Sent from my iPhone using Tapatalk
  15. oguzhan3434

4*4 low2 garage

Selamlar: Istanbul avrupa yakasinda bahcesehir de evren oto sanayi 15a sokaginda yeni acacagimiz garajimizin goruntulerini yukluyorum. Agirlikli olarak land rover ve diger 4 ceker araclarin bakimlari modifiye islemleri offroad donanimlari,yukseltme kitleri aydinlatma vinc vs herseyin olacagi bir...

16. oguzhan3434

Wj Yardım Lasdik Ölçusu

Ynt: Wj Yardım Lasdik Ölçusu 16 ofsetli size mt veya extreme lastik alirken fiyat olarak avantaj saglar araciniza da 33 lastik takabilirsiniz. 33/10,5/16 guzel durur.lastigi daha buyuk takmaniza belki imkan vardir ama 35 lastige gectiginizde tum alt yapiyi elden gecirmek gerekebilir.uzun vadede...
  17. oguzhan3434

Lutfen Arkdaşlar Yardım Edin ! 1.8 Mi 20.dizelmi 2.5v6 Mı...

Ynt: Lutfen Arkdaşlar Yardım Edin ! 1.8 Mi 20.dizelmi 2.5v6 Mı... Elinizdeki para ile disco ya yonelin derim ben. Sent from my iPhone using Tapatalk
  18. oguzhan3434

Otomatik Far Sensörü

Ynt: Otomatik Far Sensörü Kac tane mesaj attiysaniz hepsi bu konu ile ilgili hepsini gorebiliyorum.bosa konusmuyorum atalarimiz dogru soylemis ayrica [emoji6] Sent from my iPhone using Tapatalk

19. oguzhan3434

Freelander1

Ynt: Freelander1 Istanbulda bahcesehirde ayhan ustamiz var :) Sent from my iPhone using Tapatalk
  20. oguzhan3434

Otomatik Far Sensörü

Ynt: Otomatik Far Sensörü Bana biraz reklam kokan hareketler gibi geldi :) Sent from my iPhone using Tapatalk

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri