Arama sonuçlarınız

1. izrafeel

Cj5 Otomatik Şanzıman

Ynt: Cj5 Otomatik Şanzıman Hobaaaa hadi buyur. Abi bu zor oldu. Doğrudan cj 7 alsan. Onlarda otomatik bulma şansın daha yüksek.

2. izrafeel

'79 CJ 5 , Bu da bizim ailenin kötü çocuğu

Ynt: '79 Cj 5 , Bu Da Bizim Ailenin Kötü Çocuğu Kesinlikle haklısınız. Bunun Aceba bir işareti veya anlaşılır bir yeri var mıdır?
  3. izrafeel

Krom Ön Panjur Fiyatı

Ynt: Krom Ön Panjur Fiyatı Abi fiyatını bilmiyorum ama ön bölümün boyasında sorun yok ise boşver. Sanki krom ön ızgara olmadan daha güzel duruyor cjler

4. izrafeel

Ynt: '79 Cj 5 , Bu Da Bizim Ailenin Kötü Çocuğu Abi teşekkür ederim faydalı bilgin için. Daha önceden bilseydim mutlaka dikkate alırdım. Resimdeki örneğin mandalı yok. Hava Aceba nasıl tahliye ediliyor ?
  5. izrafeel

Ynt: '79 Cj 5 , Bu Da Bizim Ailenin Kötü Çocuğu Yok abi o iz başka bir anıdan ;)

6. izrafeel

Ynt: '79 Cj 5 , Bu Da Bizim Ailenin Kötü Çocuğu Arkadaşlar biraz önce yaptığım değişikliği yazmadan önce birşey belirtmek isterim. aracımda yaptığım tüm değişiklikleri burada yazmayı , yeni konu açmaktan daha doğru buluyorum. Bir kaç arkadaşımız yeni konu açmanın takip açısından daha doğru...

7. izrafeel

Cj5'te Tüp Yeri Sorunu

Ynt: Cj5'te Tüp Yeri Sorunu anlaşılan CJ 5 sahipleri için en iyi çözüm arka koltuk altı :)
  8. izrafeel

Orjinal 2'' veya 4'' yükseltme kiti yaptıranlar

Ynt: Orjinal 2'' Veya 4'' Yükseltme Kiti Yaptıranlar Bende bu dediğiniz ile aynı işlevi gören bir parçayı makasçıda yaptırdım. Yaklaşık 15 derecelik bir üçgen gibi düşünün. Şaftın açısını düzelterek rahat çalışmasını sağlıyor. Fotosunu eklerim bugün
  9. izrafeel

Ynt: Orjinal 2'' Veya 4'' Yükseltme Kiti Yaptıranlar Abi dediğin o 4 parçanın bir fotosu var mı elinde? Açıyı ayarlayan

10. izrafeel

Anket : Cj'nin Üstünü Ne Zaman Açıyorsunuz?

Arkadaşlar; Siz CJ'nizi ne zaman güneşle buluşturacaksınız? Hadi Bakalım üstsüz sevenleri görelim ;)

11. izrafeel

Roll bar yapalım derken nerelere gitti iş

Ynt: Roll Bar Yapalım Derken Nerelere Gitti İş Abi yakından takip :)) ellerine sağlık
  12. izrafeel

Ynt: Orjinal 2'' Veya 4'' Yükseltme Kiti Yaptıranlar Abi ben 2.5 inc lik yükseltmeden sonra da 2 cm kadar Şanzımanı takozlardan aşağı aldım. Yağ gibi oldu. Bu ilandaki yükseltme kiti sadece usa shipping diyor. Bir de gümrük ne kadar işler kargo Tr ye ne kadar tutar dikkatli hesapla? O kit...

13. izrafeel

Acıl Yardım Cj5

Ynt: Acıl Yardım Cj5 Abi yapmayın nolur ya... Benzer fiyata daha iyileri olur. Sadece o kapıyı değiştirmek sana 1000 tl ye patlar. Dikkatli seç
  14. izrafeel

Cj5'te Tüp Yeri Sorunu

Ynt: Cj5'te Tüp Yeri Sorunu Abi sök gitsin diyeceğim olmayacak bence de farkı bir depo dene. Belki özel yapım birşeyler çıkar mı bilmiyorum . 35 lik veya 40 kıl depolar daha kolay sığmaz mı?
  15. izrafeel

Ankara'dan Cj7

Ynt: Ankara'dan Cj7 Abi aynen. Keşke bir gelebilsek bir araya

16. izrafeel

Ankara'dan Cj7

Ynt: Ankara'dan Cj7 Keyfini çıkardınız yani :))
  17. izrafeel

Ynt: '79 Cj 5 , Bu Da Bizim Ailenin Kötü Çocuğu Emin abi sen var ya idolümsün ya. Teşekkür ederim. Mutlaka bir dahakine dediğini deneyeceğim :)
  18. izrafeel

Cj İcin Küçük Römork Arıyorum.

Ynt: Cj İcin Küçük Römork Arıyorum. Abi adamlar hurdaya 700 tl para istiyorlar . Delirecem ya

19. izrafeel

Ynt: Orjinal 2'' Veya 4'' Yükseltme Kiti Yaptıranlar İstanbul yaman ticaret den aldım. Siz mutlaka internetten de bir fiyat alın. O zamanlar arada cok fark yoktu. Zaten kargo gümrük felan aynı yere geliyor
  20. izrafeel

Ynt: Orjinal 2'' Veya 4'' Yükseltme Kiti Yaptıranlar Merhaba ; Ben 2.5 inc rugged ridge nin yükseltme kitini aldım. İçinden amörtisörler, makaslar ve bağlantıları çıkıyor. Benim makaslar ve amörtisörler kötü olmamasına rağmen aradaki fark çok fazlaydı. Konfor arttı ve bir cok gıcırtı kesildi...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.