Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız
72 model 109' için akü bilgisi olan varmı orjinali nedir yada ne kullanılmalı üzerinde 130ah ak mevcut ama bu kışı çıkarmaz sanırım değiştirmei düşünüyorum.çıkanıda ikinci akü yapacağım ve çoklu ana kesici takmayı ve sistem entegre etmeyi...
teşekkürler.kalorifer motorumda toplandı bende pervane kısmını takıp monte edicem sanırım bugün.ama denedim + ve - kutupları değiştirsende bu motor hep aynı yöne dönüyor anlamadım elin ingiliizi yapmış.benim proje sanırım yattı kalorifer ters de...
baktım aynısı gibi usb ve hafıza kartı özelliği fazlası var benimkinden.kameraların belli bir sınıfta su geçirmezliği var ama suyun içine tam olarak girerse sıkıntı olacağını düşünüyorum yağmur sıkıntı olmaz çamur silinir:)
119998073 gittigidiyordaki ilan no idi ancak bitmişmi nedir benzer ürün var diyor oda 120295708
kameralar ise 120034206 ve 123072384.satıcıda lidergaraj onun ürünlerindende bulabilirsin çok memnunum aradı teknik destek verdi telefonla falan ilgilendi
teşekkürler :)) ucundan azıcık teknoloji.bir düşüncem daha var elektrikli battaniyelerden üçlü koltukların sırt ve alt kısımlarına sereceğim kışa hazırlık :) koltuk ısıtma hemde sırt kısmı dahil.serip kaldırılacak bir donanım olacak.kalorifer...
Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur
:)İngilizce maalesef series bölümünde var linki bende heveslenmiştim tamamı Türkçe diye
Ynt: Döküman Buldum : Series 3 Workshop Manual, Parts
toplam 11 bölüm
hepsini yükleyeceğim fakat zaman alacak
birde daha büyük boyutlu workshop manual var onu mail ile göndereyim topluca,bir mail listesi yapalım series ciler :)