Arama sonuçlarınız

1. izrafeel

Cj 8 İle 1150 Km Yol Çekildi !!!!!

Ynt: Cj 8 İle 1150 Km Yol Çekildi !!!!! Keşke hiç uğraşmadan 4 inc yükseltme kiti ve kupadan da bir inç yaptırsaydınız. Evet daha pahalı ama daha rahat sorunsuz ve güvenilir bir sonuç olurdu

2. izrafeel

'79 CJ 5 , Bu da bizim ailenin kötü çocuğu

Ynt: '79 Cj 5 , Bu Da Bizim Ailenin Kötü Çocuğu Merhaba Değerli dostlar, abiler ve arkadaşlar; Dün yine boş durmadık tabi ve havanın kuru olmasını fırsat bilerek ne zamandır beklettiğim çamurlukların içini boyama olayını başladık ve bitirdik. Sadece siyah mat sprey boya kullandım. Boyanacak...
  3. izrafeel

Ynt: Cj 8 İle 1150 Km Yol Çekildi !!!!! Görüntüsü muhteşem :)) aman dikkat hocam :)) bol şans diliyorum.

4. izrafeel

Krank Keçesi

Ynt: Krank Keçesi Merhaba; Kaçırdığı yerin fotoğrafını paylaşır mısın?
  5. izrafeel

Jeep Cj-5 Arıyorum

Ynt: Jeep Cj-5 Arıyorum Ya ilanların hepsi güzel. Sonuncu ilanı açamadım gerçi ama merak ettiğim araçların başında SS'deki CJ 8 geliyor. Çok narin toplanmış. Sanki araziye vurursak öldürürüz gibi :)

6. izrafeel

Cj İcin Küçük Römork Arıyorum.

Ynt: Cj İcin Küçük Römork Arıyorum. Aslında hem arkadaşın eklediği hemde benim eklediğine yakın birşeyleri yapacağiz. Yine de ufak tefek birşeylere de şimdilik bakıyorum.

7. izrafeel

Yine yeni yeniden :)

Ynt: Yine Yeni Yeniden :) abi çok sevindim. Arabayı bende galiba takip ediyordum. daha doğrusu takip ettiğim bir araca benziyor. hadi bakalım. Kolay gelsin.
  8. izrafeel

Cj İcin Küçük Römork Arıyorum.

Arkadaşlar merhaba ; Cj icin küçük römork arıyorum. Herhangi bir fikri olan var mı?
  9. izrafeel

Ynt: Cj 8 İle 1150 Km Yol Çekildi !!!!! Bu konu ile ilgili kullanılacak bağlantı ayaklarının dahil herşeyin mühendislik olarak tam olması gerekiyor. Bu konuda garaj bölümünde cj7v8 isimli bir arkadaşın konusu var. Kesinlikle okumanızı tavsiye ederim.

10. izrafeel

Ankara'dan Cj7

Ynt: Ankara'dan Cj7 Maşallah :)

11. izrafeel

Ynt: '79 Cj 5 , Bu Da Bizim Ailenin Kötü Çocuğu Ali bey teşekkür ederim. Ama artık herhalde birşeyleri değiştirmek için bozulmasını bekleyeceğim :)
  12. izrafeel

Şanzuman Ve Arazi Anzuman

Ynt: Şanzuman Ve Arazi Anzuman Vites kolu ve arazi vitesi kupada bir kapak içinden şanzımanda gider. Yani vites kolunun geçtiği yer bir kapak. Kenardan vidalar vasıtası ile açılır. Açtığımızda Şanzımanın üst kapağı ile karşılaşırsınız. Kapağın yanında ise kabartmalı olarak bir numara yazar...

13. izrafeel

Şanzuman Ve Arazi Anzuman

Ynt: Şanzuman Ve Arazi Anzuman büyük olasılıkla T150 dir. Eğer Şanzımanın kupadaki kapağı açarsan vites kolunun yanında numara yazdığını göreceksin.
  14. izrafeel

Ynt: Cj 8 İle 1150 Km Yol Çekildi !!!!! Çok güzel durmuş kesinlikle. Tekerlek seçimi de güzel. Kupadan sanırım yükselteceksiniz?
  15. izrafeel

Ynt: Cj 8 İle 1150 Km Yol Çekildi !!!!! Aynen öyle çok doğru diyorsun. Kırılmaz patron sen bakımını yaptır, arabaya güven. bende 33 lastik kullanıyorum. Çok memnunum. Ama yapılacak işlemleri mutlaka iyi araştır, ki zaten yapıyorsun. Umarım karşılarız bir gün :)

16. izrafeel

Ynt: Cj 8 İle 1150 Km Yol Çekildi !!!!! Abi birde birşey daha var mı adamı deli eden, ustalar. İş seçmeleri, keyfi uygulamaları felan
  17. izrafeel

Ynt: Cj 8 İle 1150 Km Yol Çekildi !!!!! Her zaman hazır almak daha makuldur. Lakin bir aracın eline yağı bulaşması kanınıza bulaşması demektir. Emek sarf etmek ayrı bir tad verir. Bu sebepten her halde herkes hazır değilde kendi yapmayı tercih ediyor.
  18. izrafeel

Artık Benim De Bir Cj5'im Var :)

Ynt: Artık Benim De Bir Cj5'im Var :) 3.8 ve 4.2 lt motorlar arasında ne gibi farklar var tam bilmiyorum. Dolayısı ile asfalt performansı ve yakıt tüketimi hakkında da detaylı bilgi veremeyeceğim. Ancak şunu diyebilirim CJ kullanıcısı olarak pek yakıt hesabı yapmamak daha doğru olur...

19. izrafeel

Artık Benim De Bir Cj5'im Var :)

Ynt: Artık Benim De Bir Cj5'im Var :) Büyük bir olasılıkla 3.8 lt motor. Hava filtresinin siyah plastiği ağızı yuvarlak. Bu genelde tek bare karbüratörlerde oluyor. Eğer tabi sonradan değiştirilmemişse. 4.2 'ler çoğunlukta çift bare ve hava filtresi ağzı kare şeklinde oluyor. Bir de fren...
  20. izrafeel

Ynt: '79 Cj 5 , Bu Da Bizim Ailenin Kötü Çocuğu Merhaba herkese; Yine bir kaç işlem yaptık. Paylaşmak istedim. Herhalde baskı balata azaldı diye gittik ustaya. Bir de baktık ki şanzıman aşırı yağ atıyor. Derdi anlaşıldı açacağız. İndirdik, açtık. Pek bir süprizle karşılaşmadık. Dişliler...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri