Arama sonuçlarınız

1. izrafeel

Cj İcin Küçük Römork Arıyorum.

Ynt: Cj İcin Küçük Römork Arıyorum. Abi iyi birşey çıkacağına inanıyorum. Bakalım yeni hafta neler sunacak.

2. izrafeel

Ynt: Cj İcin Küçük Römork Arıyorum. Projeleri incelediğimde 3 nokta kritik önem taşıyor. 1 römork alt yapısı, iki çamurluklar ve tekerlekler. 3 renk. Bu üç nokta araba ile aynı olduğu zaman kupa cj den kesme olmasa bile pek sırıtmadığını düşünüyorum. Eğer genişliği tutturursak be yüksekliği cj...
  3. izrafeel

Ynt: Cj İcin Küçük Römork Arıyorum. Tamam abi ; konuya devam. aşağıdaki resimde görünen projeye karar verdik. Şimdi sorun şu bunu nasıl gerçekleştireceğiz ? REsimde görünen ve römork olarak kullanılan parça kupa dan kesilme mi ? öyle ise hangi kupayı tercih etmek lazım ? Alt takım şase mi...

4. izrafeel

Restorasyon Başlar Ben Söküyorum Ama Nasıl Toplanır Bilmiyorum :)

Ynt: Restorasyon Başlar Ben Söküyorum Ama Nasıl Toplanır Bilmiyorum :) abi yeni konu açıyorum. Arkadaşımıza ayıp olmasın. Adamın konusunu dağıttık. Kusura bakmasın.
  5. izrafeel

Ynt: Restorasyon Başlar Ben Söküyorum Ama Nasıl Toplanır Bilmiyorum :) Abi bu görüntü bana biraz da Land Cruiser'ı andırıyor. Hoşuma gidiyor aslında. Cam bölümler tam benim gıcık zevkime göre :D Bu gidişle bir tane de cj 8 veya cj 7 alacağım. 5 zaten küçük geliyor. 5'e arkadaşları koyarım. 8'e...

6. izrafeel

Ynt: Restorasyon Başlar Ben Söküyorum Ama Nasıl Toplanır Bilmiyorum :) En alt resimdeki hard topu çok seviyorum. Giresun fatsa yöresini gezerken hurda halde boş bekleyen bir kaç tane görmüştüm. Kesinlikle bir tane alacağım.

7. izrafeel

Artık Cj8 İle Aranızdayım :)

Ynt: Artık Cj8 İle Aranızdayım :) hayırlı uğurlu olsun. çok severim 8 leri :)
  8. izrafeel

Ynt: Restorasyon Başlar Ben Söküyorum Ama Nasıl Toplanır Bilmiyorum :) Abi girecekmisin off road a??? gireceksin bas 4 inç'i. ama sonrasında mutlaka pitarm dahil olsun kutuda
  9. izrafeel

Jeep Cj Fabrika Çıkartma Seti İsteyen?

Ynt: Jeep Cj Fabrika Çıkartma Seti İsteyen? Abi bu çıkartma setleri ciddi anlamda araçlara kişilik katıyor. İnanılmaz güzel.

10. izrafeel

'79 CJ 5 , Bu da bizim ailenin kötü çocuğu

Ynt: '79 Cj 5 , Bu Da Bizim Ailenin Kötü Çocuğu Abi az da olda tesbiti tutturmuşuz en azıdan :)) teşekkür ederim. Ama şunu belirtmeliyim ki bizim araçlarda aldığımız sonuçlar günümüz araçlarından çok farklı. Dolayısı ile Burdaki paylaşımları çok değerli buluyorum. Ellerine sağlık abi

11. izrafeel

Ynt: '79 Cj 5 , Bu Da Bizim Ailenin Kötü Çocuğu Abi aslında benim edindiğim tecrübede yani aracı kullanırken direksiyon amörtisörünün aracı sabitlemeye yardımcı olduğu. Özellikle yoldaki ani kavislerde. Gerçi sözlerimiz aynı yere çıkıyor. Kavisten gelen ani bir darbeyi emiyor ve dolayısı ile...
  12. izrafeel

Ynt: '79 Cj 5 , Bu Da Bizim Ailenin Kötü Çocuğu Emin abi yoktu. Aslında şöyle takılı bir amörtisör vardı rot kolunda lakin bozukmuş. Dolayısı ile var demek yanlış olur. Şimdi kullanınca aradaki fark cok belli oldu.

13. izrafeel

Ynt: '79 Cj 5 , Bu Da Bizim Ailenin Kötü Çocuğu Evet yapılan işleri sonucunda ortaya çıkan. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Bu arada direksiyon amörtisörü yani rot amortisörünün faydası olağn üstü.
  14. izrafeel

Ynt: Jeep Cj Fabrika Çıkartma Seti İsteyen? Merhaba; Tekrardan teşekkür ederim. Bence de güzel bir çalışma oldu. Hem baskı kalitesi, hem renk kalitesi , çözünürlük felan felan tamamen içime sindi. Emin abi sana da teşekkür ederim :)
  15. izrafeel

CJ Elektrik Şeması

Ynt: Cj Elektrik Şeması Mutlaka tanışmak istediğim kişilerden biridir emin abi. Teşekkürler tekrardan

16. izrafeel

İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor

Ynt: İzmir De Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim Başlıyor Bütçene ve eline sağlık. Güzel görünüyor. Baştan sona, aracın satın alma maliyeti dahil toplamda ne kadar harcadınız ? :))
  17. izrafeel

Ynt: '79 Cj 5 , Bu Da Bizim Ailenin Kötü Çocuğu Yine sanayilerde yine iş başında :)) Bu sefer elden geçenler ; Karbüratör komple elden geçti. Türkiye'yi karış karış aradım. Ilk resimde yer alan meme ve iğne için her yeri aradık. Bu parçalar zamanla aşınıyor ve aracın fazla yakmasına sebep...
  18. izrafeel

Ynt: Jeep Cj Fabrika Çıkartma Seti İsteyen? Abi teşekkür ederim

19. izrafeel

Kocaoğlan Artık Satılık (cj5)

Ynt: Kocaoğlan Artık Satılık (cj5) Saygın kardeşim sonsuz saygılar. Hayırlısı olsun. çok fazla sıkma canını.
  20. izrafeel

Jeep Cj Yükseltme Ve Tekerlek Seçiminde Ön Bilgiler

Jeep CJ serisini yükseltmek isteyenlere için bir konu açayım dedim. Bu konu ile ilgili çok farklı yorumlar var. Bir çoğu dağınık halde. Özellikle CJ'de yükseltme herkesin merakla incelediği bir konu olduğu için bunu yazma gereği duydum. Önce Tekerleklerden başlayalım ; CJ'de büyük tekerlekler...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri