Arama sonuçlarınız

1. izrafeel

Abartmanın Sonu

Ynt: Abartmanın Sonu Haha :))

2. izrafeel

10 Bin Tl Ye Kadar Cj 5 Yada Willys Jeep Arıyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim...

Ynt: 10 Bin Tl Ye Kadar Cj 5 Yada Willys Jeep Arıyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim... Tadını çıkarın. Hayırlı olsun :)
  3. izrafeel

İlandaki Cj5'e Bu Para Bağlanır Mı ?

Ynt: İlandaki Cj5'e Bu Para Bağlanır Mı ? Bence olay defender veya cj muhabbeti değil. 1990 model bir defender yerine 79' cj ye binerim. karşı komşum da ona harcayacağım paraya toyota land cruiser alırım diyor. kimi de defender sever. Mevzu bence hangi modeli sevdiğinizde saklı. İçine...

4. izrafeel

Cj'min Yeni Cicileri Geldi Amerikadan

Ynt: Cj'min Yeni Cicileri Geldi Amerikadan Abi kodu olduktan sonra her boyacı bulamazmı???
  5. izrafeel

Ynt: Cj'min Yeni Cicileri Geldi Amerikadan Geçen bir yerde okudum benimkine rubicon turuncusu diyor. :) jeep servisi kodu verir

6. izrafeel

Bu da benim keyifhanem

Ynt: Bu Da Benim Keyifhanem Abi hayırlı olsun. Allah kazasız belasız binmeyi nasib eder insanllah

7. izrafeel

İlandaki Cj5'e Bu Para Bağlanır Mı ?

Ynt: İlandaki Cj5'e Bu Para Bağlanır Mı ? Merhaba. Aracın rengi benimkine benzemesinden dolayı aracı ilgili siteden takip ediyorum. Off Road için hazırlanmış bir araç. Arkadaşların dediği gibi 80 model olması büyük abantaj. Aracı bir göstermeniz gerekir. Bu fiyata da değebilir. Sonuçta...
  8. izrafeel

Ynt: Cj'min Yeni Cicileri Geldi Amerikadan Abi gel sen benim renge boyat. Aklıma Ne geldi petrol mavisi de olur aslında
  9. izrafeel

Satılık Çeşitli Parçalar

Ynt: Satılık Çeşitli Parçalar Sami kardeşim parçalar duruyor mu ?

10. izrafeel

Alınık Parçalar

Ynt: Alınık Parçalar Bu arada çıkma 4.10 ön arka ayna mahruti de aranıyor. Yardımlarınız için teşekkürler. :)

11. izrafeel

Alınık Parçalar

Ynt: Alınık Parçalar Saol kardeşim. :)) ben bunları ikinci el arıyorum.
  12. izrafeel

Alınık Parçalar

Cj 5 için aşağıdaki ürünleri arıyorum; Ön cam çerçeve üstü sis farı için krom boru. Bikini top (bestop) tan rengi Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

13. izrafeel

Jeep Cj5 Satın Almak İstiyorum

Ynt: Jeep Cj5 Satın Almak İstiyorum Abi vereceğin para az değil. Bence iyi bakılmalı. Her iki araba kromla felan süslenmiş. Dikkatlice baktırmak lazım. Motor, şanzıman, differansiyellere bakılmalı. Tipi, modeli belliyse yazman iyi olur. Bence telefonla konuş. Sana şanzıman ve motor hakkında ...
  14. izrafeel

10 Bin Tl Ye Kadar Cj 5 Yada Willys Jeep Arıyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim...

Ynt: 10 Bin Tl Ye Kadar Cj 5 Yada Willys Jeep Arıyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim... Willyis cj7 cok iyi ya :))) Geçenlerde bir abimiz benzinlikte " bu willys midir nedir dedi" bende abi biraz daha farklı bir model bu dedim. Cj diye geçiyor. "Yok ya ne cj si. O ne öyle. Willys bu " sen...
  15. izrafeel

Ankara'dan Cj7

Ynt: Ankara'dan Cj7 Abi bu fikri beğendim bak. Özellikle yazın üstü bikini topla gitsem bile ayak bölümünde cok fazla sıcak hava oluyor. Bu çözüm olabilir.

16. izrafeel

Hatıra Fotoğrafı :)

Depo dolumu Hatıra fotoğrafı Zamlar devam ederse zor bundan sonra ;) Sizimde hatıralarınız varsa paylaşın ;)
  17. izrafeel

Ynt: 10 Bin Tl Ye Kadar Cj 5 Yada Willys Jeep Arıyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim... Ercan Abi'm ciddi bir çözüm getirmiş. Gerçektende ucuz cj yok aslında. Aracın motoru Şanzımanı veya kaportadı gibi ciddi aksamları oynanmış veya değiştirilmiş oluyor. Maalesef 10 tl altındaki nerdeyse bütün...
  18. izrafeel

Cj de direksiyon sistemini güçlendirip konforu arttırmak için önerileriniz neler?

Ynt: Cj De Direksiyon Sistemini Güçlendirip Konforu Arttırmak İçin Önerileriniz Neler? abi birşeyler derken , performans ateşleme fena kaşındırıyor beni. ayrıca kupadan da 1 inç yükseltmek istiyorum. bunun yanı sıra , aracı ankaradaki bir cj servisine de göstermek istiyorum. valla basıp...

19. izrafeel

Cj de direksiyon sistemini güçlendirip konforu arttırmak için önerileriniz neler?

Ynt: Cj De Direksiyon Sistemini Güçlendirip Konforu Arttırmak İçin Önerileriniz Neler? Abi denge kolu bende de yok. Lakin sorunlarımız aynı. Aslında sorun dememek lazım. Geçtiğimiz aylarda bir jeep dergisinde lastik ebatlarına göre direksiyon kurulumu ve kutuları tarzında bir şey okumuştum...
  20. izrafeel

Sıfır Bilgi İle Cj Toplama

Ynt: Sıfır Bilgi İle Cj Toplama Merhaba; Bu aracın bence ciddi anlamda masrafı var. Ön panjur da bile oksitlenmeler gözleniyor bu da araca pek bakılmadığının göstergesi. Kapıyu oturtmak için çamurluk bile kesilmiş. Sahibinin ve ustasının cj'ye pek değer vermediğini söylemek istemem ama araç...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.