Arama sonuçlarınız

1. Mr. Mystery

Kendi Karavanını Yapanlar; Emre (vw T5 Yüksek Tavan)

Teşekkürler. 4 sayfa okudum hafta sonu bitireceğim :)

2. Mr. Mystery

Tayfun bey ürünü inceledim sizin uygulamanıza da baktım fakst bu ürünün fiyatı ölçülerine istinaden bana biraz fazla geldi. Ayrıca malesef benim araçta bazı yerlerde neredeyse 25 mm kullanmam gerekecek o sebeple hala daha elastomerik kauçuk gibi düşünüyorum ama net değilim :) Önümüzdrki hafta...
  3. Mr. Mystery

Tayfun bey merhaba. Kablo ve yalıtım malzemesinde yanmaz olmasına dikkat edeceğim. Kauçuk kullanırsam bir de sanırım nem bariyeri kullanmam daha doğru olacak gibi geliyor. İzocamdaki tozuma olayı gözümü çok korkutuyor zaten kauçuk düşünmemin de asıl sebebi oydu. Hala tam netleştiremedim malesef...

4. Mr. Mystery

Saygıdeğer forum sakinleri, bugün tekrar bir video izledim Ali Rıza Adatepe abimizin. Kendisi bu elastomerik kauçukları hiç bir şekilde önermiyor. İzocam camyünü ya da taşyünü üstüne bayağı ısrarcı. Bu ürünleri kullanan çok karavancı gördüm. Sizler ne dersiniz bu konu üzerine ? Hazır...
  5. Mr. Mystery

Yine de teşekkürler. Elektrik konusunu 3 haftadır detaylı şekilde araştırıyorum. Benim için de en önemlisi o olacak. Umarım destek almadan halledebilirim fakat yine de yardım almaktan zarar gelmez diye düşünüyorum.

6. Mr. Mystery

60 Bi̇n Tl Motokaravan Araci + Dönüştürme İhti̇yaçlari

Mert kardeşim merhaba. Ben de senin gibi düşünerek çok araç araştırdım. Ama ben evliyim ve boyum 189 olduğu için ve yaz kış kullanmak istediğim için vw t5 yüksek tavan aldım. Ama senin bütçeni biraz aşıyor nadir bulunan bir araç olduğu için. Bence vw t4 sana uygundur. Düzgün bir araç denk...

7. Mr. Mystery

Yücel bey teşekkür ederim. Tavsiyelerinizi dinlemek isterim.
  8. Mr. Mystery

Merhaba, sayın gezen, bilen, ilham ve bilgi veren değerli abilerim, ablalarım, kardeşlerim. Yıllardır hayalini kurduğum aracıma kavuştum. (Vw transporter t5 yüksek tavan 2006) Böylelikle daha öncesinde sadece okuyup, izleyip geçtiğim konuları artık en ince detayına kadar irdeleyip öğrenmeye ve...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri