Arama sonuçlarınız

1. ONUR.LEVENT

Wj'ye Bir Türlü Geçemeyiş, Sıra Bu Araca Geldi, Bilen Duyan?

Ynt: Wj'ye Bir Türlü Geçemeyiş, Sıra Bu Araca Geldi, Bilen Duyan? Kafana göre bulursun umarim.

2. ONUR.LEVENT

Wj'ye Bir Türlü Geçemeyiş, Sıra Bu Araca Geldi, Bilen Duyan?

Ynt: Wj'ye Bir Türlü Geçemeyiş, Sıra Bu Araca Geldi, Bilen Duyan? Aracin fiyati oldukca düsük, direksiyon km ye gore fazla yipranmis birde aracin disi komple mat kaplama icinde ne oldugu belirsiz.Risk fazla gibi...
  3. ONUR.LEVENT

WJ Far ampul tipi nedir ?

Ynt: Wj Far Ampul Tipi Nedir ? 9006 Tip ampul kullanilmis arkadaslar.Bu gün söktüm.Kaliteli ampulle zenon ayni fiyata geliyor.Zenon taktim cok iyi oldu tavsiye ederim .

4. ONUR.LEVENT

Jeep Grand Cherokee (WJ)'ciler kaç kişi ?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (wj)'ciler Kaç Kişi ? Bende Geldim :) 2001 - 4.7 V8 - Onur Levent (onur.levent) Ankara Ankara'da Önereceğiniz Servis Hangisi Arkadaşlar ? Aracımın Bakımını Yaptırmak İstiyorum.
  5. ONUR.LEVENT

Ynt: WJ Far ampul tipi nedir ? Teşekkürederim .

6. ONUR.LEVENT

Merhabalar 2001 Model bir WJ aldım.Aracın eksiklerini günden güne hallediyorum.Farların yeterli aydınlatmadığını düşünüyorum.En basiti kaliteli ampullerle değiştirmeyi planlıyorum.Aracın kitapçığı olmadığından ampul tipi hakkında tam bilgi edinemedim.Ampul tipi ve tavsiye edeceğiniz marka model...

7. ONUR.LEVENT

2001 Model 4.7 Grand Cherokee mi yoksa 2004 Model 3.7 Cherokee Liberty mi?

Ynt: 2001 Model 4.7 Grand Cherokee mi yoksa 2004 Model 3.7 Cherokee Liberty mi? Kesinlikle 4.7 Grand Cherokee tavsiye ederim :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri