Arama sonuçlarınız

1. korelm

Avrupa yakasında önerebileceğiniz BMW servis

Ynt: Avrupa yakasında önerebileceğiniz BMW servis sn mert, öneriniz için çok teşekkür ederim. ilk bakımda onları ziyaret edip, selamlarınızı ileteceğim.

2. korelm

AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY

Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY düşününce bizim daha az ve öz deyişlerimiz de var...
  3. korelm

Avrupa yakasında önerebileceğiniz BMW servis

Merhaba, İstanbul Avrupa yakasında önerebileceğiniz bir BMW servisi olursa çok sevinirim. Araç 2006 model 3,18 otomatik. Düzenli olarak rutin bakımları yaptırılacak. Teşekkürler...

4. korelm

AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY

polis (korku) devleti olmuşuz bile....
  5. korelm

fire starter ..ates baslatıcı

Ynt: fire starter ..ates baslatıcı Burak bey, EKte görülen ürünler az önce elime geçti. Çok teşekkür ederim. Toplam tutarı ve hesap ayrıntılarınızı iletirseniz hemen tutarı size göndermek isterim. Sağlıcakla kalın.

6. korelm

haftasonu gezi

Ynt: haftasonu gezi hoşgeldiniz, nereden kimlerle yola çıkacağınızı sorabilir miyim?

7. korelm

Forumda neden "malum site" diye sözediliyor?

Okuduğum pek çok mesajda sahibinden.com'dan malum site diye sözedilirken, kimi iletilerde alaycı bir şekilde anılıyor. Nedenini anlamak için geçmişte forumda konuşuldu mu diye araştırmaya çalıştım, ancak herhangi bir bilgiye rastlayamadım. Bilgilenmek amacıyla sıkça kullandığım bir site. İlan...
  8. korelm

Macera Cumhuriyeti'nden Hiçbir Şey Almayın

Ynt: Macera Cumhuriyeti'nden Hiçbir Şey Almayın tebrikler. tüm tüketiciler sizin gibi bilinçli davranıp, hakkını aradığı sürece, satıcılar da adil ve dürüst ticaret ilkeleri doğrultusunda davranacaklardır.
  9. korelm

Freelander TD4 Motorun Ömrü Kaç Kilometre?

Ynt: Freelander TD4 Motorun Ömrü Kaç Kilometre? Rıdvan bey, sizin İstanbul'da servisiniz mi var?

10. korelm

Otomatik şanzımanlı araçlarda S modunda yakıt tüketimi

Ynt: Otomatik şanzımanlı araçlarda S modunda yakıt tüketimi Tüm paylaşımlar için teşekkür ederim.

11. korelm

Columbia Ürünleri Hakkında

Ynt: Columbia Ürünleri Hakkında Columbia'nın hatalı mal olduğunu kabul etmesi takdir edilecek bir davranış. Ancak size hediye çeki olarak değil, ücreti ödediğiniz şekilde iade etmeliydi. Hediye çekini yine aynı mağazada kullanmak zorundasınız. Ayıplı veya kusurlu malı değiştiremiyorlar ve...
  12. korelm

Macera Cumhuriyeti'nden Hiçbir Şey Almayın

Ynt: Macera Cumhuriyeti'nden Hiçbir Şey Almayın

13. korelm

Ynt: Otomatik şanzımanlı araçlarda S modunda yakıt tüketimi teşekkürler Kürşad bey, sanırım onu kastediyor olamaz zira benim araçta Over Drive Mod yok (bildiğim kadarıyla) :o
  14. korelm

Merhaba, Aracımı götürdüğüm usta, S (Spor) modunda aracın daha az yakıt tüketeceğini söyledi. Bu bilginin, servis verdiği araç sahiplerinin tecrübesi olduğunu aktardı. Şehiriçi veya şehirlerarası ayrımı yapmadı. D(Drive) modunda daha fazla yakıt tüketiyor olabilir mi? Bu konuda bilgisi veya...
  15. korelm

Katlanır Pratik Mangal 19.90 TL World'e 6 taksit tüm Türkiye 2.9 TL kargo

Ynt: Katlanır Pratik Mangal 19.90 TL World'e 6 taksit tüm Türkiye 2.9 TL kargo evet, kemerburgaz tarafından kağıthane yönünde ilerlerken, seyrantepe tarafına dönüyorsunuz. Opet'in hemen önünden dönüş var mı emin değilim, biraz ileriden U dönüş yapıp, Opet'in önünden sağa dönüyorsunuz. Opet...

16. korelm

Ynt: Katlanır Pratik Mangal 19.90 TL World'e 6 taksit tüm Türkiye 2.9 TL kargo Kağıthane Opet'in (içinde Tatlıses kebap'ın olduğu) az ilerisindeki göbekten sola dönerek düz devam ediyorsunuz. 2. futbol sahasının önündeki küçük göbekten yukarı doğru 100-150m. çıkıyorsunuz, soldaki 2/B nolu...
  17. korelm

Ynt: Katlanır Pratik Mangal 19.90 TL World'e 6 taksit tüm Türkiye 2.9 TL kargo Katlanır mangalı, bugün Mr.Cook'un Kağıthane'deki (İstanbul) üretim yerine giderek aldım. Sahiplerinden İsmail Delibaş sağolsun yakından ilgilendi. Sanal POS cihazları olmadığı için on-line alışverişlerin pek yoğun...
  18. korelm

Katlanan Mangal, Çok Pratik

Ynt: Katlanan Mangal, Çok Pratik Katlanır mangalı Mr.Cook'un Kağıthane'deki (İstanbul) üretim yerine giderek aldım. Sahiplerinden İsmail Delibaş sağolsun yakından ilgilendi. Sanal POS cihazları olmadığı için on-line alışverişlerin pek yoğun olmadığından, talep edenlerin de havale veya EFT gibi...

19. korelm

58 Kilometre mesafeli Lisansız gerçek su geçirmeyen FRS/GMRS telsiz

Ynt: 58 Kilometre mesafeli Lisansız gerçek su geçirmeyen FRS/GMRS telsiz güzel bir cihaz ama fiyatı (dışarıya göre) biraz yüksek
  20. korelm

LAND ROVER ŞASE NOSU ANLAMI

Ynt: LAND ROVER ŞASE NOSU ANLAMI yolumuz elbet izmir'den geçer, uğramaya çalışrız. sağlıcakla...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.