Arama sonuçlarınız

1. izrafeel

Cj5 Motor Değişimi-fotoğrafları Anca Çekebildim...

Ynt: Cj5 Motor Değişimi-fotoğrafları Anca Çekebildim... Söz konusu çekme olunca , rot başlıkları , rotiller felan da bir baktırmak lazım. Makasları yazmışsın ama makas küpelerine de bir baktır. gevşemiş olabilir.

2. izrafeel

Şanzıman Dişli Normal Mı?

Merhaba arkadaşlar; Fotoğrafta görünen şanzımanda dikkat ederseniz ilk büyük dişlinin ki bu birinci vites , sol yanındaki ince siyah dişlide Törpülenmiş gibi duran bir kısım var. Arada kaldık, bu normal mi değil mi? Fabrika çıkışında Böyle olabileceğini duydum. Bilen varda yardım edebilir mi?
  3. izrafeel

Artık Benim De Bir Cj5'im Var :)

Ynt: Artık Benim De Bir Cj5'im Var :) Elbette 77 veya 79 veya 81 ler daha donanımlı. Şase veya alt yapı olarak ne kadar farklı bilmiyorum. Yine de disk fren, elektronik ateşleme gibi farklar mevcut. Eminim daha deneyimli Abi'lerimiz daha detaylı bilgi verebilirler.

4. izrafeel

Artık Benim De Bir Cj5'im Var :)

Ynt: Artık Benim De Bir Cj5'im Var :) Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız binmeyi nasib etsin. Bence araçta bulabildiğin her eksiği bir yere not al. Listen olsun. Sonra bunları öncelik sırasına koy . Mutlaka acil olanları belirle , krom ön panjursuz yol alırsın ama çalışmayan...
  5. izrafeel

Cj 8 İle 1150 Km Yol Çekildi !!!!!

Ynt: Cj 8 İle 1150 Km Yol Çekildi !!!!! Bu arada baraj değil bagaj olacaktı. 8 daha geniş diff lere sahip. Oturalım görünmesi o yüzdendir.;)

6. izrafeel

Ynt: Cj 8 İle 1150 Km Yol Çekildi !!!!! Eğer baraj veya benzeri sıkıntınız olmayacaksa cj 5 tavsiye ederim ama 8 lerde cok iyi abi ya

7. izrafeel

winç tamponu ön ve arka cj

Ynt: Winç Tamponu Ön Ve Arka Cj Aceba arka tampon , stepne taşıyıcı ile birlikte fiyatı nedir ?
  8. izrafeel

Direksiyon Kutusu Ve Şanzıman Bakımı

Merhaba arkadaşlar; Tatlı belamızı bakıma verdik, yine ;) Bu sefer, direksiyon kutusu bakımı var. Bunun için bir set veya tavsiyeniz var mı ? Direksiyon hidrolik değil. ikinci olarak bir arkadaşımın şanzımanını ( T 150 ) bakıma veriyoruz. Hazır şanzıman bakım kitleri var. keçe, conta bilya...
  9. izrafeel

Benimde Artık Bir Cj'em Var

Ynt: Benimde Artık Bir Cj'em Var kardeşim hayırlı uğurlu olsun. çok sevindim aramıza katılmana. Hoşgeldin.

10. izrafeel

Benimde Jc5 İm Oldu :)

Ynt: Benimde Jc5 İm Oldu :) Mutlaka bir ustaya göster. Motora bir baksınlar. Öncelikli ve pahalı sistemlere baktır. Motor, yürüyen aksamlar, şanzıman gibi konular sana ilerde pahalıya patlayacak sistemler. bunlara mutlaka baktır. Her ne kadar 77 model olsa da araba alıyoruz. Hurda değil...

11. izrafeel

Benimde Jc5 İm Oldu :)

Ynt: Benimde Jc5 İm Oldu :) Önceclikle hayırlu uğurlu olsun. Araç görünüş olarak iyi duruyor. yakından bakmak gerek. kafana takılan özellikle birşeyler varsa onları sor bence.
  12. izrafeel

Cj5 Yağ Değişimi

Ynt: Cj5 Yağ Değişimi Giderken yağ filtresini unutmayın. 15-20 tl birşey.sonra yeni yağınız eski filtreden geçmesin. Hayırlı uğurlu olsun.

13. izrafeel

Ynt: Cj 8 İle 1150 Km Yol Çekildi !!!!! Çatal bilyası nedir bu arada :) ve neden bir milim büyüğü ile takıldı? Yok bende baskı balata değiştireceğim o yüzden soruyorum
  14. izrafeel

Ynt: Cj 8 İle 1150 Km Yol Çekildi !!!!! Üstad güzel ilerliyorsunuz :) baskı balataya baktırdınız mı ?
  15. izrafeel

Ynt: Cj 8 İle 1150 Km Yol Çekildi !!!!! Tek parça akslar bilindiği gibi sağlam kovan istiyor. Eğer arka diff sağlam dişlileri yoksa tüm yük oraya binecektir. Mutlaka bunu gm önünde bulundurun. Şanzıman da ne gibi sorunlar çıktı?

16. izrafeel

Ynt: Cj 8 İle 1150 Km Yol Çekildi !!!!! Abi indirilen şanzıman candır. Elden geçmesi iyi olmuş. Bir daha kolay kolay sorun çıkarmaz umarım. Ayrıca sol porya bende de sıyırdı. Çözümü şapkalı aksta buldum. Bu seferde biltanem dağıttı. Şimdi tekrar çift parçalı orjinal aksa döneceğim.
  17. izrafeel

DISCO-MB 2012 (Gaziantep)

Ynt: Dısco-mb 2012 (gaziantep) Göktuğ abi süper maşallah. Allah nazardan saklasın.
  18. izrafeel

Bu Cj 5 Alınır Mı?

Ynt: Bu Cj 5 Alınır Mı? Canım kardeşim, abim, arkadaşım; Arkadaşlar kısaca "alma boşver, başka bir araca bak diyor. " "Biz kaşındık bizi fena kaşıdılar sana da olmasın aynısı" diye uğraşıyoruz :) Yok ben hazırım , gelsin diyorsan sen bilirsin. :) Saygılarımla İsrafil Önal

19. izrafeel

Cj Mangels

Ynt: Cj Mangels Hocam merhaba; Kaç inç genişliğinde ve yüksekliğinde olduğunu belirtirseniz daha açıklayıcı olur benim için. Eziği ve paslanan yeri var mıdır ? Bazı Mangels'ler orjinaldir ve içlerinde seri numarası yazar, bunda da var mı? Saygılarımla İsrafil Önal
  20. izrafeel

Cj 5 De Direksiyonu Tam Olarak Çevirdiğimizde Oluşan Titreşim

Ynt: Cj 5 De Direksiyonu Tam Olarak Çevirdiğimizde Oluşan Titreşim Emin abi yine klasik bir cevap ve olayı rahatlattın. Teşekkür ederim. Ercan kardeşim kilit yok önlerde.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri