Arama sonuçlarınız

1. izrafeel

Cj Boya İşlemleri

Ynt: Cj Boya İşlemleri Petrol mavisi diyorlar. Bir bak derim. Veya kendi aracımın rengi de iyi duruyor Ayrıc mat hakî yeşil de favori alanım. Bence rengi kullanım amacı ile aynı doğrultuda seçmelisin

2. izrafeel

Cj 8 İle 1150 Km Yol Çekildi !!!!!

Ynt: Cj 8 İle 1150 Km Yol Çekildi !!!!! abi bence her cj nin kullanım alanına göre renk önemli . Ben bal köpüğü kullanıyorum. Off road yapmadığım için can alıcı canlı bir renk seçmiştim. Bir arkadaşım off road tutkunu. o da ona göre daha kullanışlı ciziği eziği daha az belli eden bir renk...
  3. izrafeel

Benim Cj6 Bu Üstadlar Ustalar Herkes Bi El Atıversin

Ynt: Benim Cj6 Bu Üstadlar Ustalar Herkes Bi El Atıversin Merhaba; Arazi vitesini ya en yukarı yada en aşağı indirin. Hubları olcak kısmına alın. Ve aracı yürütün. Önden de çekiyorsa çalışıyor demektir. En iyisi bir lift te azıcık kaldırın. Orda deneyin.

4. izrafeel

Egzoz Konusunda Yardim

Ynt: Egzoz Konusunda Yardim Abi bende denemeden bilemezsin. Bende headers - susturucu ve devamında headers ağzı genişliğinde boru ve egzost ucu var. Ben sistemi sökmeyi düşünüyorum, headerstan sonra yeni borular döşeyeceğim. istersen söktüğümü sana verebilriim. bendeki sesi iyi kötü biliyorsun.
  5. izrafeel

'79 CJ 5 , Bu da bizim ailenin kötü çocuğu

Ynt: '79 Cj 5 , Bu Da Bizim Ailenin Kötü Çocuğu Emin abi nerde şimdi öyle ustalar. Bir çoğumuz ustaların tembelliğinden ve iş beğenmezliğinden şikayetçi. Umarım bu düzen değişir lakin bu tip konuların geriye sardığı hiç görülmemiştir sanırım. Allah hepimize sabır versin. Ayrıca ayna mahruti...

6. izrafeel

'79 CJ 5 , Bu da bizim ailenin kötü çocuğu

Ynt: '79 Cj 5 , Bu Da Bizim Ailenin Kötü Çocuğu Tekrardan ve tekrardan merhaba; Havalar yağmurlu devam ediyor, vakit ve fırsat buldukça CJ'mize bakalım dedik. Yaklaşık 7 yıldır "masallah" açılmayan arka aks içini açtık. İçini benzinle yıkadık ve tekrar kapadık. üfff be ne kirli yağ çıktı...

7. izrafeel

Cj 8 İle 1150 Km Yol Çekildi !!!!!

Ynt: Cj 8 İle 1150 Km Yol Çekildi !!!!! Abi adam Allah'tan korkar ya...
  8. izrafeel

Ankara'dan Cj7

Ynt: Ankara'dan Cj7 Abi bence yazlık kapılar olmamış gibi... Elbette şahsi düşüncem.
  9. izrafeel

Cj Karbüratör Tamiri Veya Bakımı Yaptıran Oldu Mu ?

Ynt: Cj Karbüratör Tamiri Veya Bakımı Yaptıran Oldu Mu ? Ünal abi kesinlikle doğrusun. Mutlaka işlemleri anlatanlar marka model belirtmeliler. Benim demek istediğim genel olarak herkesin yazabileceği bir topik olması.

10. izrafeel

Ynt: Cj Karbüratör Tamiri Veya Bakımı Yaptıran Oldu Mu ? Bendeki çift bare orjinal 258 in karbüratörü. Ben genel olarak marka veya model ayırt etmeksizin sordum

11. izrafeel

Arkadaşlar Merhaba; CJ'sine karbüratör bakımı veya tamiri yaptıran oldu mu ? Biraz maliyeti ve yapılanlar hakkında bilgi verirmisiniz?
  12. izrafeel

Aranan Kan Bulundu! Buda Benim CJ5'im

Ynt: Aranan Kan Bulundu! Buda Benim Cj5'im Ya bence kapılar gövde rengin doğru bir tercih olur. Ama kalan kısm mat siyah , bilmiyorum. Gri daha güzel oldu sanki

13. izrafeel

Ynt: Aranan Kan Bulundu! Buda Benim Cj5'im Aynen kTılıyorum. Kapılar gövde rengi olmalı kesinlikle
  14. izrafeel

Ynt: Aranan Kan Bulundu! Buda Benim Cj5'im Kardeşim bence ten rengi olmalı ;)
  15. izrafeel

31x10.5x15 Lastige Ofsetli Jant

Ynt: 31x10.5x15 Lastige Ofsetli Jant Tanıdığım tornacı var. Bende o şekilde kullanıyorum zaten. ama tavsiye konusunda risk alamam. Çelik'ten 4 cm flanş var bende. çok memnunum. Faturalı felan on numara işçilik. Lakin yinede 400 TL maliyet çıkardı bana. Malzeme ve işçilik dahil. orjinal Rugged...

16. izrafeel

Cj5 1977 Zonguldak :)

Ynt: Cj5 1977 Zonguldak :) Masallah. Güzel görünüyor
  17. izrafeel

Ankara'dan Cj7

Ynt: Ankara'dan Cj7 Abi tecrübeli sayılmam. Lakin şapkalı aks almamın en büyük sebebi buydu. Biraz daha güvenlik. Porya aks ile iki parça halinde. Tekerlekleriniz 31 herhalde. Aks a cok yük binmemeli gerek. Herhalde aks kesmesinin en büyük sebebi araçlarımızın modeli. Belki daha önce yapılacak...
  18. izrafeel

Ynt: 31x10.5x15 Lastige Ofsetli Jant 31 lastikte 10 inç Jant bence olmaz. Lastik dışa doğru şişecektir. Bu durumda 31 lastiğe en uygunu sizdeki Jant. O da tahminime göre 7 inç genişliğindedir. Ama 10 inç Jant yerine ofsetli janta bakabilirsin. Ayrıca bazı tanınmış tornacı ustalar var. Cok...

19. izrafeel

Ynt: 31x10.5x15 Lastige Ofsetli Jant Flanş yaptırmak faydalı olabilir ama istediğiniz görüntüyü tahmin edebiliyorum. Jant + flanş işini görebilir . Yine de ne olursa olsun yapacağın değişiklik mutlaka aracın aksına ekstra yük getirir.
  20. izrafeel

Ankara'dan Cj7

Ynt: Ankara'dan Cj7 Abi geçmiş olsun. Tekerlek mi fırladı ? aks kesti sanırım. Çok Çok geçmiş olsun

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri