Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Krom Ön Panjur Fiyatı
Abi fiyatını bilmiyorum ama ön bölümün boyasında sorun yok ise boşver. Sanki krom ön ızgara olmadan daha güzel duruyor cjler
Ynt: '79 Cj 5 , Bu Da Bizim Ailenin Kötü Çocuğu
Abi teşekkür ederim faydalı bilgin için. Daha önceden bilseydim mutlaka dikkate alırdım. Resimdeki örneğin mandalı yok. Hava Aceba nasıl tahliye ediliyor ?
Ynt: '79 Cj 5 , Bu Da Bizim Ailenin Kötü Çocuğu
Arkadaşlar biraz önce yaptığım değişikliği yazmadan önce birşey belirtmek isterim.
aracımda yaptığım tüm değişiklikleri burada yazmayı , yeni konu açmaktan daha doğru buluyorum. Bir kaç arkadaşımız yeni konu açmanın takip açısından daha doğru...
Ynt: Orjinal 2'' Veya 4'' Yükseltme Kiti Yaptıranlar
Bende bu dediğiniz ile aynı işlevi gören bir parçayı makasçıda yaptırdım. Yaklaşık 15 derecelik bir üçgen gibi düşünün. Şaftın açısını düzelterek rahat çalışmasını sağlıyor. Fotosunu eklerim bugün
Abi ben 2.5 inc lik yükseltmeden sonra da 2 cm kadar Şanzımanı takozlardan aşağı aldım. Yağ gibi oldu. Bu ilandaki yükseltme kiti sadece usa shipping diyor. Bir de gümrük ne kadar işler kargo Tr ye ne kadar tutar dikkatli hesapla?
O kit...
Ynt: Cj5'te Tüp Yeri Sorunu
Abi sök gitsin diyeceğim olmayacak bence de farkı bir depo dene. Belki özel yapım birşeyler çıkar mı bilmiyorum . 35 lik veya 40 kıl depolar daha kolay sığmaz mı?
İstanbul yaman ticaret den aldım. Siz mutlaka internetten de bir fiyat alın. O zamanlar arada cok fark yoktu. Zaten kargo gümrük felan aynı yere geliyor
Merhaba ;
Ben 2.5 inc rugged ridge nin yükseltme kitini aldım. İçinden amörtisörler, makaslar ve bağlantıları çıkıyor.
Benim makaslar ve amörtisörler kötü olmamasına rağmen aradaki fark çok fazlaydı. Konfor arttı ve bir cok gıcırtı kesildi...