Arama sonuçlarınız

1. izrafeel

Karadulun Yeni İsmi Artık Ateş Böceği

Ynt: Karadulun Yeni İsmi Artık Ateş Böceği Hayırlı olsun abi. Yakıyorrreeee.... :)

2. izrafeel

Cj5 Restorasyon

Ynt: Cj5 Restorasyon Severim böyle şeyleri. İnsana her an birşeyler öğretebiliyor. Hadi kolay gelsin.
  3. izrafeel

Jeep Cj5 Satın Almak İstiyorum

Ynt: Jeep Cj5 Satın Almak İstiyorum Abi hoşgeldin sefalar getirdin . Lakin öyle bir cevap yazmışsın ki sanki biz arabayı sana göstermişiz al diye. Bizim ilgi gösterdiğimiz bir araç felan yok yanlış anlama bizi. En azından kendi adıma konuşayım. Sen sordun ben cevapladım. Saygılarımla İsrafil...

4. izrafeel

Jeep Cj 7 Renegade

Ynt: Jeep Cj 7 Renegade :D
  5. izrafeel

Cj İcin Küçük Römork Arıyorum.

Ynt: Cj İcin Küçük Römork Arıyorum. Çeki Demir'i , porya ve kupa yükseltmesi onlara ait. Geriye kalanlar bana kaldı :)

6. izrafeel

Ynt: Cj İcin Küçük Römork Arıyorum. Abi aslında biz 160 cm anlaştık. Neden 100 yazmışım bilemiyorum. Ilginç :) ustayı arayıp teyit edince onunla 100 cm konuşmuştuk onu fark ettim :)

7. izrafeel

Ynt: Cj İcin Küçük Römork Arıyorum. Merhaba ; Bu hafta işleme başladık. Tarım makinaları yapan bir yer ile anlaştım. Römorku yapacaklar. 1700 Tl fiyata anlaştık. Boya dahil ki boya Arabanın renginden olacak. Römorkun ölçüleri Uzunluk 200 cm genişlik 100cm. Yüksekliği yerden 57 cm. iki...
  8. izrafeel

Cj'min Yeni Cicileri Geldi Amerikadan

Ynt: Cj'min Yeni Cicileri Geldi Amerikadan Abi ben o kadar off road yapmıyorum. Arabaya kıyamıyorum. Herhalde tırmandığım yerler en fazla 5 ile 10 derece arası. Ben bagaj alanına çok takılıyorum. Semaver, çadır, olta takımı, odunlar ve kömür, küçük bir buz dolabı vb. ihtiyaçlar için römork şart...
  9. izrafeel

Ynt: Cj'min Yeni Cicileri Geldi Amerikadan Abi uzun araç kesinlikle avantajlı. Hele kapıdaki U yerine S olması cj 5 e binip inerken yoruyor adamı. Ama :)) tabi aması da var şu römork olayı bir sonuçlansın siz o zaman görün cj 5 i :)) ezdirmem 5 leri 8 lere :))))))

10. izrafeel

Ynt: Cj'min Yeni Cicileri Geldi Amerikadan Maşallah!...

11. izrafeel

Ynt: Jeep Cj5 Satın Almak İstiyorum abi az uz para değil. Mutlaka baktır.
  12. izrafeel

Cj 5 Satın Almak İstiyorum

Ynt: Cj 5 Satın Almak İstiyorum Abi o kadar çok kolpa iş dönüyor ki anlatamam. Artık bir çok CJ'den ne çıkacağını ben bile kestiremiyorum. Valla allah CJ alacaklara sabır versin. Satanlara insaf versin. CJ alacaklar kesinlikle burda göstersinler. Seyit ve Ercan abilerimizin yorumları çok...

13. izrafeel

İç döşeme koltuk ihtiyacı ve yalitim

Ynt: İç Döşeme Koltuk İhtiyacı Ve Yalitim Abi wurth'un var. Benim burdaki arkadaşım BASF kullandı. Daha doğrusu burda yapan arkadaşlar, gözümüzün önünde BASF kullandılar. Çok iyi sonuç verdi. Lakin maddi olarak külfetli. Bence daha uygun fiyata aynı sonucu verenlerde var.
  14. izrafeel

İç döşeme koltuk ihtiyacı ve yalitim

Ynt: İç Döşeme Koltuk İhtiyacı Ve Yalitim Abi katılıyorum ve pütür şart diyorum :) Abi hele plastik pütürler var , valla plastik döşeme gibi süper duruyor , işlevsel ve uzun yıllar garanti veriyor.
  15. izrafeel

Cj 5 Satın Almak İstiyorum

Ynt: Cj 5 Satın Almak İstiyorum Abi ilk kez ilandaki bir CJ'Ye içim ısındı. Fena durmuyor :)

16. izrafeel

Ynt: Jeep Cj5 Satın Almak İstiyorum Kendi kendimize gelin güvey olduk :)) haha :))
  17. izrafeel

Saç Hardtop

Ynt: Saç Hardtop Abi aracın cj 6 . Bence hard topun en çok yakıştığı araçlardan biri. Elbette yazın sıcağında bikini top ile gezmek daha zevkli yine de yapacağın işlem bence hard topu hurdaya çıkarmamalı.
  18. izrafeel

Ynt: Cj'min Yeni Cicileri Geldi Amerikadan Abi bence ön ızgarayı bir kromsuz gör. sonra karar ver. senin ön tampon zaten krom yanılmıyorsam. Izgara kromsuz olursa güzel durma ihtimali yüksek olur bence.

19. izrafeel

Ynt: Cj'min Yeni Cicileri Geldi Amerikadan Cok sevindim :)) artık bir araya gelmek mecburi oldu :))
  20. izrafeel

Ynt: Cj'min Yeni Cicileri Geldi Amerikadan Abi neye karar verdin boyada?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.