Arama sonuçlarınız

1. ozo

Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız

Ynt: Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız Seyir

2. ozo

1984 Series 3 88'

Ynt: 1984 Series 3 88' :) keyifli çamurlar aracınızla.güle güle binin
  3. ozo

Ynt: Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız bilmiyorum nasıl ölçerim yada öğrenebilirim şarj dinamolarımız standart değilmidirki :)

4. ozo

Ynt: Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız 72 model 109' için akü bilgisi olan varmı orjinali nedir yada ne kullanılmalı üzerinde 130ah ak mevcut ama bu kışı çıkarmaz sanırım değiştirmei düşünüyorum.çıkanıda ikinci akü yapacağım ve çoklu ana kesici takmayı ve sistem entegre etmeyi...
  5. ozo

Ynt: Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız benimde 2 ye takmadan 1. Vitesi bulduğum nadirdir :)

6. ozo

Ynt: Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız :)))) çok iyi .hatta hepsini yapsa bile 5 km sonra bırakır :)

7. ozo

1982 land rover series 3

Ynt: 1982 land rover series 3 Güle güle kullanın çok güzel olmuşşş
  8. ozo

Ynt: Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız teşekkürler.kalorifer motorumda toplandı bende pervane kısmını takıp monte edicem sanırım bugün.ama denedim + ve - kutupları değiştirsende bu motor hep aynı yöne dönüyor anlamadım elin ingiliizi yapmış.benim proje sanırım yattı kalorifer ters de...
  9. ozo

Ynt: Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız baktım aynısı gibi usb ve hafıza kartı özelliği fazlası var benimkinden.kameraların belli bir sınıfta su geçirmezliği var ama suyun içine tam olarak girerse sıkıntı olacağını düşünüyorum yağmur sıkıntı olmaz çamur silinir:)

10. ozo

Ynt: Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız 119998073 gittigidiyordaki ilan no idi ancak bitmişmi nedir benzer ürün var diyor oda 120295708 kameralar ise 120034206 ve 123072384.satıcıda lidergaraj onun ürünlerindende bulabilirsin çok memnunum aradı teknik destek verdi telefonla falan ilgilendi

11. ozo

Ynt: Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız teşekkürler :)) ucundan azıcık teknoloji.bir düşüncem daha var elektrikli battaniyelerden üçlü koltukların sırt ve alt kısımlarına sereceğim kışa hazırlık :) koltuk ısıtma hemde sırt kısmı dahil.serip kaldırılacak bir donanım olacak.kalorifer...
  12. ozo

Ynt: Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız Fotoları yeni koyabildim alt ve geri görüşün

13. ozo

defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur :)İngilizce maalesef series bölümünde var linki bende heveslenmiştim tamamı Türkçe diye
  14. ozo

Döküman Buldum : Series 3 Workshop Manual, Parts

Ynt: Döküman Buldum : Series 3 Workshop Manual, Parts eline sağlık süper oldu şimdii :)) yinede çalışmak lazım :)
  15. ozo

Ynt: Döküman Buldum : Series 3 Workshop Manual, Parts hepsi bu linkte sanırım.

16. ozo

Ynt: Döküman Buldum : Series 3 Workshop Manual, Parts http://www.landroverweb.com/landrover/pdf-land-rover-manuals/
  17. ozo

Ynt: Döküman Buldum : Series 3 Workshop Manual, Parts olur olur tabiki
  18. ozo

Ynt: Döküman Buldum : Series 3 Workshop Manual, Parts toplam 11 bölüm hepsini yükleyeceğim fakat zaman alacak birde daha büyük boyutlu workshop manual var onu mail ile göndereyim topluca,bir mail listesi yapalım series ciler :)

19. ozo

çok çalışmak lazım çokk :))
  20. ozo

defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur buldum sanırım birşeyler ben:)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.