Arama sonuçlarınız

1. msce2003

Zagreb Venedik Araç Ile Gidiş

Arkadaşlar Merhaba, araç ile çıkacağım Avrupa turuna Venedik'i de ekleme kararı aldık fakat araç girişi yasak bildiğim kadarı ile ama Zagreb Venedik'e kadar araç ile gidebiliyorum değil mi ? teşekkürler..

2. msce2003

Avrupa Karayolları Hakkında

Tekrar merhaba Arkadaşlar, Malum turum için çok az süre kalmışken dün yine bir fikir düştü aklımıza ve acaba soruları geldi yine aklıma :) planımızı şu şekilde bir değiştirsekmi diyoruz sizin fikirleriniz nedir ? İstanbul - Selanik Selanik - Ohrid Ohrid - Üsküp üsküp - Bar (Montenegro) bar...
  3. msce2003

Eylül Araç Ile Avrupa

Merhaba Arkadaşlar, sizden aldığım önerilerden sonra şuanki en güncel planımız aşağıdaki gibi; 1. Belgrad 2 Gece 2. Zagreb 2 Gece 3. Ljublijana 1 Gece 4. Hallstatt konaklama yok 5. Viyana 2 gece 6. Budapeşte 2 gece 7. Novi Sad 1 gece bu arada AirBnb kullanan varmı aranızda ? ben aynı...

4. msce2003

Arabayla, İstanbul-viyana, Rota Ve Bulgaristan Yol Durumu

Merhaba, ben hem şahsi hem şirket aracıyla vekalet ile çıkış yaptım sadece noterden onaylı Türkçe vekalet yeterli olacaktır. sorun çıkmıyor. teşekkürler..
  5. msce2003

Merhaba Vega26, cevabınız ve ilgiliniz için çok teşekkürler. tavsiyelerinize dikkate alacağım.

6. msce2003

Merhaba Arkadaşlar, bilen veya oralardan geçenler varsa bana yorum yapabilirlerse çok sevinirim, 1. Belgrad - Zagreb arası yollar otoban mı ? yoksa bozuk veya tehlikeli yol varmı ? 2. Zagreb - Ljublijana arası 1,5 saat gerçi ama orası nasıldı ? 3. Ljublijana - Hallstat arası yollar nasıldır...

7. msce2003

Eylül Araç Ile Avrupa

peki Ljublijana 'yı gören varmı aranızda ben 1 gece 2 gün yeterli olur düşüncesindeyim orayı gezmek için ne dersiniz ?
  8. msce2003

Eylül Araç Ile Avrupa

Merhaba, evet tavsiyelerinize uyarak bazı lokasyonları 2 güne çıkartıyorum. güncel plan'i tekrar paylaşacağım.
  9. msce2003

Eylül Araç Ile Avrupa

Merhaba aslında sadece istanbul - sırbistan arası 10 saat sonraki yolculuğun en uzunu 5 saat 2 günde bir bavul aç kapa olacak evet ama zevkli bir tur olacak gibi geldi bize, sizin öneriniz nedir ?

10. msce2003

Eylül Araç Ile Avrupa

evet doğru söylüyorsunuz fakat eşim o yolları pek sevmiyor :) o nedenle oralara kadar en düzgün yol bulgaristan - sirbistan olduğundan tercih ettim.

11. msce2003

Eylül Araç Ile Avrupa

Merhaba Ince999 Romanya 'ya daha önce gittim o yüzden o şekilde çizdim rotayı birde biz Sırbistan vatandaşıyız diğer ülkelerden önce dinlenme için iyi olacak konaklama
  12. msce2003

Bu Kez Gezi Değil Viyana'da Yaşam

Öncelikle konu eski ama bende Viyana ile ilglendiğim için eğer hala oralarda iseniz tecrübelerinizden yararlanmak isterim ?

13. msce2003

Eylül Araç Ile Avrupa

Merhaba Arkadaşlar, Eylül ayında (Bayram'da ) aşağıdaki gibi bir rota belirledik. sizlerinde değerli yorum ve önerilerini alabilirsem çok faydası olacağına inanıyorum. öncelikle AB pasaportumuz olduğundan vize sıkıntımız yok rota ise aşağıdaki gibi, Pendik - Belgrad 1 Gece konaklama...
  14. msce2003

Mart Hamburg Gezisi Tavsiye

Merhaba Arkadaşlar, Mart 'ta Bilişim Fuarı için Hannover 'e gideceğim fakat Hamburg 'da kalacağım bana daha önce gitmiş arkadaşlar nerelere gitmeli nerede kalınmalı birde St. Pauli bölgesi için kesin görülmeli diyorlar gece klüp leri özelikle ? konu hakkında önerilerinizi rica ederim. teşekkürler.
  15. msce2003

İspanya Barselona

Ynt: İspanya Barselona Merhaba, 14 kasımda bir aksilik olmaz ise Barcelona'da olacağız ailecek size sorum kahvaltı mekanları ? benim kaldığım hotel La rampla nın bir arka sokağında kalıyor oralara yakın kahvaltı edebileceğim en azından zeytin peynir türü şeyler bulabilieceğimiz bir mekan...

16. msce2003

14 Kasım Barcelona Konusunda....

Merhaba Arkadaşlar, 14 Kasımda bir aksilik olmazsa 6 Gece liğine Barcelonaya gidiyoruz iki aile olarak benim en büyük endişem hava aslında Akdeniz olduğu için soğuk olmaz diye düşünüyıorum ama o tarihte orda olan arkadaşlar var ise bilgi verebilirse çok sevinirim. yardımlarınız için şimdiden...
  17. msce2003

Barcelona İçin Öneriler Bekliyorum

Ynt: Barcelona İçin Öneriler Bekliyorum Merhaba Arkadaşlar, 14 Kasımda bir aksilik olmazsa 6 Gece liğine Barcelonaya gidiyoruz iki aile olarak benim en büyük endişem hava aslında Akdeniz olduğu için soğuk olmaz diye düşünüyıorum ama o tarihte orda olan arkadaşlar var ise bilgi verebilirse çok...
  18. msce2003

Arabayla Balkanlar Turu

Ynt: Arabayla Balkanlar Turu :) Merhaba Özgür Bey, Mert Çakıcı ismim ksuura bakmayın hiç farkında değilim nick name :) verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim biz youtube 'den izlediğimiz ohrid - tiran yolu nedeni ile çok araştırmaya girdik eşim biraz bu konularda hassas uçurumlu yollar...

19. msce2003

Arabayla Balkanlar Turu

Ynt: Arabayla Balkanlar Turu Merhaba Özgür bey, öncelikle erken cevap için teşekkür ederim. novi pazar dolaşmamızın sebebi Ohrid - Tiran yolunun çok kötü olduğunu ve uçurum olduğunu duyduk bu yüzden birde biz novi pazarlıyız hazır dolaşıyoruz akrabalarıda görelim dedik :) ama yollar konusuunda...
  20. msce2003

Arabayla Balkanlar Turu

Ynt: Arabayla Balkanlar Turu Merhaba Arkadaşlar, ben eşim ve 2 yaşındaki kızım ile birlikte aşağıdaki gibi bir tur yapmayı planlıyoruz biz vize derdimiz yok kendi aracımla sırasıyla Selanik (1 Gece) - Üsküp (1Gece) - Novi Pazar (1 Gece) - Budva (2 Gece)- Dubrovnik planlıyoruz. sormak...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri